Bildirim
AeroCool VX-E Pro 600W Super Mid Tower Kasa-Siyah
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Aerocool Vx-9 Pro 600W kullanıyorum Vx-e den bi önceki model... Memnunum güzel kasa..
Beğendiysen al pişman olmassın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 12 Kasım 2009; 13:17:02 > -
Bende de VX9 Pro var ve arkadaşın dediği gibi memnunum. Sizin baktığınız modelde de büyük ihtimalle VX9'daki gibi High Power 500 watt PSU (600 değil) vardır. Alacağınız sisteme göre PSU durumunu değerlendirin. Ama kasa gayet güzel... -
-
tek sorun büyüttügüm yer onun haricinde bir problem yok..
bu yüzden nox coolbay 550w öneriyorum..
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CoolbayHX550W
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Jedi
Bende de VX9 Pro var ve arkadaşın dediği gibi memnunum. Sizin baktığınız modelde de büyük ihtimalle VX9'daki gibi High Power 500 watt PSU (600 değil) vardır. Alacağınız sisteme göre PSU durumunu değerlendirin. Ama kasa gayet güzel...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 12 Kasım 2009; 21:48:54 >
-
Nox Coolbay'in içindeki LC Power 550 de aslında 550W değil, kendi kullanım kılavuzunda da belirtildiği gibi "550W Max."
Hatta darkhardware'e göre high power 500W aslında LC Power 550W'tan daha iyi bir güç kaynağı bu açıdan içinde High power 500w olmasını aerocool'un bir eksisi değil artısı olarak değerlendiriyorum. -
Bende bu kasadan almayı düşünüyorum ama bi sorum var öndeki fanın üzerinde bulunan mavi bi yer var orası ne işe yarıyor fan kontrol demeyin çünkü fan kontrol tavanda? -
Arkdaşlar hazır kasaların içinden cıkan psular kalitesizdir.
İster xlince ister high power ister lc power yazsın.
peak yazılır, % verimliliği düşüktür, 12w cıkısları azdır.
Ama ben olsam 600w peak 500w total high power psulu bir kasa alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
Ama ben olsam 600w peak 500w total high power psulu bir kasa alırdım.
http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k60w-600-lancool-pc-k60w-dragon-lord-k-600w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productDetails.aspx?I_ID=40419
hocam bu model içinde aynı şeyi düşünüyomusun? içindeki güç kaynağı xp600 modeli çünkü
-
quote:
Orijinalden alıntı: faust13
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
Ama ben olsam 600w peak 500w total high power psulu bir kasa alırdım.
http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k60w-600-lancool-pc-k60w-dragon-lord-k-600w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productDetails.aspx?I_ID=40419
hocam bu model içinde aynı şeyi düşünüyomusun? içindeki güç kaynağı xp600 modeli çünkü
XİLENCE kasanın içinden cıkan psular kalitesiz oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X