Şimdi Ara

Aerocool VX-E PRO Mod?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aerocool VX-E PRO PGS 600W kasam var ksada henüz bir değişiklik yapmadım ancak netür modlar yapabilirim şekil falan yardımcı olursanız sevinirim sistemim imzamda var.Sıvı soğutma düşündüm aşırı pahalı Birde Plexi falan düşündüm yardımcı olursanız sevinirim.

• Aslında kasanın modlanacak bir tarafı yok, gayet şık ve havalı bir kasa..

Ama illâki birşeyler yapayım diyorsan, yan kapaktaki mesh kısmı çıkarıp, oarya uygun plexi yapabilirsin. Bu durumda yan kapaktaki fanı çıkartman gerekecek.

Bu pencere bana yetmez dersen, kapağı kesebilirsin ama yazık olur, hayli şık görünüyor çünkü..

Veya sol kapağı sağ tarafa takıp (O plastik parça çok hoş görünüyor, ziyan edilmemesi lazım bence) sağdaki kapağı istediğin şekilde kesip, plexi yapabilirsin ve sol tarafa takabilirsin..

Orijinalini bozmadan, üstteki mesh kısmı çıkarıp, füme plexi takabilirsin..

Alt öndeki türbin fanın yan taraflarına şerit led takıp, ayrı bir hava verebilirsin.

• dostum bende vx-9 pro vardı.o plastik parça olan kapağından elimde var.kasanın kendi alt yapısını yazın tamamen elde yapıcağım kasa için saklıyorum.o parça iki kapakta da varmı bilmiyorum ama eğer düşünürsen oldukça uygun bir fiyata sana satabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 15 Mayıs 2011; 18:41:11 >
  • Diğer arkadşlarında yorumunu alalım :)
  • mustafa abi çok haklı bence (AMFİBİ) , böyle kasaları çok parmaklamamak lazım,bendede aerocool pgs vs9 var hiç dokunmadım,ki bukadar alacalıda değil benimki :)
  • Peki arkadaşlar kasam şık yani teşekkür ederim plexi ama çok güzel duruyor kasalara ancak plexi yapmıyacaksam ledde olsa biraz şekil vermek istiyorum ne kasalar var adamlarda canım çekiyor :D Ledleri nereye takıacam kasada(Güç girişini değil takılacak yer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 15 Mayıs 2011; 21:03:20 >
  • Arakdaşlar kasaya 2 Adet 120MM Turuncu Uv ledli fan almaya karar verdim üst kısma gayet güzel duruyor pclabs'da var inceleme sırasında yapmışlar güzel durmuş.Ayrıca Birde Sunbeam CCF 92mm olan modelden alıcam stok fanla korkuyorum o zaman eksik kalmayacak.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sunbeam-core-contact-freezer-92mm-fanli-intelamd-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf92/ProductDetails.aspx?productId=bd98349&categoryId=1125
    http://www.hepsiburada.com/Liste/vizo-12cm-ultra-sessiz-uv-led-turuncu-kasa-fani-vz-uvled120-orl/ProductDetails.aspx?productId=bd94237&categoryId=1125

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S23 vs x6 pro
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.