Şimdi Ara

aerocool x predator kasa boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasanın resimdeki ön panel ve tavandaki pastik beyaz boyanmış yerleri kırmızıya boyamak istiyorum.sprey boyayla direk boyayabilirmiyim yoksa zımpara falan istermi? yardımcı olursanız sevinirim.

aerocool x predator kasa boyama

• sağlam bi boyan varsa direk at derim yoksa zımparalayabilirsen güzel olur
  • en ince zımpara ile yaparsa iyi olur zımparasız yapman daha iyi olur bence
  • bence hic bozma boyle daha iyi duruyor ama illa boyicam dersen kirmizinin tonuna dikkat et bazilari cok cirtlak bazilari bordomsu baizlarida pembe gibi haberin olsun
  • cevaplarınız için sağolun zımparasız boyayaybilirim o zaman. peki boya olarak kaliteli bir kaç marka önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

cevaplarınız için sağolun zımparasız boyayaybilirim o zaman. peki boya olarak kaliteli bir kaç marka önerebilirmisiniz?

akçalı ,casati,
  • su canavarı boyayayım diyorsun ya sende haklısında boysamasanda orjinali gayet güzel bu arada uv boya düsünürmüsün geceleri güzel oluyo
  • cevap için teşekkürler. killforyou dikkate alacağım.
  • 16 hakan 16 uv düşünmüyorum teşekkür ederim.
  • o kısımları karbonfiber kaplama ile kaplasan çok muhteşem olur kardeşim.ben bu kasayı çok severim pahalı olduğu için alamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

o kısımları karbonfiber kaplama ile kaplasan çok muhteşem olur kardeşim.ben bu kasayı çok severim pahalı olduğu için alamadım :)

+1
  • orayı tek parça karbonla kaplamak zor olur boyayıpta berbat ta edebilirsin sonra keşke yapmasaydım diyebilirsin böyle güzel bi kasa yı bence boyama..
  • bencede güzel ama kaplanabilir ben aldım o kaplamadan gayet esnetiklebilir her kıvrıma uyabilir işi biliyorsan yapabilirsin güzel bişey ama böylede güzel görünüyor
  • boyayı bi deneyeceğim yüzüme gözüme bulaştırırsam karbonfiber kaplamayada bakarım.bu arada ilginiz için teşekkürler.
  • bu nvidianın yeşilide olabilir
  • jackal-61 kırmızıyı bir deneyelim olmadı nvidia yeşilinede bakarız.
  • boya olarak duplicolor iyidir
  • Kırmızı fanlarla da uyuşacağı için hoş bir görüntü vereceğini düşünüyorum.
  • çok enteressan renkler var bi yapımarkete gidin görürsünüz.ucuz dandik boya almyın iyileri 13 15 tl falandır en iyileri 20 25tl
  • kasayı normal duwar boyasıyla fırca ile boyayabılırmıyım boyle bişe mümkünmü nasıl sonuc verır illa spray ilemi olucak boyamalar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.