kasanın resimdeki ön panel ve tavandaki pastik beyaz boyanmış yerleri kırmızıya boyamak istiyorum.sprey boyayla direk boyayabilirmiyim yoksa zımpara falan istermi? yardımcı olursanız sevinirim.
sağlam bi boyan varsa direk at derim yoksa zımparalayabilirsen güzel olur
en ince zımpara ile yaparsa iyi olur zımparasız yapman daha iyi olur bence
bence hic bozma boyle daha iyi duruyor ama illa boyicam dersen kirmizinin tonuna dikkat et bazilari cok cirtlak bazilari bordomsu baizlarida pembe gibi haberin olsun
cevaplarınız için sağolun zımparasız boyayaybilirim o zaman. peki boya olarak kaliteli bir kaç marka önerebilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: s.nezir
cevaplarınız için sağolun zımparasız boyayaybilirim o zaman. peki boya olarak kaliteli bir kaç marka önerebilirmisiniz?
akçalı ,casati,
su canavarı boyayayım diyorsun ya sende haklısında boysamasanda orjinali gayet güzel bu arada uv boya düsünürmüsün geceleri güzel oluyo
cevap için teşekkürler. killforyou dikkate alacağım.
16 hakan 16 uv düşünmüyorum teşekkür ederim.
o kısımları karbonfiber kaplama ile kaplasan çok muhteşem olur kardeşim.ben bu kasayı çok severim pahalı olduğu için alamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
o kısımları karbonfiber kaplama ile kaplasan çok muhteşem olur kardeşim.ben bu kasayı çok severim pahalı olduğu için alamadım :)
+1
orayı tek parça karbonla kaplamak zor olur boyayıpta berbat ta edebilirsin sonra keşke yapmasaydım diyebilirsin böyle güzel bi kasa yı bence boyama..
bencede güzel ama kaplanabilir ben aldım o kaplamadan gayet esnetiklebilir her kıvrıma uyabilir işi biliyorsan yapabilirsin güzel bişey ama böylede güzel görünüyor
boyayı bi deneyeceğim yüzüme gözüme bulaştırırsam karbonfiber kaplamayada bakarım.bu arada ilginiz için teşekkürler.
bu nvidianın yeşilide olabilir
jackal-61 kırmızıyı bir deneyelim olmadı nvidia yeşilinede bakarız.
boya olarak duplicolor iyidir
Kırmızı fanlarla da uyuşacağı için hoş bir görüntü vereceğini düşünüyorum.
çok enteressan renkler var bi yapımarkete gidin görürsünüz.ucuz dandik boya almyın iyileri 13 15 tl falandır en iyileri 20 25tl
kasayı normal duwar boyasıyla fırca ile boyayabılırmıyım boyle bişe mümkünmü nasıl sonuc verır illa spray ilemi olucak boyamalar.