Şimdi Ara

aerocool x predator kasa boyama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VERNİK FALAN ATAMAZMIYIM HOCAM PARLAK OLSUN SÖYLE GÖRKEMLİ OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: babanqida16

VERNİK FALAN ATAMAZMIYIM HOCAM PARLAK OLSUN SÖYLE GÖRKEMLİ OLSUN

sprey vernikler satılıyor fırça ile olmaz
  • evet vernik boyadan pahalıdır ama iyi oluyor
  • o zaman önce zımpara sonra vernik en son boya.
  • önce gerekirse eğer ince zımpara sonra bir kat astar boya sonra 2.kat boya en son vernik .
  • evet ben turuncuya boyucam zımpara atıcam o kesin ilk önce 10 kutu best in vernikli boyaasını alıcam turuncu rengınden zımparayı attıktan sonra full içi dışı fanları kopmle turuncuya boyucam sonra elimde fırca ile bir kez daha atıcam vernik TAŞ GİBİ OLUR PARLIYCAK IŞIK WURDUGU ZAMAN SÜPER OLUCAK

Dediğim gibi 6 milyona vernikli boya satılıyor best markasının öncelik zımparada kullancam sonrası zaten sıralı şekilde boya ve en son fırcalı vernık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babanqida16

evet ben turuncuya boyucam zımpara atıcam o kesin ilk önce 10 kutu best in vernikli boyaasını alıcam turuncu rengınden zımparayı attıktan sonra full içi dışı fanları kopmle turuncuya boyucam sonra elimde fırca ile bir kez daha atıcam vernik TAŞ GİBİ OLUR PARLIYCAK IŞIK WURDUGU ZAMAN SÜPER OLUCAK

Dediğim gibi 6 milyona vernikli boya satılıyor best markasının öncelik zımparada kullancam sonrası zaten sıralı şekilde boya ve en son fırcalı vernık.

best alma çok dandik bir boya çin malı akar iğrenç durur

• ve ne fırçası kardeş yapacaksan sprey ile yap fırça ile yapamazsın o işi.parkemi vernikliyosun :) sprey vernik al 1 kutu 2 kutuda sprey boya al yeter
  • peki önerceğiniz marka war mı vernikli sprey akmasını istemem tabıkı düzgün olsun isterim bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım ?
  • yani dediğim gibi ben duplicolor kullandım gayet güzel.dandik değil
  • presto marka boyayı öneririm ben kendim kullanıyorum.. özellikle püskürtme memesi açılı olduğundan işinizi çok kolaylaştıracaktır. ayrıca istediğiniz özel renklerde bile boyadan sipariş edebiliyorsunuz....
  • Enteresan bi mod olmuş ama orjinaliyle yan yana koyulsa orjinalini seçerim sanırım.
  • mod olmadıki daha
  • duplicolor-presto marka boyaları bulabileceğimiz bir site varmı? link verebilirmisiniz?
  • duplicolor-presto marka boyaları bulabileceğimiz bir site varmı? link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

duplicolor-presto marka boyaları bulabileceğimiz bir site varmı? link verebilirmisiniz?

presto boya için pm attım size...
  • teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.