Anima maxima 7.kutuya heal 8.kutuya Instant summon 9. kutuya ve inannayı 10.kutuya yerleştirin. şimdi en iyi inanna kasılan afk spotları haritada göstereyim.
paimonun saldırmasını istediğiniz 1. mobu seçerek sold Ctrl tuşuna basın.2. mob içinde aynısını yapın sonra Heal 8.kutuya Instant Summon 9.kutuya paimonda 10.kutuya yerleştirin. paimon kasarken anima maxima kullanırsanız aldıgı exp azalır. çünkü animus maxima paimonda defansı arttırır,inannada verdigi heali arttırır. paimonda yedigi hasar kadar exp aldıgı icin defi düşük tutmak gerekir. inannada ise ne kadar yüksek heal verirse o kadar fazla ex verdigi icin anima maxima kullanmak kasmayı hızlandırır.
Anlatım için sağol ama sanırım Win7 de çalışmıyor. Aynen anlatımı yapıyorum ama ne komut var ne birşey oluyor.5 dakika kadar bekledim ama açmıyor.Win7 de deneyen varsa yardımcı olursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 11 Mayıs 2010; 14:13:37 >
Bende bu programla debuff kasmayı denemiştim olmamıştı, ben internettte takılırken bunun debuff kasmasını istiyordum öyle bir program var mı acaba? sronun programlarını denedim olmadı ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme