Şimdi Ara

AFK kalanlar için çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NDS

afk olması bot girmesinden daha iyi tabii sen botların iyi oynadığını düşünüyorsan bilemiycem

En azından bot kill peşinde koşmuyor ve kaçmayı biliyor(alttaki mesajları okumadım)
  • quote:

afk olması bot girmesinden daha iyi tabii sen botların iyi oynadığını düşünüyorsan bilemiycem

dotadaki gibi bir bot sistemi olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen botla nasıl strateji üretecenki, neresi yakınsa nexuse direk gidip minion kesiyo, otlara girmiyo, Kaçarsa sadece geri kaçabiliyo, Feeder olur, AFK yı aratır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Herkes botları aşağılamış ben gidipte oyuna co-op'daki botlardan koysun demiyorum. Bu arkadaş anlamış beni dotadaki gibi bir bot sistemi olsa. Ancak öyle benim dediğim fikir olur diğer türlü co-op'daki botlardan koyacaklarsa hiç yapmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canrl

quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Bot koyulsun sonra o bot feedlesin. Riot'un co-op üzerinde yaptığı çalışmalar sıfıra yakın nerdeyse. Bir Dota 2 falan olsa neyse ama öyle bir sistem yapmak için co-op sistemini geliştirmeleri lazım. Bu arada yakında Tribunal geliyor afk kalanlar yasaklanacak. LeaveBuster var bide, o da çok leave atanları oyundan yasaklıyor. -1 gün falan ban yiyolar ama-

Kardeşim ben west serverindeyim orda tribunal var galiba o kadar reportladım fakat aynı kişi 2 gün sonra oynadığım oyuna yine girdi. Ayrıca doğru diyorsun benim dediğim fikrin olması için sıfırdan co-op'u düzeltmeleri lazım.

Tr'de tribunal kullananlar genelde sürekli punish'e basacağı için bence bir çok kişi banlanacak. -Hani geçip sürekli punish bassan bütün case'leri doğru sonuçlandırırsın sonuçta tr serverı burası-.

• quote:

quote:

quote:

Bot koyulsun sonra o bot feedlesin. Riot'un co-op üzerinde yaptığı çalışmalar sıfıra yakın nerdeyse. Bir Dota 2 falan olsa neyse ama öyle bir sistem yapmak için co-op sistemini geliştirmeleri lazım. Bu arada yakında Tribunal geliyor afk kalanlar yasaklanacak. LeaveBuster var bide, o da çok leave atanları oyundan yasaklıyor. -1 gün falan ban yiyolar ama-

Kardeşim ben west serverindeyim orda tribunal var galiba o kadar reportladım fakat aynı kişi 2 gün sonra oynadığım oyuna yine girdi. Ayrıca doğru diyorsun benim dediğim fikrin olması için sıfırdan co-op'u düzeltmeleri lazım.

Tr'de tribunal kullananlar genelde sürekli punish'e basacağı için bence bir çok kişi banlanacak. -Hani geçip sürekli punish bassan bütün case'leri doğru sonuçlandırırsın sonuçta tr serverı burası-.

Doğru diyorsun ben TR serverinde başladım oyuna sonra west geçmeye karar verdim sıfırdan hesap açıp geçtim kesinlikle westin normal oyunları tr'nin derecelisinden daha heyecanlı geçiyo gerçekten TR'de her oyunda öldürme ve asist olarak 1-2 sıralarda olsamda westte 5-6 anca kendimi weste geçince noob gibi hissettim.

• afk olunca arkadaşlarımızdan birini invite edebilsek hoş olurdu bence:D
  • quote:

quote:

quote:

Herkes botları aşağılamış ben gidipte oyuna co-op'daki botlardan koysun demiyorum. Bu arkadaş anlamış beni dotadaki gibi bir bot sistemi olsa. Ancak öyle benim dediğim fikir olur diğer türlü co-op'daki botlardan koyacaklarsa hiç yapmasınlar.

dotadaki botlar cok iyiydi kolay kolay skill kacırmazlar hook yemezler fln bence dediğin mantıklıda team figth lar nasıl olucak mesela adc düştü bir bot adc gibi oynayamaz bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

dotadaki botlar cok iyiydi kolay kolay skill kacırmazlar hook yemezler fln bence dediğin mantıklıda team figth lar nasıl olucak mesela adc düştü bir bot adc gibi oynayamaz bence

Doğru diyorsun fikir biraz saçma gibi ama yine League of legends destek ekibi konumu inceleyip değişik yollardan sunabilirler. Zaten şu an Dota 2 için talepte bulundum 1442 sıradayım en geç haftaya indirme linki elimde olur bakalım nasıl bir oyun. Stream izleyim diyorum kimse stream yapmıyor kendim öğrencem demekki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun fikir biraz saçma gibi ama yine League of legends destek ekibi konumu inceleyip değişik yollardan sunabilirler. Zaten şu an Dota 2 için talepte bulundum 1442 sıradayım en geç haftaya indirme linki elimde olur bakalım nasıl bir oyun. Stream izleyim diyorum kimse stream yapmıyor kendim öğrencem demekki.

Dota bu oyundan daha basit ap ad kavramı yok ben sevemendm dota 2 yi heroların adları orjinal değil , japon ezgileri fln var. Bir tf kopuyor bütün heroaların dedikleri birbirine giriyor fln ama bir görmende fayda var tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dota bu oyundan daha basit ap ad kavramı yok ben sevemendm dota 2 yi heroların adları orjinal değil , japon ezgileri fln var. Bir tf kopuyor bütün heroaların dedikleri birbirine giriyor fln ama bir görmende fayda var tabi

Bakalım hocam daha betadan yeni çıktı 1 seneye kadar çok süper oyun olur bence.

• jungler'ın yerine bot geldiğini düşünsene.
  • Senin dediğin iş yemez topraaam.
    En fazla bronz da filan işe yarar belki.
  • Vay arkadaş 5 yıllık oyun sahipleri bunu nasıl düşünemedi. Helal olsun kardeş.
  • canrl kullanıcısına yanıt
    botlara eziliyormuş arkadaş şaka bi yana gerçekten güzel olabilrdi ama feedlerdi nalet olsun
  • Siz geçin dalganızı oynama devam AFK'lerle
  • Tebrikler bu konuyu açan 123981982371560182763016240912831. kişisiniz.
  • botlara insan zekasıyla yarışamaz diyorsunuz da normal şartlarda afk olan birinin zekası var mıdır? dereceli oynarken afk kalıp son saniye geldim pardon diyenler gördüm ben :D
    takımın tankına tank önce girmez deyip sonra tf ye girmeyenler gördüm ben :D botlar iyidir konuşmazlarda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Tebrikler bu konuyu açan 123981982371560182763016240912831. kişisiniz.

Maalesef. Bizde zevkimizden post kasmak için açmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canrl -- 1 Ağustos 2013; 13:01:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.