Şimdi Ara

AFK kalanlar için çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi afk kalanlar yüzünden oyundan zevk alamıyoruz benimde aklıma bir fikir geldi.
    Mesela arkadaşlar oyunun ortasında adamın teki afk kaldı o adamın yerine oyuna bir bot konsa mesela adamın olduğu şampiyonun botu koyulabilir böylece 4-5 yerine 5v5 oynanabilir. Eğer bot çok güçlü veya çok zayıf olur diyorsak o zaman o afk kalan adamın w/l oranına göre bir bot getirilebilir adam kötü oynuyosa yine başlangıç botu orta oynuyorsa orta bot iyi ve çok iyi oynuyorsada yüksek derece bot konulabilir. Aklıma yattı bu fikir güzel gibi sizlerle paylaşmak istedim

• afk olması bot girmesinden daha iyi tabii sen botların iyi oynadığını düşünüyorsan bilemiycem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

/>

Bari 5v5 oynayalım diye dedim afk'lerle oynamak istiyosan sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

afk olması bot girmesinden daha iyi tabii sen botların iyi oynadığını düşünüyorsan bilemiycem

Dedimya orda botların seviyesi olcak diye normal girip oynadığımız botlar olmucaklar
  • Bazı adamlar var orta seviye botlardan daha beter

Bence güzel fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botlar çalıya giremiyor kafanız güzel mi nabacak takım üyeleri çalıya girmeyen adamı belki pusu atacaklar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Botlar çalıya giremiyor kafanız güzel mi nabacak takım üyeleri çalıya girmeyen adamı belki pusu atacaklar ?

Allahını seversen yorumları okuyupta yorum at normal botlardanmı bahsediyorum ben orda lütfen adam akıllı yorum atmıcak olan atmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canrl

quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Botlar çalıya giremiyor kafanız güzel mi nabacak takım üyeleri çalıya girmeyen adamı belki pusu atacaklar ?

Allahını seversen yorumları okuyupta yorum at normal botlardanmı bahsediyorum ben orda lütfen adam akıllı yorum atmıcak olan atmasın.

Sen adam akıllı konu açmış mısın da yorumlara laf ediyosun. Gerçekten aklınız bu kadar mı alıyor yoksa düşünmeden mi konu açıyosunuz onu düşünmeye çalışıyorum.
  • - oyun sonu bot report beyler.
    -yaa, demek öyle ben afk beyler.

• Bot larla insan beynini aynımı tutuyosun ? Afk kalsa daha iyi bot feedler nasıl bir mantık bu. Öyle insan beynine yakın bot yapamazlar ki.
  • Kardeşim fikrinle haklısın da insan zekasıyla kapışacak yapay zeka yok şuan.Her türlü feedler o botlar
  • Az saygılı olun adam akıllı konu açıp fikrinizi soruyoruz biri gelmiş yav hehe gifi koyuyo diğeri ordan laf yapıyo bu sadece bir fikir. beğenmiyen yorum atmasın bu kadar amma uzattınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canrl -- 31 Temmuz 2013; 22:47:26 >
  • bota sorarsın artık çalı wardlımı yada rakip flash - ignite kullandı mı felan :D
  • AFK kalan kişinin kazandığı toplam altını takıma eşit dağıtmak daha mantıklı bence
  • Bot koyulsun sonra o bot feedlesin. Riot'un co-op üzerinde yaptığı çalışmalar sıfıra yakın nerdeyse. Bir Dota 2 falan olsa neyse ama öyle bir sistem yapmak için co-op sistemini geliştirmeleri lazım. Bu arada yakında Tribunal geliyor afk kalanlar yasaklanacak. LeaveBuster var bide, o da çok leave atanları oyundan yasaklıyor. -1 gün falan ban yiyolar ama-
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

AFK kalan kişinin kazandığı toplam altını takıma eşit dağıtmak daha mantıklı bence

Güzel fikir Dota 2'de afk kalanlar için bu sistem uygulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Bot koyulsun sonra o bot feedlesin. Riot'un co-op üzerinde yaptığı çalışmalar sıfıra yakın nerdeyse. Bir Dota 2 falan olsa neyse ama öyle bir sistem yapmak için co-op sistemini geliştirmeleri lazım. Bu arada yakında Tribunal geliyor afk kalanlar yasaklanacak. LeaveBuster var bide, o da çok leave atanları oyundan yasaklıyor. -1 gün falan ban yiyolar ama-

Kardeşim ben west serverindeyim orda tribunal var galiba o kadar reportladım fakat aynı kişi 2 gün sonra oynadığım oyuna yine girdi. Ayrıca doğru diyorsun benim dediğim fikrin olması için sıfırdan co-op'u düzeltmeleri lazım.
  • quote:

AFK kalan kişinin kazandığı toplam altını takıma eşit dağıtmak daha mantıklı bence

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

quote:

+1

Güzel fikir dota2 de afk kalanlar için uygulanıyor zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.