Şimdi Ara

After Effects Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba after effects öğrenmek istiyorum ve yeni başlayacağım netteki eğitim videolarının yanında yardımcı olması için kitap almayı düşünüyorum.Sizlerin tavsiye edeceği kitaplar var mıdır_?Birde ben şu iki kitaba ulaştım araştırma yaparken.

1)After Effects CS6 and CC

2)After Effects Cs6

Eğer Daha önce bu kitaplardan faydalanmış olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

• Yokmu yardım edebilecek kimse bu kardeşinize :(
  • yok.
  • O zman yorma kendini cvp yazmak için :)
  • After Effects'i öğrenme mantığı elinden geldiği miktarda ders izlemen. Kitapların yararı olmaz mı dersen, kitaplar genel olarak sadece başlangıç seviyesinde ve birinde olan bilgi diğerinde de yüksek bir olasılıkla var. Büyük bir beklenti içinde olma o yüzden kitaplardan. Ama genel mantığı tekrar etmek istiyorum: elinden geldiğince farklı kaynaktan farklı dersler izle ya da istersen oku sana kalmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKaracam

After Effects'i öğrenme mantığı elinden geldiği miktarda ders izlemen. Kitapların yararı olmaz mı dersen, kitaplar genel olarak sadece başlangıç seviyesinde ve birinde olan bilgi diğerinde de yüksek bir olasılıkla var. Büyük bir beklenti içinde olma o yüzden kitaplardan. Ama genel mantığı tekrar etmek istiyorum: elinden geldiğince farklı kaynaktan farklı dersler izle ya da istersen oku sana kalmış artık.

Sağol Sinan hocam videolarını izleyeceğim inş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.