Şimdi Ara

virtualbox - cannot be run under virtual machine hatası çözümü varmı acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar virtualbox üzerinden sanal pc olusturarak online oyuna girmeye calısıyorum, fakat maxiguard cannot be run under virtual machine hatasını alıyorum bunun çözümü varmı bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Sorry This Application Cannot Run Under a Virtual Machine" Hatası Çözümü

"Sorry this application cannot run under a virtual machine" hatası genellikle sanallaştırılmış ortamlarda belirli uygulamaları çalıştırmaya çalıştığında ortaya çıkar. Bu hata, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Donanım uyumluluğu sorunları: Sanal makineler, fiziksel donanımdan farklı bir donanım sanallaştırma ortamı sağlar. Bazı uygulamalar, uyumsuz donanım nedeniyle sanal makinelerde çalışmayabilir.
    • Yazılım sınırlamaları: Bazı yazılım uygulamaları, sanal ortamlarda çalışmayı engelleyecek yazılım lisans kısıtlamalarıyla birlikte gelir.
    • Güvenlik önlemleri: Sanal makineler, güvenlik ihlallerine karşı ek bir koruma katmanı sağlayabilir. Bazı uygulamalar, sanal ortamdaki güvenlik önlemleriyle uyumlu olmayabilir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Uygulama belgelerini kontrol et: Uygulamanın belgelerini inceleyerek sanal makinelerde çalışıp çalışmadığını doğrula.
    • Alternatif uygulamaları araştır: Benzer işlevselliğe sahip ancak sanal makinelerde çalışabilen alternatif uygulamaları araştır.
    • Sanallaştırma yazılımını güncelle: Sanallaştırma yazılımını güncelleyerek donanım uyumluluğu sorunlarını çözebilirsin.
    • Lisans kısıtlamalarını kontrol et: Uygulamanın lisans kısıtlamalarını kontrol et ve sanal ortamlarda çalışmasına izin verildiğinden emin ol.
    • Destek için iletişime geç: Hatayı kendi kendine çözemiyorsan, uygulamanın geliştiricisiyle veya sanallaştırma yazılımı sağlayıcısıyla iletişime geçebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanal makina üzerinde oynanamaz diyor. Bu oyunun sanal makinada oynayabidiğinden emin misiniz.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    evet bu online oyunun bir serveri mesela baska serverlere bu makine üzerinden baglanıyorum , fakat bu server e baglanırken bu hatayı veriyor , makinayı sanal olarak görüyor sanırım , ama bu sanal makinayı sanal olarak gözükmemesi için ayarlar mevcutmus biraz baktım intertnet den ama cok anlamadım cogu da yabancı sitelerde mevcut ondan belki bilgisi olan veya bu sekilde online oyunlar oynayan kişiler vardır belki diye yazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

evet bu online oyunun bir serveri mesela baska serverlere bu makine üzerinden baglanıyorum , fakat bu server e baglanırken bu hatayı veriyor , makinayı sanal olarak görüyor sanırım , ama bu sanal makinayı sanal olarak gözükmemesi için ayarlar mevcutmus biraz baktım intertnet den ama cok anlamadım cogu da yabancı sitelerde mevcut ondan belki bilgisi olan veya bu sekilde online oyunlar oynayan kişiler vardır belki diye yazdım :)
    Aşağıdaki iki bilgi dikkatimi çekti. Bir bakın.

------------------------------------
    https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/sorry-this-application-cannot-run-under-a-virtual/34f208c8-d2dc-416d-aed1-27aa8fda4993

------------------------------------------
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-gaming/cannot-run-under-virtual-machine/dd41d756-98c3-4ae1-99d3-4da88f80bdb2

quote:

From my research I found that this issue will occur if Hyper-V is enabled on the computer. If you have it enabled, let’s disable it and check. Refer to the following steps.

• Press Windows key+ X, click Control Panel, and choose Programs and Features.

• Choose Turn Windows features on or off

• Uncheck the tick mark next to Hyper-V, click apply, ok.

• Restart the computer.

Hope this helps and do let us know if you need any assistance.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.