Şimdi Ara

After Reset RPG™ ( Kickstarter ) [Rebooted]Fallout 1-2 ve Baldur's Gate tarzı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  After Reset RPG™ ( Kickstarter ) [Rebooted]Fallout 1-2 ve Baldur's Gate tarzı

https://www.kickstarter.com/projects/blackcloudstudios/after-reset-rpg-rebooted?ref=nav_search

Arkadaşlar yeni bir kickstarter projesi var ve çok güzel duruyor bakalım neler olacak.
    After Reset RPG sonra bilim-kurgu kıyamet sonrası rol yapma oyunudur. Torment: orijinal Fallout 1/2, Baldur Kapısı ve Planescape esinlenerek başlanılmış.

A POST-APOCALYPTIC ATMOSFER, Fallout 1 ve 2'den bilimsel gerçeklikle ve daha fazla yer keşfetmek için geliştirilen;

Doğrusal olmayan hikaye seçim özgürlüğü, yaptığımız seçimlerin oyuna etkisi;

Dnd ve SPECİAL Fallout'tan bildiğimiz karakter yaratma ekranı ve daha ayrıntılar karakter yaratma ekranın da bile geçirilen zamanın heyecanı;

Ya adamlar da çare olarak bir türlü yapcaz diyor 3 farklı yol sunmuş da en olabilir biraz daha yapıp steam early access'e açacaklar ordan gelen para ile istedikleri meblag olmasa bile öyle yürütecekler adamlar karalı ve işin iyi tarafı adamlar hobi olarak yapıyor ve old skull rpgciler.

Desteklerimizi esirgemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 7 Temmuz 2014; 23:54:04 >

•  After Reset RPG™ ( Kickstarter ) [Rebooted]Fallout 1-2 ve Baldur's Gate tarzı

Türkçe yerelleştirmeye de sıcak bakıyorlar ama Türk oyunculara ihtiyaçları var daha çok bakalım neler olacak ama eninde sonunda gelecekmiş bakalım.

• ortam post apokaliptik evreni çok iyi yansıtıyor. çevreden gelen sesler müthiş.
  • Dediğiniz gibi harika

Bu tarz oyunların hastasıyım destek olalım.

Fallout 1 ve 2 harikaydı.
  • O kadar çok eski tarz rpg geliyor ki hangi birini oynayacağız bilemiyorum.
  • Çok para istiyorlar umarım istedikleri rakama ulaşırlar.
  • Arkadaş bu kadar da üst üste KS yapılmazki.Afedersiniz ipini koparan bir ks projesi başlatıyor.Umarım göründüğü kadar iyi çıkarda yutarım bu laflarımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi tekrardan baktımda 13 günde daha %10luk kısmını bile toplayamamışlar. Kalan 17 günde 860k dolar toplamaları biraz zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Şimdi tekrardan baktımda 13 günde daha %10luk kısmını bile toplayamamışlar. Kalan 17 günde 860k dolar toplamaları biraz zor gözüküyor.

Öyle ama bakalım neler olacak biz desteğimizi yapalım da.

Ayrıca eve çok KS projesi oldu artık birazda ondan.
  • Sakin olun ks tutmazsa bırakmıcaklar işin ucunu (ki utmucak) steam early accessle yollarına devam etcekler ama 2015 den once bir şey beklemeyin zaten orayakadar biz adım adım rpg ye doycaz üstüne de böyle sağlam indie yapımlar ohh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Sakin olun ks tutmazsa bırakmıcaklar işin ucunu (ki utmucak) steam early accessle yollarına devam etcekler ama 2015 den once bir şey beklemeyin zaten orayakadar biz adım adım rpg ye doycaz üstüne de böyle sağlam indie yapımlar ohh miss

Destek çıkılsa biraz onu kullansalar her türlü yardımı olur.

Ama bu da iyi haber

Fallout tarzı severler desteklemelisiniz.
  • Çok güzel proje ama şu sıralar KS işinin suyu çıktığı için insanlar pek yaklaşmıyor artık. Büyük projelerden (WL2, DFA) güzel oyunlar gelirse, bir kısım tekrar yüklenebilir destek olmak için ama çoğu somut birşeyler istiyor bu artık.
    Ayrıca bu tarz oyunların çoğunu arkasındaki isimler sattı ve After Reset'in arkasında öyle bir isim yok ne yazık ki.
    Şu bir kaç ekran bile çok güzel atmosfer veriyor aslında, keşke WL2 çıkana kadar bekleselerdi en azından.
  • Aslında Konsept resimleri hazırlayan artist Wasteland 2 'nini seçmelerine girmiş galiba ama Brian Fargo şuanki konsept tasarımcısıyla çalışmayı tercih etmiş. Ya bilemiyorum bi de bu KS olayları hep 30 gün mü 60 gün olanları da gördüm daha fazla komisyon kesiyor acaba KS 60 olunca anlamadım mesela bunu yapan herif MBA bitirmiş her yerde bunu söylüyor hiç mi bu tarz bir ekstrem şekilde hedeften geri kalışı öngöremedi anlamadım ya.Gerçi talep ettiği para cv sinde hiçbir şey yazmayan birine göre çok fazla (Örn. Grim Dawn Tq 'nun ypaımında yer alan beyin Arthur Bruno ile anca 500k yaptılar) . İnsanlar ne içiyor bazen belli değil bu tür şeylere kalkışırken.

Bu arada her postumda daldan dala atlıyorum. BladeRunner sevdalıları ,Cyberpunk ve Asimov müdavimleri yeni dizi Almost Human başladı hep destek tam destek :D (tamam BR kadar değil de olamaz zaten de sırf ilginizi çeksin diye :D ) Başrol Judge Dredd 'de sağlam oyanyan Karl Urban ama partnerini de sevdim güzel ikililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 25 Kasım 2013; 11:11:30 >

• Ücretsiz mi bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok güzel proje ama şu sıralar KS işinin suyu çıktığı için insanlar pek yaklaşmıyor artık. Büyük projelerden (WL2, DFA) güzel oyunlar gelirse, bir kısım tekrar yüklenebilir destek olmak için ama çoğu somut birşeyler istiyor bu artık.
    Ayrıca bu tarz oyunların çoğunu arkasındaki isimler sattı ve After Reset'in arkasında öyle bir isim yok ne yazık ki.
    Şu bir kaç ekran bile çok güzel atmosfer veriyor aslında, keşke WL2 çıkana kadar bekleselerdi en azından.

evet sonuna kadar katılıyorum.

Daha yapım aşamasında para toplanırsa yapacaklar elemanlar
  • Çare Peşin Ödeme ve Paypal dediler:

http://www.afterreset.com/forum/showthread.php?t=93
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Çare Peşin Ödeme ve Paypal dediler:

http://www.afterreset.com/forum/showthread.php?t=93

hımm iyi yapmışlar KS'de oyunları ilgi azaldı epey ama Project Eternity'i sonrası herşey değişecektir.
  • Yazık oldu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Yazık oldu oyuna

Steamde Greemlight'ta yapmaya devam ediyorlardı galiba.
  • UPDATE postlanıyor sık sık ya sorun yok şu an, olmasın da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.