Bende yeni başladım bakalım hayırlısı Nick: TrollGeneral eklerseniz beraber oyun atalım.
Red Army of Castle klanındakiler ne zaman oyun oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Cüneyt RC
Red Army of Castle klanındakiler ne zaman oyun oluyor?
Oyundan kastını tam olarak anlayamadığım için eksik cevap verebilirim dostum kusura bakma...
Klan olarak hep beraber ya da sadece kendi aramızda oyunlardan bahsediyorsan,belli bir saat,gün veremem çünkü her an çevrimiçi kişiler oluyor ve beraberce oynayabilirsek oynuyoruz.
Ayrıca bazen RolePlay ve Clan War yapıyoruz fakat şu aralar pek sık yapamıyoruz bu etkinlikleri.....
oooo bende oynuyorum beyler hatta red army of castle klanındayım oyunda çok fazla türk arkadaşım var moviescout ile aynı klandayız :) ha bu arada nickim;kaan33
ben de klan arıyorum sizce en iyisi hangisi ?
Beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
Beyler.
noldu la
quote:
Orijinalden alıntı: Pizza Hot
Oyunda yaklaşık olarak 30 yabancı "kankam" oldu, oyuna girer girmez hello bro tarzı mesajlar alıyorum, mesela biri amerikada connecticus diye bir eyalette yaşıyor orayi ilk defa duydum hem dil hemde genel kültür açısından büyük katkı sağlıyor bana bu oyun. Şu sınavlar bir bitse de efsane geri dönse
connecticut olmasın o
quote:
Orijinalden alıntı: -TEKSAS-
quote:
Beyler.
noldu la
Hemen özet geçeym.Galiba Movie hocam şu sebepten ötürü o mesajı yazmış : klanımız 4-5 şeref yoksunu,liseli yüzünden kapatıldı,yani dağıldık ve bende hem okulda hem de oyunda çocuklar ile uğraşamıyacağım için hesabımı sildim.Şu an kendimi milletten izole etmiş şekilde yeni bir hesapla oynuyorum,profit.
quote:
Orijinalden alıntı: huntelarr
quote:
quote:
Beyler.
noldu la
Hemen özet geçeym.Galiba Movie hocam şu sebepten ötürü o mesajı yazmış : klanımız 4-5 şeref yoksunu,liseli yüzünden kapatıldı,yani dağıldık ve bende hem okulda hem de oyunda çocuklar ile uğraşamıyacağım için hesabımı sildim.Şu an kendimi milletten izole etmiş şekilde yeni bir hesapla oynuyorum,profit.
turqua mı
quote:
Orijinalden alıntı: Man Viny
quote:
Orijinalden alıntı: huntelarr
quote:
quote:
Beyler.
noldu la
turqua mı
İçlerinde o insan müsveddesi de var hocam ama boşverin laflarını yapmaya değmez.
Bende başlıyorum beyler oyuna bu tür oyunlara başlarsam sararım. Klan falan var mı yardımcı olabilecek?
Güzele benziyor
Hadiyin gençler, yaz geldi. Gene hep beraber Donanım Haber'ce oynayalım.
2-3 insan için bıraktınız yani güzelim hesabı ve klanı :S Neyse ramazanda coşcaz napalm
quote:
Orijinalden alıntı: baris7777
2-3 insan için bıraktınız yani güzelim hesabı ve klanı :S Neyse ramazanda coşcaz napalm
Haklısın dostum hiç değmezdi fakat adamlar o kadar hayasız ve narsist ki sinir dayanmıyor.....
Ama yinede meydanı 3-4 andavala bırakmak akıl işi değil o yüzden yeni bir klan açtık yakın zamanda.DH ahalisi olarak oynamakta ayrıyetten çok zevkli olacak yine bu yaz...
Boş vakitlerde oynamak için bakacağım eskiden oynamıştım
quote:
Hadiyin gençler, yaz geldi. Gene hep beraber Donanım Haber'ce oynayalım.
hocam gece giriyosunuz diye 12den 6ya kadar sizi bekledim, orgaz hocamı da yarım saatle kaçırdım. ne zaman gireceksiniz bir daha?
ben oynamaya başladım ama tek başına tadı çıkmıyo pek bi saat kararlaştırırsak iyi olur