Şimdi Ara

Afterwind [Dünya Haritası Üzerinde Multiplayer Oyun] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
4
Favori
16.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Ramazanda ne kaptırmıştık bu oyuna yav, hey gidi

Hocam biz hala devam ediyoruz durmaksızın.Tabii o günleri özlememekte imkansız malum 4-5 kişiyiz sadece
    Neden DH nin bu oyuna olan o büyük ilgisi azaldı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 6 Şubat 2012; 19:51:36 >
  • Var mı online up up up
  • ben onlineyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Hocam biz hala devam ediyoruz durmaksızın.Tabii o günleri özlememekte imkansız malum 4-5 kişiyiz sadece

benim ygs-lys sınavlarım var ondan giremiyorum, bir de bir süre sonra sıkıyor insanı

• quote:

quote:

quote:

benim ygs-lys sınavlarım var ondan giremiyorum, bir de bir süre sonra sıkıyor insanı

Anlıyorum tabi geçerli bir nedeniniz var ama eğer klan savaşları ile haşır neşir olmaya başlarsanız belki oyununuza bir renk katar.Oyundan öte işin dostluk,arkadaşlık sayfası var,bizi oyuna bağlayan en önemli etkende bu tartışmasız.

Yeni gelen arkadaşlar günde en azından 1 saatte olsa oyunda olabiliyorum,nickimi daha önce de belirtmiştim 'orgazmator',oyunda görürseniz fısıldamaktan çekinmeyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlıyorum tabi geçerli bir nedeniniz var ama eğer klan savaşları ile haşır neşir olmaya başlarsanız belki oyununuza bir renk katar.Oyundan öte işin dostluk,arkadaşlık sayfası var,bizi oyuna bağlayan en önemli etkende bu tartışmasız.

Yeni gelen arkadaşlar günde en azından 1 saatte olsa oyunda olabiliyorum,nickimi daha önce de belirtmiştim 'orgazmator',oyunda görürseniz fısıldamaktan çekinmeyin.

Çok oynayasım geliyor hocam ama... Son 1 ay YGS'ye. Geçen girdim oyuna, sizi yarım saatle kaçırmışım. Efkar bastı. Cuma-Cumartesi gecelerinden birinde RP yapacak olursanız haber verin hocam, baya özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok oynayasım geliyor hocam ama... Son 1 ay YGS'ye. Geçen girdim oyuna, sizi yarım saatle kaçırmışım. Efkar bastı. Cuma-Cumartesi gecelerinden birinde RP yapacak olursanız haber verin hocam, baya özledim

Ulu hocamda her ne kadar ara ara girebilse de aynı dertten muzdarip.Anlıyorum hocam sizi,bizde ne zaman rp için hallensek sizin adınızı anıyoruz

Her ne kadar sizin kaçırmanız üzücü olsada,ilk klan savaşı galibiyetimizi aldık hatta duble yaptık ... Başta Movie hocam olmak üzere her gece oyundayız hocam,görüşelim....

• Şahsen Türk oyuncular yüzünden oyundan soğumuştum ben.80%'i şerefsize yakın insanlardı.Forum olarak oynadığımızda zevk alıyordum bir süre sonra o da kayboldu sonra oyunu unuttum.'otantizma' ve de yanlış hatırlamıyorsam Alman bir arkadaş olacaktı oyunda tanıştığım.Özellikle onlarla oynamak çok zevkliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Şahsen Türk oyuncular yüzünden oyundan soğumuştum ben.80%'i şerefsize yakın insanlardı.Forum olarak oynadığımızda zevk alıyordum bir süre sonra o da kayboldu sonra oyunu unuttum.'otantizma' ve de yanlış hatırlamıyorsam Alman bir arkadaş olacaktı oyunda tanıştığım.Özellikle onlarla oynamak çok zevkliydi.

Bizle oynarken şevk almıyor muydun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

Şahsen Türk oyuncular yüzünden oyundan soğumuştum ben.80%'i şerefsize yakın insanlardı.Forum olarak oynadığımızda zevk alıyordum bir süre sonra o da kayboldu sonra oyunu unuttum.'otantizma' ve de yanlış hatırlamıyorsam Alman bir arkadaş olacaktı oyunda tanıştığım.Özellikle onlarla oynamak çok zevkliydi.

Bizle oynarken şevk almıyor muydun hocam?

Hocam dedim ya forum ile oynarken zevk alıyordum diye.O da kayboldu demişim bir de o ucu açık olmuş biraz.Forum olarak toparlanıp oyun oynayamadık demek istedim.Yoksa oyunu o kadar süre oynadıysam sizin sayenizdedir.

• Bi yerden sonra sıkıyo tadında oynandığında güzel oyun .
  • hoşuma gitti başlıyorum benimde ygs var ama kim takar hazırlanmak boşa :) Hazırlanmadan kazanmak şahane neyse oyundaki ismim AlessandroOnurPiero
  • quote:

Türk olduğum ve bu oyunu oynadığımı göz önünde bulundurursak benimde de o %80'nin içinde bulunma olasılığım var,şereften yoksun olduğumu düşünmüyorum.Kısacası üslup konusunda biraz sıkıntın var sanırsam,düzeltirsen sevinirim

İlk kez bu oyunda tanıştığım 'sp farming' olayı ile kendini bir halt zanneden,atarlı cinsten alert arkadaşlarımız var yok değil.Fakat %80 gibi bir oran zaten bir avuç Türk için genelleme denilebilecek türde bir oran.O yüzden sözleri seçerken özen gösterelim biraz,gerçi artık ne problem yaşamışsan işin aslını astarını da bilmiyorum ama pek de mühim değil.

@okartal1

Hoşgeldin dostum oyuna.Eğer olur da beni oyunda veyahut lobbyde görecek olursan fısıldamaktan kaçınma,iyi oyunlar...

• huntelarr teşekkürler dostum. AlessandroOnurPiero nickim bir kez daha belirteyim bugün çok sardı rank 3 olmak üzere sabahdan beri bu saate kadar oynadım müptelası olmuş durumdayım müthiş zevkli oyun :)
  • Oyunda yaklaşık olarak 30 yabancı "kankam" oldu, oyuna girer girmez hello bro tarzı mesajlar alıyorum, mesela biri amerikada connecticus diye bir eyalette yaşıyor orayi ilk defa duydum hem dil hemde genel kültür açısından büyük katkı sağlıyor bana bu oyun. Şu sınavlar bir bitse de efsane geri dönse
  • Dil konusunda bazen sıkıntı yaşıyorum. Çok ağır ingilizce konuşanlar oluyor. Çok fazla uzun cümleler oluyor. Ben bir cümleyi kurana kadar muhabbet kapanıyor bazen. Fakat amerikalı'lar almanlar'la filan rahat anlasıyorum. Oyuna gelirsek müthiş başlamayan yüzyılın hatasını yapar.
  • Bu arada up niyetine ufak bir hatırlatma yapayım beyler ;

Daha önceki mesajlarımda belki söylemişimdir,oyunda başını benim ve MovieScout hocamın çektiği bir klanımız var...Çoğunluğunu DH nin oluşturduğu bu klanda az da olsa yabancı da var

http://afterwind.com/cln/cln.php?cln_id=77

Yukarıdaki linkten başvuru yapacak olursanız seve seve kabul ederim.Her ne kadar başvuru sistemini hatırlamasamda pek karmaşık olmadığını tahmin ediyorum.
  • huntelaar nick ne senin after ? bu klanın %90 ını tanıyorumda ben egreyback
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Viny

huntelaar nick ne senin after ? bu klanın %90 ını tanıyorumda ben egreyback

Beni de çok yakından tanıyorsun dostum....

'orgazmator'
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Man Viny

huntelaar nick ne senin after ? bu klanın %90 ını tanıyorumda ben egreyback

Beni de çok yakından tanıyorsun dostum....

'orgazmator'

:O tanıştığıma memnun oldum hocam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.