Şimdi Ara

Afterwind [Dünya Haritası Üzerinde Multiplayer Oyun] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
4
Favori
16.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Bu arada bir arkadaşım da oynamak istiyor ancak oyuna girecek (Tutorial ya da normal oyun) Loading Game Data ekranı kalıyor.Yarım saar açık kalmasına rağmen ekran hala o şekilde kalmış.Neler yapılabilir ?

Not : Silverlight 4 yüklü.

Önceki sürümlerin yüklü olmadığından emin olun. Ya da diğer SDK sürümlerinin. Çakışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çır****er

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Bu arada bir arkadaşım da oynamak istiyor ancak oyuna girecek (Tutorial ya da normal oyun) Loading Game Data ekranı kalıyor.Yarım saar açık kalmasına rağmen ekran hala o şekilde kalmış.Neler yapılabilir ?

Not : Silverlight 4 yüklü.

Önceki sürümlerin yüklü olmadığından emin olun. Ya da diğer SDK sürümlerinin. Çakışabilir.

Teşekkürler cevap için.Farklı bir yolla hallettik.Sağ tıklayıp ''Bu bilgisayarda Afterwind oyna'' diye bir seçenek çıkıyor.Ona tıklayıp açtık.

• Bu konu neden öldü
  • Ubuntuyu desteklemiyor sanırım.
  • Silverlight oluyor mu ubuntuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Ubuntuyu desteklemiyor sanırım.

silverlight windowsa uyumlu diye biliyorum
  • iron nerelerdesin? :) -- Oyun mu gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRoy -- 26 Ağustos 2011; 23:44:08 >
  • Şuan top players da 1.yim
  • NATO v SCO vesilesi ile ilk 1v1 im....hem konuya da ufak bir up olsun...
     Afterwind [Dünya Haritası Üzerinde Multiplayer Oyun]
  • Afterwind'de de uyarı aldm ya.
    Ama rahatladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

Afterwind'de de uyarı aldm ya.
    Ama rahatladım

Biz mute yemekten bıktık adamlar mute vermekten bıkmadı..yahu böyle saçma bir kural olur mu? Neymiş efendim odalarda İngilizce dışı dil yasakmış peh peh peh ulan herkez Türk neden ingilizce konuşalım ya andavallı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Ama rahatladım

Biz mute yemekten bıktık adamlar mute vermekten bıkmadı..yahu böyle saçma bir kural olur mu? Neymiş efendim odalarda İngilizce dışı dil yasakmış peh peh peh ulan herkez Türk neden ingilizce konuşalım ya andavallı.

Valla haklısın yani. Konu dışında yanlış yere konu açma cezası kuralıyla aynı Sen kaç dakika yedin hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Ama rahatladım

Valla haklısın yani. Konu dışında yanlış yere konu açma cezası kuralıyla aynı Sen kaç dakika yedin hocam?

2800 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce yemiştim ama geceki olayda ne uyarı aldım a nede susturuldum

• Ben tutamadım kendimi
    Hocam ben şimdi oyundayım aylak aylak geziniyorum. Madem mute yemedin, oyunun bitince bana PR atar mısın? Beraber oynayalım
  • Ulan dün oyunda Türkiye'yle başladım baya 70 hafta falan 3 kıtaya yayıldım bi suriyeyi almamıştım bişey olmaz diye adam aldı suriyeyi bastı 200 asker geldi aldı ankarayı bi küfretim bi küfrettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Ulan dün oyunda Türkiye'yle başladım baya 70 hafta falan 3 kıtaya yayıldım bi suriyeyi almamıştım bişey olmaz diye adam aldı suriyeyi bastı 200 asker geldi aldı ankarayı bi küfretim bi küfrettim

Trolluk hat safhada hocam dikkat etmek lazım eğer başlangıç parasını bol tutuyorsanız 15 k veyahut 10 k adamlar sonradan alsalar bile deli reinforcement veriyor adamlarda parayı bol bulunca basıyorlar askeri bol keseden.. oralara kıprısta büyük baş belası mesela türkiye için.
  • moldova var bir de. ukrayna için
  • Onun için en iyisi İzlanda hacı
  • Online olan var mı
  • Nerdesiniz yav hiç birinizi görmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.