|
afyonkarahisar nasıl bir şehir(önemli)
-
-
Beklentilerine göre değişir, sormak istediğiniz varsa yardımcı olayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: infected_Beklentilerine göre değişir, sormak istediğiniz varsa yardımcı olayım.
hocam sen afyonkarahisar maden suyunu seviyor musun
-
sormak istediğim baskıcı genel olarak muhafazakar ailelerin çoğunlukta olduğu ve yobazlığın olduğu bir memleket mi
ikincisi ise gece takılacak yerler dolu mu yoksa 12 olduğunda hayatın bittiği insanların evinde olduğu bir yer mi gidip bi çay bi kahve içmek istesek alternatiflerimiz var mı veya gece dışarı çıktığımızda eğlenen insanları görmek mümkün mü -
Evet çok severim
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr.13
sormak istediğim baskıcı genel olarak muhafazakar ailelerin çoğunlukta olduğu ve yobazlığın olduğu bir memleket mi
ikincisi ise gece takılacak yerler dolu mu yoksa 12 olduğunda hayatın bittiği insanların evinde olduğu bir yer mi gidip bi çay bi kahve içmek istesek alternatiflerimiz var mı veya gece dışarı çıktığımızda eğlenen insanları görmek mümkün müMuhafazakar ama yobaz olduğunu düşünmüyorum,12'den sonra hayat duruyor eğlenen insanlar olmaz ama açık kafeterya ve Afium AVM ve Park Afyon Avm'leri ve onların içinde oturabileceğiniz yerler mevcut
-
anladım hocam çok teşekkür ederim başka diyeceğiniz şey var mıdır şehirle ilgili -
Kıyafet konusu hiç düşündüğünüz gibi değil maalesef:( -
Afyondan adam çıktığını görmedim. Tanıdıklarım beş para etmez -
teşekkürler hocam yorumunuz için ama bence kıyafeti hep yargılarlar ya kızların falan çok rahat olabileceğini zannetmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi. -
quote:
ikincisi ise gece takılacak yerler dolu mu yoksa 12 olduğunda hayatın bittiği insanların evinde olduğu bir yer mi gidip bi çay bi kahve içmek istesek alternatiflerimiz var mı veya gece dışarı çıktığımızda eğlenen insanları görmek mümkün müÜniversitenin olduğu Erenler adlı yerde nasıl bilmiyorum ama ben lisedeyken akşam 9 10dan sonra eve gitmeye minibüs bulamıyodum. Taksi kullanmam gerekirdi. Araban olsa güzel yer ben seviyorum. Sadece çok insanla tanışmamanı tavsiye ederim yoksa sokakta tanıdık görüp muhabbet etmekten yolunu yürüyemezsin . Epey küçük bir yer.
-
Afyonda nerede ne yenirquote:
Orijinalden alıntı: infected_Beklentilerine göre değişir, sormak istediğiniz varsa yardımcı olayım.
-
hocam spor salonu var mı(kaliteli salon manasında) -
Geceleri çok keyiflidir, Ağustos ayında gece kayarak düşebilirsin. -
quote:
hocam spor salonu var mı(kaliteli salon manasında)Spor salonlarını pek bilmiyorum ama dağdelen diye bi yer vardı büyük düzgün duruyor. İnternetten bakın isterseniz.
-
quote:
ikincisi ise gece takılacak yerler dolu mu yoksa 12 olduğunda hayatın bittiği insanların evinde olduğu bir yer mi gidip bi çay bi kahve içmek istesek alternatiflerimiz var mı veya gece dışarı çıktığımızda eğlenen insanları görmek mümkün müKardeş şöyle diyeyim Afyonkarahisar komşusu Kütahya'dan çok gelişmiş ama İstanbul'dan çok geride ama bilhassa GAZLIGÖL'deki Özgül Termal Tesisleri su oyunları ve şifalı su havuzları bakımından gittiğim en güzel tesisti birde Afyon'un sucukları ve kaymaklı lokumları meşhurdur
-
👍
Benzer içerikler
- depozito yerine senet imzalamak
- her yerden engelleyen kişiye nasıl ulaşılır
- balgam yapmayan sigara
- kedim ip yuttu
- mideden su sesi gelmesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- elon musk roket
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X