Şimdi Ara

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
21.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erol börek

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

Bilmiyorum, belki ön yargılı bir yaklaşım olacak ama Fiat yerli üretimleri hep tedirgin etmiştir beni, ki torosun peşine sahibi olduğum araçlar hep fiat idi... Şu anda da, fiat orijinli başka bir italyan kullanıyorum ama, belki de yaşın da getirdiği sakin kullanım sayesinde o kadar tedirgin değilim. Açıkçası Bursa malı olsaydı ne hissederdim, onu da bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey düşmüyor bize.

"Fiat orijinli başka bir italyan." 46 yaşındaki A.R. yazıp farlara da siyah bant çek anlaşılmasın kim olduğu.

Bi kaç kere marka telaffuz edince ciddi ciddi ukalalıkla itham edildim (gerçi forumda değildi) O yüzden de fazla sık "ad soyad" söylemiyorum. Lancia D. diyeyim madem

Bendensiniz hocam :).Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Konuya gelecek olursak, benim izlenimime göre 180-190 gibi aşırı derecede yüksek bir hıza çıkmış bu araç ve ardından spin atarak 100-110 civarı belkide 120 gibi bir hızla tam arkadan çarpmış duvara.O zaman bu sonuç, bu sınıfta güvenlik testi olmayan bir araç için normal gibi görünüyor.

Ancak aklıma şu geliyor, yol o kadar yüksek hıza uygun değil gibi.Yani bu araç eğer 130-140 ile giderken spin atıpta bu hale geldiyse gerçekten Egea ile ilgili pek olumlu konuşmak mümkün değil.Zira o hızda gittiğini varsayarsak, araç ters dönse bile hızı 80-90 civarına inecektir.O hızlarda da aracın böyle neredeyse akordiyon haline gelmesi kabul edilebilir bir durum olmaktan çıkar.Kararsız kaldım.Ancak ne olursa olsun Egea'nın pek sağlam ayakkabı olmadığını gerek gördüğümde, gerek kullandığımda gerekse biraz incelediğimde anladım.Bana göre Symbol'ün biraz süslü hali.Asla sahip olmak istemeyeceğim bir otomobil.

• Her araç ikiye bölünebilir,egea dandikligi ile alakasi yok, NCAP testlerindeki gibi standart kazalar olmuyor maalesef, bu aracin NCAP testi ya 5 en kotu 4 yildizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

saçmalamış yine forum, şu fotoğafa bakarak egeanın kalitesi hakkında yorum yapan adam bildiğin ön yargılıdır , hiçbir çıkarım yapılamaz .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim

Yapılır kardeşim..
    herhangi bir güvenlik test sonucu yoksa yapılır..
    50bine esp hariç güvenlik önlemi yoksa yapılır..

İkiye bölünen golf,mercedes,bmw gibi araçlarda bu saydığın özellikler var da ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

YA ALMANLARIN YAPTIĞI ARABAYA BİNECEKSİN YA DA YÜRÜYECEKSİN.

Yine Fiat yine ölüm... Yazık

Bunlar ne arabası?
    At arabası filan olması lazım?yada el arabası?

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim

• Bilmem kaçıncı geleneksel sidik yarıştırma yarışmasına hoş geldiniz.

Yahu güvenlik testinden 5 yıldız almış araba senin bir kaza anında hayatta kalma şansını arttırır.

Şu egeayı savunanlar firma çalışanımı anlamadım gitti. Bu firma bu aracı niye güvenlik testine sokmuyor diye soracağına, burada saçma sapan fotoğraflar paylaşıp sidik yarışına giriyorlar.

Canınıza kastınız yoksa firma için p.r yapıyorsunuz, yoksa bu şaklabanlığın mantıklı açıklaması yok. Bir insan neden satın aldığı aracın güvenlik testi olmamasını savunur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 2 Mayıs 2016; 20:22:27 >
  • saçma sapan karşı foto koymak son derece yanlış
    sadece 2 soru soracağım , birine baştan eyvallah derim tartışılır şu bu
    ama ikinci şık için hiç kıvırmaya gerek yok , sıfır değil gidip aynı paraya 2. ele bakacaksın

1. bir aracın önü o hale gelebilir evet , peki arkası o hale ne şekilde gelmiş olabilir ? sadece arkadan çok süratli bir şekilde kuvvetli bir araç çarpasa gibi geliyor bana , ama bu araç kazayı tek başına yapmış kaçırdığım bir şey yok ise , adam bilincini kaybetse gaza basılı kalmış desem olmuyor , çok süratli dönerek desem olmuyor , kafamda uyduramıyorum

2. Allah aşkına ne malı olursa olsun isterse babamın malı olsun , ihhs ve ya ncap testi olmayan bir aracı insanlar 50-60 bin TL verip alırken tek nedenleri 0km olması mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

quote:

saçmalamış yine forum, şu fotoğafa bakarak egeanın kalitesi hakkında yorum yapan adam bildiğin ön yargılıdır , hiçbir çıkarım yapılamaz .

Yapılır kardeşim..

İkiye bölünen golf,mercedes,bmw gibi araçlarda bu saydığın özellikler var da ne oluyor?

fotolarda gösterdiğin araçların gayet süratli bir şekil de bindirdiği net
    zaten kimse 130 ile bodoslama girersen bir şey olmaz demiyor

peki aracı arkası ile bunu nasıl bağdaştırabiliyorsun ben düşündüm bulamadım ama ?

• beyler yapmayın etmeyin, egea aldınız diye tüm mantıklı düşünme haklarınızı da mı fiata devrettiniz

bu kaza elbette ölçüt değil lakin teste sokmamaları hiç mi işkillendirmiyor sizleri.

bakın şu aracın dahi var dahası mı var

https://www.youtube.com/watch?v=vfJpqdl2tX0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

quote:

quote:

Yapılır kardeşim..

peki aracı arkası ile bunu nasıl bağdaştırabiliyorsun ben düşündüm bulamadım ama ?

Benim Yüklediğim fotoğraflarda araçların süratli olduklarını anladın da egea 'nın yavaş olduğunu nasıl anladın?orada mıydın?

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Yıl olmuş 2016. Sen aracını sokmazsan teste böyle arkandan arkandan konuşurlar. Bu olay sadece başlangıç. Önden yandan arkadan kazalar geldikçe forumca ncap yıldızlarını dagitiriz egeaya.

Ben onu bilmiyorum fiat bu aracı güvenlik testine sokmazsa egea sahipleri tedirginliği daha da artacaktır forumda. Çünkü verilen rakam büyük ve beklentide.

Boşuna demedik yurt dışı fiyatları bu aracın ne olduğunu söylüyor diye. Ha bide para ile test yapanlar var reklam olsun diye. Baloncu olmuş bizim millet hayırlı işler

bırak onu bunu ben 1-2 sene sonra aracı değiştirdiğim de sadece ncap değil ihhs testi de olan araç bakarım
    hatta yeni megane lar hoşuma gitti baya , ama amerika da satılmıyor diye ihhs testi olmuyor mu ne tama araştırmadım tabi de
    mesela yok ise o test direk elerim banane

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılır kardeşim..

Benim Yüklediğim fotoğraflarda araçların süratli olduklarını anladın da egea 'nın yavaş olduğunu nasıl anladın?orada mıydın?

belli her şey
    diğer arabaları o hale getirmek için ne gerekli olup olmadığı cümle alem tarafından biliniyor
    6 kasa , 5 kasa , 4 kasa binlerce kaza , ncap , ihhs var oğlu var
    mercedesi o halde görünce diyorsun ki bu 120 üzerinde toslamış o izlenim oturmuş 3 aşağı 5 yukarı

peki egea neden teste falan girmemiş ? golf den kesin iyidir diye mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılır kardeşim..

belli her şey
    diğer arabaları o hale getirmek için ne gerekli olup olmadığı cümle alem tarafından biliniyor
    6 kasa , 5 kasa , 4 kasa binlerce kaza , ncap , ihhs var oğlu var
    mercedesi o halde görünce diyorsun ki bu 120 üzerinde toslamış o izlenim oturmuş 3 aşağı 5 yukarı

peki egea neden teste falan girmemiş ? golf den kesin iyidir diye mi ?

Egea teste girmedi diye bende hoşnut değilim.keşke girse de ağzınız dursa.hem konumuz test değil.
    Ben anlamam bmw mercedes 5 yıldız almış 10 yıldız almış.
    O kadar yıldız alan arabalar nasıl o hale gelmiş bana onun açıklamasını yap.
    Belki o kazaya karışan insanlar da senin gibi yıldız meraklısıydı.
    Şimdi sorun bakalım olarak yıldızlar nerelerine kaçmış?

şu verdiğiniz cevapları görünce insan ürküyor, nasıl bi zihniyetiniz var pes dedirtiyor, size de Allah akıl fikir versin

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Hocam koç'un parasız avukatı mısın sen?
    Tofaşın ürettiği arabadan ne sağlamlık bekliyorsunuz anlamış değilim.. Kuş serisinin modernize hali bu araba.
  • konuyu Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü Egea "yı" benzettim diye okuyan bi benmiyim?

• boşverin egeayı o bir tofaş, forum sayesinde tofaş egea satamaz artık. siz güvenlikli arabalarınızla güvenle hız yapın havada parende atın yine dört teker üstünde yolunuza devam edin, hatta duvara bindirsinler arabasının tek parça kaldığına şahit olmak için. boşverin egeayı bak bazı arkadaşlar arabayı inceleyerek şasisinden direklerine kadar sağlamlığını elleyerek yada gözle muayene ederek anlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

Hocam koç'un parasız avukatı mısın sen?
    Tofaşın ürettiği arabadan ne sağlamlık bekliyorsunuz anlamış değilim.. Kuş serisinin modernize hali bu araba.

Koç ile ilgili uzaktan yakından alakam yoktur.
    Fiat sağlamdır diye bir tek mesajımı gösterebilir misin?

• Fiat Egea bu.Önden anladım.Ezber bozan sedanın hali bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılır kardeşim..

Burda araç savrulsa bile darbeyi emmiş hani kopma kırılma olmamış gerçektende egea tırt bir araç verilen paralara yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

C4 :http://www.euroncap.com/tr/results/citroen/c4/11007
    308:http://www.euroncap.com/tr/results/peugeot/308/8886

Bana her tessten bu kadar yuksek derece alan c4 ve 308 karsina fiatin bitane arabasini getirebilirmisin ?

+1

• Orada ölü köpek mi var?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.