quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide ya sanırım ben kayseriye gidrken burdan sucuk almıştık..tam hatırlayamadım.. ya neresiydi..hatta afyın dinlenme tesislerinde mola veriyor otobüs..tesistenmi almıştım yoksa.. eğer öyleyse halimiz harab.. eşime güzel güzek sucukulu yumurtalar yaptım sabah akşam.. peynirde gezen sucukta da gezer.. Sucuk yine bir nebze daha sağlıklı, en azından üstündeki zarı, içindeki sucuğu korur ve eğer zarı yırtmış olsa sen farkederdin... Diyelim ki etmedin bu sefer de pişince mikroplar büyük oranda ölür...
quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide ya sanırım ben kayseriye gidrken burdan sucuk almıştık..tam hatırlayamadım.. ya neresiydi..hatta afyın dinlenme tesislerinde mola veriyor otobüs..tesistenmi almıştım yoksa.. eğer öyleyse halimiz harab.. eşime güzel güzek sucukulu yumurtalar yaptım sabah akşam.. peynirde gezen sucukta da gezer.. Sucuk yine bir nebze daha sağlıklı, en azından üstündeki zarı, içindeki sucuğu korur ve eğer zarı yırtmış olsa sen farkederdin... Diyelim ki etmedin bu sefer de pişince mikroplar büyük oranda ölür... hımm.evet doğru.. />
quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide ya sanırım ben kayseriye gidrken burdan sucuk almıştık..tam hatırlayamadım.. ya neresiydi..hatta afyın dinlenme tesislerinde mola veriyor otobüs..tesistenmi almıştım yoksa.. eğer öyleyse halimiz harab.. eşime güzel güzek sucukulu yumurtalar yaptım sabah akşam.. peynirde gezen sucukta da gezer.. Sucuk yine bir nebze daha sağlıklı, en azından üstündeki zarı, içindeki sucuğu korur ve eğer zarı yırtmış olsa sen farkederdin... Diyelim ki etmedin bu sefer de pişince mikroplar büyük oranda ölür... hımm.evet doğru.. />
Burası sanırım cumhuritet tesislerine ait bir manzara deil keza orda böyle bir manzara görmek zor defalarca gidip alış-veriş yaptıgım bir yer muhtemelen bir maket yada şarküteriden çekilmiş bir kare
quote:Orjinalden alıntı: Pişt pişt Ben Burası sanırım cumhuritet tesislerine ait bir manzara deil keza orda böyle bir manzara görmek zor defalarca gidip alış-veriş yaptıgım bir yer muhtemelen bir maket yada şarküteriden çekilmiş bir kare hacı belki sana denk gelmedi sabah akşam ordamı yatıyonda görcen
quote:Orjinalden alıntı: HoLoCouST yaw beyaz orkide kusura bakma acele yazdım nickin aklıma gelmedi o yuzden kısaca orkid yazdım Sağlık olsun napalım..biz öyle kavga çıkartacak yer aramayız..yalnız komik olmuş çok..hani dikkat edelim diye dedim.. /> zaten edit de yok....
quote:Orjinalden alıntı: HoLoCouST quote:Orjinalden alıntı: Pişt pişt Ben Burası sanırım cumhuritet tesislerine ait bir manzara deil keza orda böyle bir manzara görmek zor defalarca gidip alış-veriş yaptıgım bir yer muhtemelen bir maket yada şarküteriden çekilmiş bir kare hacı belki sana denk gelmedi sabah akşam ordamı yatıyonda görcen yok orda o şekilde çökelegin vs.. açıkta tutuldugu bi yer yok onun için ayrıca kendi tesisler gerçekten temiz ve nezih bir ortam dedigim gibi küçük bir market yada şarküteriden çekilmiş bir fotograf olabilir gerçi yaklaşık 6 aydır falan Afyona gitmiyorum
quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide quote:Orjinalden alıntı: HoLoCouST yaw beyaz orkide kusura bakma acele yazdım nickin aklıma gelmedi o yuzden kısaca orkid yazdım Sağlık olsun napalım..biz öyle kavga çıkartacak yer aramayız..yalnız komik olmuş çok..hani dikkat edelim diye dedim.. /> zaten edit de yok.... anlayışın için sağol benimde pek huyum değildir zaten insanlara farklı isimlerle hitap etmek
quote:Orjinalden alıntı: HoLoCouST yaw beyaz orkide kusura bakma acele yazdım nickin aklıma gelmedi o yuzden kısaca orkid yazdım Yazacak başka bişey bulamadın mı be hadju evy falan... @beyazorkide, yanlış anlama sakın. Lafım holo ya.
quote:Orjinalden alıntı: Acharad quote:Orjinalden alıntı: HoLoCouST yaw beyaz orkide kusura bakma acele yazdım nickin aklıma gelmedi o yuzden kısaca orkid yazdım Yazacak başka bişey bulamadın mı be hadju evy falan... @beyazorkide, yanlış anlama sakın. Lafım holo ya. napim hoca aklıma birden öle geldi yazdım ee sen nasılsın hacı forumda görüşemez olduk yawww