Aşağıdaki resimleri tesadüfen ordan geçmekden olan arkadaşlar çekmişler saat 00:40 civarı ne tatlı ama
quote:Orijinalden alıntı: beckhirbu afyonun yeni mamülü haberiniz yokmu yoksa fareli çörek otlu çökelek
quote:Orijinalden alıntı: PHIbu afyonun yeni mamülü haberiniz yokmu yoksa fareli çörek otlu çökelekAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: PHIbu afyonun yeni mamülü haberiniz yokmu yoksa fareli çörek otlu çökelekAlıntıları Göster ama farede ne kadar tatlı ve mutlu uzanmış tam çöreklenmiş orraya
quote:Orijinalden alıntı: HoLoCouSTama farede ne kadar tatlı ve mutlu uzanmış tam çöreklenmiş orraya Alıntıları Göster Aşk olsun size. . . İşletme sahibinin evcil hayvanı o. Dükkanda besliyor. Bunlardan çok var yakında çökelikçiyi kapatarak fare üretme çiftliği kuracak oraya. . . Bu mevzu böyle uzar gider.
quote:Orijinalden alıntı: GuestAşk olsun size. . . İşletme sahibinin evcil hayvanı o. Dükkanda besliyor. Bunlardan çok var yakında çökelikçiyi kapatarak fare üretme çiftliği kuracak oraya. . . Bu mevzu böyle uzar gider. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Omay. Aşk olsun size. . . İşletme sahibinin evcil hayvanı o. Dükkanda besliyor. Bunlardan çok var yakında çökelikçiyi kapatarak fare üretme çiftliği kuracak oraya. . . Bu mevzu böyle uzar gider.
quote:Orijinalden alıntı: PHIquote:Orjinalden alıntı: Omay. Aşk olsun size. . . İşletme sahibinin evcil hayvanı o. Dükkanda besliyor. Bunlardan çok var yakında çökelikçiyi kapatarak fare üretme çiftliği kuracak oraya. . . Bu mevzu böyle uzar gider. Alıntıları Göster aylar once gormustuk bu resmı cok fotojenık fare nsılda poz vermıs
quote:Orijinalden alıntı: *AXI*aylar once gormustuk bu resmı cok fotojenık fare nsılda poz vermısAlıntıları Göster abi harbi koptum yaa farede poz vermiş
quote:Orijinalden alıntı: TriNitroToluen. abi harbi koptum yaa farede poz vermiş Alıntıları Göster photoshop..
quote:Orijinalden alıntı: HoLoCouSTBu mesaj silindi.Alıntıları Göster pardon edit bunu koymayı unutmuşum edit edit:
quote:Orijinalden alıntı: denizkabuğuphotoshop..Alıntıları Göster çörek otlu çökeleğin lezzet sırrı çözülmüş oldu böylece
quote:Orijinalden alıntı: Snaqeçörek otlu çökeleğin lezzet sırrı çözülmüş oldu böylece Alıntıları Göster ayrıca adım beyaz orkide yada orkide kendinizce takma isimler kullanmayın
quote:Orijinalden alıntı: denizkabuğuayrıca adım beyaz orkide yada orkide kendinizce takma isimler kullanmayınAlıntıları Göster İyi yere tezgah açmış farecik sabaha kadar kral gibi yemiştir peyniri... Ama ya ondan sonra o peyniri satın alan insanlar...
quote:Orijinalden alıntı: BaMKaNİyi yere tezgah açmış farecik sabaha kadar kral gibi yemiştir peyniri... Ama ya ondan sonra o peyniri satın alan insanlar...Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: BaMKaNİyi yere tezgah açmış farecik sabaha kadar kral gibi yemiştir peyniri... Ama ya ondan sonra o peyniri satın alan insanlar...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BaMKaN İyi yere tezgah açmış farecik sabaha kadar kral gibi yemiştir peyniri... Ama ya ondan sonra o peyniri satın alan insanlar... Bu fotoğrafı çekenler heralde gidip söylemişlerdir gece fare gördüklerini. Tabi söylemedilerse
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster ugur dundar bassa burayi isyeri sahibinin tahmini savunmasi soyle olurdu.. "yanlis anlama ugur abi hayvan veterineri bura yaww hayvanlara ogle yemeklerini yediriydik.."
quote:Orijinalden alıntı: Malâyaniquote:Orjinalden alıntı: BaMKaN İyi yere tezgah açmış farecik sabaha kadar kral gibi yemiştir peyniri... Ama ya ondan sonra o peyniri satın alan insanlar... Bu fotoğrafı çekenler heralde gidip söylemişlerdir gece fare gördüklerini. Tabi söylemedilerseAlıntıları Göster ya sanırım ben kayseriye gidrken burdan sucuk almıştık..tam hatırlayamadım.. ya neresiydi..hatta afyın dinlenme tesislerinde mola veriyor otobüs..tesistenmi almıştım yoksa.. eğer öyleyse halimiz harab.. eşime güzel güzek sucukulu yumurtalar yaptım sabah akşam.. peynirde gezen sucukta da gezer..