Şimdi Ara

ağ bağlantısı gelen byte çok fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kotalı adsl tarifesindeyim ve yarım saat girmemde ağ bağlantısına baktığımda gelen kısmının hemen 4.000.000 gibi seviyelere ulaştığını görüyorum fakat arkadaşım da gün boyu netteyiz ve gelen maksimum 500.000 falan yani arada çok fazla fark var.Ve download falan da yapmıyorum kotamız çok çabuk doluyor bunu kısmanın bir yolu var mıdır yani ayarlarda bir sorun mu var yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

• Merhaba

Arka planda çalışan spy program bu işi yapıyor olabilir.Benim başıma gelmişti nete bağlantığım an veri akışı oluyor ama hiç birşey yapmıyor.Meğerse Spy varmış tabi bu durum kotanın dolmasınıda etkiler.Tavsiyem önemli bilgin yoksa bilgisayarında formatı bas.Sonra hemen kaliteli bir antivirus + anti spy yükle ve güncellemelerini al.Eğer format atmam diyorsan Ad-aware ve Spy Sweeper programları ile spy taraması yap

sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagri -- 31 Mart 2006; 13:13:21 >
  • Evet arkadaş dogru söylüyor ama formatlamadan önce ad aware ve kasperky programıyla bilgisayarını tarat ve buldugu zararlı yazılımları sil.Kolay gelsin.
  • Teşekkürler ama bende zaten güncel bi virüs programı kullandığımdan dolayı spyware falan olacağını düşünmüyorum ama deniycem bakalım doğru olabilir.
  • Arkadaşlar hepsini denedim ama yine aynı spyware falan alakası yok yardım please...
  • Kardeş bir de Spyware Doctor programıyla tarat ben bu programı kullanıyorum ve çok güzel googleye yazarsan ilk sayfasından indirebilirsin... kolay gelsin...
  • spyware le alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ad aware ü güncelledim ve tarattım bi kaç dosya buldu ve temizledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan_oduncu -- 31 Mart 2006; 20:02:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence son olarak da panda antivirüs+antispyware'i yükle güncelle ve tarat emin ol bulcaktır bunun üzerine tanımıyorum şiddetle tavsiye ederim
  • http://img508.imageshack.us/img508/5827/adsz6bu.jpg

42 dakikada 4.000.000 gibi bir rakam normal olabilirmi?
  • arkadaşım zaten sistem şu anda bozuk gibi çünkü YEREL AĞ BAĞLANTISI 30 Durumu yazıyor....bütün ağ bağlantılarını kaldır ve tekrardan kurmaya çalış....yoksa çok büyük bir sorun var ağ bağlantılarında...spy virüs ile alakası yok bence..
  • dediğniz gibi bağlantıyı yeniden kurdum değişen bişey yok başka çare...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.