Şimdi Ara

Ağ Bağlantısı Silme Sorunsalı..! [Daha önce çözülemedi!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağlantılarında, Yerel Ağ Bağlantısı'nın yanında bluetooth için kurduğum bir programdan dolayı, olması gerektiği gibi bir ağ bağlantısı daha oluştu! Artık kullanmak istemediğim için programı kaldırdım.. Ağ bağlantısını nasıl silerim..

Not:Sağ Tuş/Sil gibi seçenekleri sunmayın lütfen... Çünkü bu tür şeyler denendi..!

Teşekkür ederim..!

• Yukarı!
  • Aygıt Yön. Bak bakiiim ordailgili bğlantı varmı.
    devre dışı bırak veya ordan sil... donanım bağlı ise veya driver yüklenmiş ise orada çıkıyor.
  • Devre dışı bırak var; ama sil seçeneği yok..!
  • aygıt olarka hangi aygıtı kullanıyor? özelliklerinbe bak bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Devre dışı bırak var; ama sil seçeneği yok..!

Aygıt yöneticisinden aygıtı devre dışı bıraktıktan sonra, ağ bağlantılarından bağlantıyı silmeyi dene!
  • Şuan o bilgisyarın başında değilim.. Ama neyi değitirir ki hangi aygını kullandığı..? Hem aygıt derken..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 1 Mart 2007; 11:58:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyi değiştirir? çok şeyi değiştirir..
    Ag bağlantısı mutlaka bir donanım üzerinden haberleşir. bu bir modem bir bluetoot yada bir ethernet kartı hatta dijital tv kartı olabilir. ağ bağlantısına sağ tıkla baplanırken kullan bölümümnde hangi aygıt varsa onu aygıt yöneticisinden kaldırırsan o bağlantıda otomatik silinir. muhtemelen bilgisayara bağlı olmayan bir aygıt tanıtılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Neyi değiştirir? çok şeyi değiştirir..
    Ag bağlantısı mutlaka bir donanım üzerinden haberleşir. bu bir modem bir bluetoot yada bir ethernet kartı hatta dijital tv kartı olabilir. ağ bağlantısına sağ tıkla baplanırken kullan bölümümnde hangi aygıt varsa onu aygıt yöneticisinden kaldırırsan o bağlantıda otomatik silinir. muhtemelen bilgisayara bağlı olmayan bir aygıt tanıtılmış.

İlk mesajımda bunu belirttim zaten..! Bluetooth dedim.. Kaldırdım dedim.. Ama bağlantı orda duruyor dedim..!
  • tamam programı kaldırmışsın güzel ama aygıt yöneticisinde hala bir aygıt tanımlı gözüküyor.
    sorun bundan kaynaklı. standart bir makinada ag bağdaştırıcısı altında bir tek ethernet kartı vardır. bunun haricinde senin bilgisayara takmadıgın ne varsa hepsini sil. bahsettigin baplantı silinecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.