Şimdi Ara

Ağ bağlantısı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: Nortrom

Sorunda bu zaten kesildiği zaman modemimde hiçbir ışık sönmüyor ama sağ alt köşede ağ bağlantısı yok diyor.Modeme reset atıyorum yine düzelmiyor.Sonunda bilgisayara reset atıyorum öyle düzeliyor.Aslında bilgisayara reset de atamıyorum Başlattan Kapat veya Yeniden Başlat tıkladığımda tam olarak kapanmıyor 'Kapanıyor' ekranında kalıyor dakikalarca son çare power düğmesinden kapatıyorum hep.
    Selam
    Bilgisayarınıza RESET dahi atamıyorsanız, sorunu modemde aramayın! Format ve yeni bir sistem en doğru ve sağlıklı olanıdır.
    Kim bilir bilgisayarda ne kadar Virüs, Trojan, Keyloger vs. kol geziyordur.

Boşuna uğraşma kardeş. En iyi çözüm FORMAT..
    Kolay gelsin..

Pc ısınıyo format açılmıyo format zart oluyo format ohh formatlamı çözülücek herşey

• Selam
    Modem değerlerini Windows üzerinden ayarlayabilmeniz için size TuneUp Utilities 2011 programını tavsiye edeceğim.
    Bu programla hem sistemi, hem de gerekli ince ayarlarınızı yaparak sistemi en iyi duruma getirebilirsiniz.
    Denemenizde fayda var kardeş..
    Kolay gelsin..
  • Tp-link ler malesef ki bu tip sorunlara sahipler. bende de draft-n destekli bir access point i bulunmakta. zamanla bridge baglantisini sifirlayip hic calismayabiliyor.
    tp-link yerine baska modem kullanmanizi savsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.