Şimdi Ara

Ağ bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni modemimde boyutu yüksek birşey indirdiğimde bağlantı 10dk sonra devre dışı kalıyor ve bilgisayara reset atmadıktan sonra etkinleştiremiyorum bunun bir çözümü var mıdır ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 29 Mayıs 2011; 2:37:22 >

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamseygR

Yukarı
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    Yukarı
  • quote:

Yukarı

Alıntıları Göster
    eski modemminizde böle bi sorun yoksa modemde arıza olabilir
    kesildiği anda modemin ışıklarını kontrol edip buraya hangisi yanıyor hangisi yanmıyor yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

eski modemminizde böle bi sorun yoksa modemde arıza olabilir
    kesildiği anda modemin ışıklarını kontrol edip buraya hangisi yanıyor hangisi yanmıyor yazın

Alıntıları Göster
    Sorunda bu zaten kesildiği zaman modemimde hiçbir ışık sönmüyor ama sağ alt köşede ağ bağlantısı yok diyor.Modeme reset atıyorum yine düzelmiyor.Sonunda bilgisayara reset atıyorum öyle düzeliyor.Aslında bilgisayara reset de atamıyorum Başlattan Kapat veya Yeniden Başlat tıkladığımda tam olarak kapanmıyor 'Kapanıyor' ekranında kalıyor dakikalarca son çare power düğmesinden kapatıyorum hep.

• quote:

Sorunda bu zaten kesildiği zaman modemimde hiçbir ışık sönmüyor ama sağ alt köşede ağ bağlantısı yok diyor.Modeme reset atıyorum yine düzelmiyor.Sonunda bilgisayara reset atıyorum öyle düzeliyor.Aslında bilgisayara reset de atamıyorum Başlattan Kapat veya Yeniden Başlat tıkladığımda tam olarak kapanmıyor 'Kapanıyor' ekranında kalıyor dakikalarca son çare power düğmesinden kapatıyorum hep.

Alıntıları Göster
    o halde senin ya wiraless adaptöründe sorun var yada usb ise usb girişinde
    wiraless in sürücüsünü güncellemeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

o halde senin ya wiraless adaptöründe sorun var yada usb ise usb girişinde
    wiraless in sürücüsünü güncellemeyi dene

Alıntıları Göster
    Wireless sürücüsünü nerden güncelleyebilrim acaba tam olarak bilgi verirmisiniz
  • quote:

Wireless sürücüsünü nerden güncelleyebilrim acaba tam olarak bilgi verirmisiniz

Alıntıları Göster
    bilgisayarınızda güncellemeler bölümünde bulup guncelleyebılırsınız ıstege baglı guncellestırmelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

bilgisayarınızda güncellemeler bölümünde bulup guncelleyebılırsınız ıstege baglı guncellestırmelerde

Alıntıları Göster
    Şimdi baktımda orda wireless ile ilgili herhangi bir güncelleme yok
  • quote:

Şimdi baktımda orda wireless ile ilgili herhangi bir güncelleme yok

Alıntıları Göster
    Modemin sitesinde güncelleme dosyaları var ama bunları yapınca modem arayüzü ingilizce oluyormuş acaba sorunum bunla alakalı olabilir mi güncellemeyi yapsam düzelir mi bilgisi olan yok mu bu konuda ?

Bu arada modemin modeli TP-LINK TD-W8101G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 30 Mayıs 2011; 0:53:37 >
  • quote:

Modemin sitesinde güncelleme dosyaları var ama bunları yapınca modem arayüzü ingilizce oluyormuş acaba sorunum bunla alakalı olabilir mi güncellemeyi yapsam düzelir mi bilgisi olan yok mu bu konuda ?

Bu arada modemin modeli TP-LINK TD-W8101G

Alıntıları Göster
    Yukarı
  • quote:

Yukarı

Alıntıları Göster
    Yukarı sorunum hala devam ediyor
  • quote:

Yukarı sorunum hala devam ediyor

Alıntıları Göster
    Modem panelinden güncelle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknikYardım

Modem panelinden güncelle?

Alıntıları Göster
    Bende onu diyorum panelden güncelleme yapsam sorunu çözer mi kökünden bilgisi olan biri yok mu? Panelim Türkçe güncellemeyi yapınca İngilizce olucak ve sorunumu çözmesse tekrar eski dosyayı yüklediğimde tekrardan dönücek mi eski arayüze
  • quote:

Bende onu diyorum panelden güncelleme yapsam sorunu çözer mi kökünden bilgisi olan biri yok mu? Panelim Türkçe güncellemeyi yapınca İngilizce olucak ve sorunumu çözmesse tekrar eski dosyayı yüklediğimde tekrardan dönücek mi eski arayüze

Alıntıları Göster
    denemelisin gülcenlemeyi
  • quote:

Alıntıları Göster
    farklı bir modemle dene birde sorun modemden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nortrom

Selam
    Bilgisayarınıza RESET dahi atamıyorsanız, sorunu modemde aramayın! Format ve yeni bir sistem en doğru ve sağlıklı olanıdır.
    Kim bilir bilgisayarda ne kadar Virüs, Trojan, Keyloger vs. kol geziyordur.

Boşuna uğraşma kardeş. En iyi çözüm FORMAT..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAMMET18

farklı bir modemle dene birde sorun modemden kaynaklanıyor olabilir.

Alıntıları Göster
    evet farklı bir modem dene arkadaşın dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gomce

evet farklı bir modem dene arkadaşın dediği gibi

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar baya bi süre geçti ama hala sorunum geçmedi bulduğum bütün çözüm yollarını deniyorum ama bir türlü geçmiyor sorun.

@Bay_KG

Bunun formatla alakası olmadığını biliyordum format attım ve sonuç yine hüsran sorun devam ediyor birşey indirdiğimde falan net kopuyor.

@gomce

Eski modemimde böyle bir sorun yoktu taki o modem bozulana kadar.

Bu arada modemin arayüzünüde güncelledim hala aynı.

Net koptuğunda sorunları gider dediğimde Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamıyor diye bir hata çıkıyor.
    Ve bilgisayarı yeniden başlatmadan da düzeltilemiyor.

Kafayı yemek üzereyim 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum.
    Modemde mi var sorun bilgisayarda mı anlamıyorum modemdeki tüm ışıklar yanıyor çünkü.

Arkadaşlar işletim sistemim : Windows 7 Ultimate 32-Bit
    Modemin markası ve modeli : TP-LINK TD-W8101G

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.