Şimdi Ara

ağ bağlantısında şifre isteme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
16.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki bilgisayar arasında kabloyla ağ kurduk arada modem yok ben diger bilgisayara veya o bana erişmeye çalıştığında şifre istiyor birbirlerimizin bilgisayarları içine gremiyoruz bunu nasıl düzeltebiriz

• İki bilgisayarda da tekrar ev ve işyeri ağı kurarsanız sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır.

• defalarca ag kurduk fakat yine aynı problem var çalışma grubunda bilgisayarlar birbirini goruyor fakat arkadasımın bilgisayarına girmeye calısdıgımda benden parola istiyor diger bilgisayardada aynı sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_storm -- 5 Mart 2007; 16:43:31 >
  • İki bilgisayarda da dosya ve yazıcı paylaşımı protokolü yüklü ve onaylı mı?. Eğer ikisinde de var ve onaylıysa tekrar ağ kurmaktan başka yapılacak birşey aklıma gelmiyor :(

Edit: Yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graenttre -- 5 Mart 2007; 17:41:35 >

• evet ikisindede dosya ve yazıcı paylaşımı protokolü yüklü ve işaretli tekrar ağ kurmak çözüm olmuyor onlarca defa ağ kurduk sorun aynı başka bir çözümü olmalı bunun
  • oturum şifresini gir,girmek istediğin makinenin.
  • iki makinadada oturum şifresi yok ayrıca makinaya oturum şifresi açtım ag baglantılarında bilgisayara girmek istediğimde aynı şifreyi yazdım kabul etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ağ problemi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu olayla bende karşılaştım hiç bir şifre vermemize rahmen ginede şifre istiyor acaba windows otamatik bir şifremi koyuyor
  • aynı problemi bende yaşamiştim, bayaği bi zaman oldu tam anımsıyamadım ama bağlantı kurmaya çaliştiğin bilgisayardan kaynaklanıyor,bişekilde şifre isteme modu işaretlenmiş yada bilerek yapılandırılmiş... tekrar tekrar her iki bilgisayardan denemeye calişin özellikle şifre isteyen bilgisayardan değilde diger bilgisayardan ulaşmaya çalişin,umarım işlem sonuclanır,kolay gelsin...
  • walla ben de karşılaşıodum ama bişekilde aşıodum sorunu aklıma gelmiyor şuan nasıl yaptıgım :(
    çalışma grupları aynı, ip ler düzgün ve antivirüs ve gücenlik duvarı benzeri ne warsa kapat.
    birşekilde karıştıra karıştıra bulursun eminim.
  • paylaşım vermez isen görmez ikinizde belirledigin dosyalar paylaşım vermek zorundasınız yoksa girmez olmayan şifreyi sorar durur
  • Merhaba arkadaşım;
    bilgisayarım üzerinde sağ tıkla oradan yönet komutunu seç, sonra gelen ekrandan Yerel Kullanıcılar ve Grupları seç, Userstan Guest hesabına sağ tıkla
    Hesabı aktif hale getir, Parola her zaman geçerli olsun, çek işaretini kaldır. Umarım sorunun çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.