İki bilgisayarı adsl modem üzerinden birbirine bağladım hiç bir sorun yok PC ler birbirleini görüyor. Yalnız örneğin ağımdaki pc nin c sürücüne giriyorum ama c içerisinde başka işlem yapamıyorum hiç bir klasore giremiyorum şu uyarıyı verşyor böyl bişey yapmaya kalktığımda:
xx erişilemez.Bu kaynağını kullanma izniniz olmayabilir.Erişim izniniz olup omadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin.
Erişim engellendi
Bu sorunu çözmem lazım çok kurcaladım ama diğer pc den bu erişim iznşni açmayı başaramadım. Nasıl yapacağım bunu yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Teşekkürler.
c: sürücüne gelip sağ tıklayıp paylaşıma aç
Ya sorunda bu ya işte. Bak dostum paylaşıma açık tüm sürücüler. Şimdi pc lerden benim kullandığım winXP home edi. SP2 diğer pc ise WinXP PRO. ben kendi sürücümü paylaşıma açıyorum PRO. olan diğer pc sorun yaşamadan benim pc ye c sürücüme bağlanıyor kullanıyor ama ben diğer PC nin paylaşıma açık sürücüleründen yararlanamıyorum.
hangi hesap ile home yüklü bilgisayara bağlanıyorsanız o hesabın c sürücüsü üzerindeki güvenlik ayarlarını kontrol edin. sürücüye sağ tıklayıp özelliklerine geldimi "Güvenlik" sekmesinden bakabilirsiniz. biraz uğraşın olmazsa bikaç ss koyarım burayaç şuan vista üzerinde olduğüm için ss alamıyorum(xp için)
arkadaşlar sistem c: sürücüsünü root olarak görüyodur.document end setting icinde oturum kullanıcısına paylaşım vermeniz gerekiyoo