Şimdi Ara

ağ üzerinden izlenme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
59.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tla776

quote:

Orijinalden alıntı: efendygenclik

Dikkay:Benim asıl merak ettigim şey şu: bu izleme olayını cep telefonumda da yapabilirler mi?

Sirket network admini biraz becerikliyse ve sende telwfonunda sirketin wifisini kullaniyorsan herseyi gorur

Ama telefonuma bi program felan yüklemeden göremez bence yaaa eminmisin bak sallamıyosun dimi. Önemli bak bu konu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefon wifi den izlenebiliyomu lütfen cevap

• Mesela whatsapp konusmalari resimleri gibi sifreyle girilen wifiden bunlar gorunur mu

• valla ben zamanında çalıştığım otelde messenger konuşmalarını dahi raporluyodum evet yapılabilir mümkün hatta odanızdaki konuşmalar bile rapor edilebilir bunuda yaptık :)
  • Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum ben üniversite 1.sınıfta okuyorum ve geldiğim şehirde bir yurtta kalıyorum..Ancak şu var yurdun interneti gercekten baya hızlı evet ancak kablosuz ag üzerinde şu yazıyor (bu ağ üzerinden gönderilen bilgiler başkaları tarafından görülebilir) bu yazıyor arkadaşlar şimdi size şunu sormak istiyorum ben youtube e filan giriyorum film vb izliyorum bunları yurdun sahibi görüyor mu ? 2.sorum bu cok kafama takılıyor lol de yeni hesap actım kendime ve e mail adresini onaylama geldi bende bu olaydan şüphe duydum ve kendi telefonumdaki mobil intenetimden onayladım dogrulamayı şimdi diyorum ki acaba benim telefonumdaki konusmaları vb okuyabilirler mi whatsapp filan sonucta özel şeyler bunlar ailevi meselelerden filan bahsedebiliyor insan yani telefonumşa wifiden hiç baglanmadım sadece mobil veriden baglanıyorum hep böyle bir şey mümlün mü yani o dogrulama mesajı o internetten geldi bense kendi mobilden onayladım şimdi oradan o baglantıyı kullanarak telimi yönetebilirler mi yardımcı olun lütfen..

• Bakin bazi trojan ureticisi programlar vardir bu programlardan yaptiginiz trojani baska bilgisayarlara atip ve attiginiz kisinin o trojani acmasiyla.Karsidaki kisinin bastigi her tusu,girdigi her siteyi,dinledigi seyleri,online konusmalarini dinleyebiliyorlar eknolarak bilgisayarlari kilitleyip cokertebiliyorlar,bilgisayarin ekranini canli canli izliyorlar ve en kotusude bilgisayarinizin kamerasinida cok rahat birsekilde sizin haberiniz bile olmadan izleyebilir sizi gozetliyor bile olabilir emin olun boyle peogramlar var hatta oyle biri var ki poyasada cok yaygin youtube da onune gelen programin paylasimini yapiyor yani bunlar zor is degil 10 yasindaki bir cocuk bile bunlari yapabilir.Bunlardan korunmanin cok basit bir yolu var oda sadece virus programinizin olmasi ve acik olmadi cunku bu tur trojanlar cok kolay birsekilde tespit edilir yani en kolay bir virus programi bile direk farkeder.Bu yuzden virus programi olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: TestaMentDH

quote:

Orijinalden alıntı: Müyendis67

Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum ben üniversite 1.sınıfta okuyorum ve geldiğim şehirde bir yurtta kalıyorum..Ancak şu var yurdun interneti gercekten baya hızlı evet ancak kablosuz ag üzerinde şu yazıyor (bu ağ üzerinden gönderilen bilgiler başkaları tarafından görülebilir) bu yazıyor arkadaşlar şimdi size şunu sormak istiyorum ben youtube e filan giriyorum film vb izliyorum bunları yurdun sahibi görüyor mu ? 2.sorum bu cok kafama takılıyor lol de yeni hesap actım kendime ve e mail adresini onaylama geldi bende bu olaydan şüphe duydum ve kendi telefonumdaki mobil intenetimden onayladım dogrulamayı şimdi diyorum ki acaba benim telefonumdaki konusmaları vb okuyabilirler mi whatsapp filan sonucta özel şeyler bunlar ailevi meselelerden filan bahsedebiliyor insan yani telefonumşa wifiden hiç baglanmadım sadece mobil veriden baglanıyorum hep böyle bir şey mümlün mü yani o dogrulama mesajı o internetten geldi bense kendi mobilden onayladım şimdi oradan o baglantıyı kullanarak telimi yönetebilirler mi yardımcı olun lütfen..

Hocam bir şey olmaz dedik ya

Kanka biri mümkün dedi benim şalter attı bluetoth filanda dedin kayış koptu yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.