Şimdi Ara

Ağ üzerinden video yayını nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite ağı üzerinde kendi bilgisayarım üzerinden video yayını yapmak istiyorum.Sanırım VLC ile yapılabiliyormuş okudum ama izleme prosedürü biraz karışık gibi geldi yani isteyen browserına ip adresimi yazsın ve video yayınını izleyebilsin istiyorum öyle vlc yüklemek falan zorunda kalmadan online radyo misali yani.Böyle bir yayın nasıl gerçekleştirilir anlatan bir site falan varmı acaba?yayın sırasında köşeyede bi logo koyabilse süper olur valla.

• teşekkür ederim. Bir link koyup ona tıklatmak yeterliyse bi şey yokmuş zaten onuda yapsınlar bi zahmet
    ben başka bir sitede görmüştümde orda vlc playerdan ip port falan yazarak girecekleri falan yazıyordu.Vlc yüklemelerinme gerek yoksa sorun yok zaten.
  • şimdi vlc yi indirdim wizard yardımıyla yayını başlatmaya çalışıyorum ama şöylr bir sorun varki RTP Multicast seçtiğimde ip adresi giremiyorum şimdi okul ağında ip ler 10.10.0.0. ile 10.10.255.255 arasında dağıtılıyor fakat ben bu aralığı vlc ye kabul ettiremiyorum 224.0.0.0 ile 239.255.255.255 aralığında olması lazım diyor şimdi ne yapabilirim bunun bir çözümü vardır heralde?
  • sorun çözüldü wizarda hiç bulaşmadan ayarlamak lazımmış :d ip aralığı falan girmeme gerek kalmadı şu anda yayındayım

ON AIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.