Şimdi Ara

idm ile canlı yayından kayıt yapmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kanalın internet sitesinden canlı yayını kaydetmem lazım idm ile videoyu indir diyorum , indiriyor ama durdurduğumda o videoyu kaydetmiyor nasıl çözebilirim bu sorunumu

• upp arkadaşlar acele
  • yukarı
  • camstudio buldum ama bundada ses kaydı yapamıyom
  • sonuda yaptım sağolun

tşk ederim dh siz olmasanız çözemezdim ben bu işi
  • Rica ederiz. DH olarak bunun farkındayız!
  • Anlatsana belki bizede lazim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

sonuda yaptım sağolun

tşk ederim dh siz olmasanız çözemezdim ben bu işi

Nasıl yaptın?
  • camstudioyu indirdim

regiondan ister full screen ister senin belirleyeceğin boyutta yada programın atadığı (sonradan sende değiştirebiliyorsun) şekilde kayıt yapabiliyorsun

options dan da record audio from micrphone yada speaker (fark na anlamadım ikiside aynı sonucu veriyor) seçip. programdaki kırmızı nokto (rec tuşuna) tıklayıp kayda başlıyor

avi olarak kaydediyor

ayrıca sanıyorum swf de yapılıyo bu program sayesinde (nasıl olduğunu bilmiyom ama)

edit: rec tuşunun oplduğu sekmede swf yazan butona tıklayınca kaydı swf olarak kaydediyor tekrar tıklayınca avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 9 Nisan 2011; 12:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

camstudioyu indirdim

regiondan ister full screen ister senin belirleyeceğin boyutta yada programın atadığı (sonradan sende değiştirebiliyorsun) şekilde kayıt yapabiliyorsun

options dan da record audio from micrphone yada speaker (fark na anlamadım ikiside aynı sonucu veriyor) seçip. programdaki kırmızı nokto (rec tuşuna) tıklayıp kayda başlıyor

avi olarak kaydediyor

ayrıca sanıyorum swf de yapılıyo bu program sayesinde (nasıl olduğunu bilmiyom ama)

edit: rec tuşunun oplduğu sekmede swf yazan butona tıklayınca kaydı swf olarak kaydediyor tekrar tıklayınca avi

Tamam sağol işim olursa deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.