Şimdi Ara

Ağ yazıcısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim kullandığım sistem vista arkadaşın kullandığı sistem xp, arkadaşın bilgisayarda yazıcı usb kablosu ile kurulu ve paylaşım verdi bende yazıcıyı ekledim buraya kadar sorun yok, ama bir çalışma sayfasındaki yazıyı yazıcıya gönder dediğimde yazıcıya bağlanıyor diyor ve dakikalarca bekliyor uzun beklemeden sonra yazıyı gönderiyor ve buda işimi aksatıyor. Bir türlü sorunu bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

• Ağı ev ağı olarak kur ve güvenlik duvarı ayarlarına bak. Usb olduğu için yapıyordur.
  • Aynı modeme ikinizde wireless ilemi bağlısınız? Ağ ayarlarında aynı çalışma grubundamısınız? Size ağ ayarlarında yazıcı paylaşımı verdimi?
  • zelatum Z kullanıcısına yanıt
    evet ikimizde aynı modemden bağlanıyoruz çalışma gruplarımızda aynı arkadaş paylaşım verdi bende yazıcı ekleden ekledim sorun yok ama yazdır dediğimde bekliyor 2dk sonra gönderiyor
  • Öncelikle uzaktaki bilgisayarın yazdırabilmesi için yazıcı paylaşımı yapan kişinin bilgisayarının açık olması gerekir. İzinlerin tam yetki verilmiş olması gerekir...

Ayrıca vista - xp uyumsuzluğu da olabilir. Ağda bu yüzden bazı problemler yaşayabilirsiniz. Yine güvenlik duvarı, antivirüs gibi nedenlerden dolayı da bu tip sorunlar yaşanabilir. Yazıcı paylaşımı yapan/yazıcıya uşalmaya çalışan uzak kullanıcının bilgisayarının kontrol edilmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuveN© -- 17 Mart 2015; 16:22:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.