Şimdi Ara

Ağabeyinizden Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler merhaba, ben İTÜde Uçak Mühendisliğinde okuyan bir arkadaşınızım.

(Hemen bölümü tavsiye eder misiniz? dediğinizi duyar giiyim :) evet tavsiy ederim, İTÜ Uçak-Uzay mühendislikleri ya da ODTÜ Havacılık ve Uzay mühendisliği, güzel bölümlerdir, iş konusu sıkıntısı çekmez ve genel olarak iyi maaş alırsınız, mesleğe sevgi önemli)

Neyse buraya kendi bölümümü anlatmak için girmedim. Eski bir hesabım vardı, şefresini hatırlamadığım için yenisini açmak zorunda kaldım.

Sizler hayatınızı belirleyecek seçimlerde bulunacaksınız. Öncelikle lütfen puanım şuraya yeter mi diye bölüm tercih etmeyi bir kenara bırakın.
    Bir bölüm ya da okul hakkında birşeyler sorduğunuzda "kesinlikle ODTÜ" ya da "kesinlikle İTÜ" diye cevaplar alıyorsanız o insanlara danışmayı hemen bırakın.
    "Diş hekimliği mi Mimarlık mı" gibi sorular soruyrsanız bu bölümleri de şimdilik en azından bir tanesini bir kenara atın ve bir an önce meslekleri tanımak için o meslekten tanıdıklarınızın yanına gidip inceleyin, yapmak istemediğiniz bir mesleği kesinlikle seçmeyin.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Arada sırada girip sorduğunuz birşeyler olursa cevap vermeye gayret edeceğim.

Hepinize kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dasmond -- 11 Temmuz 2013; 23:41:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.