Şimdi Ara

Ottü yazacaklara deneyimli abiden altın niteliğinde tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • + yurt başvurusunda maaşı olabildiğince min seviyede gösterin kayıtta pek kontrol etmiyorlar ben hata ettim, benden iyi durumda olan arkadaşlarıma hep çıktı. 1 sene bekledim 2 puanla çıkmadı. depremde ev gidince yurt hakkı aldım 2 sene sonra anca.

+ Yurt çıkanlar yurdu bırakmıyor artık kira fiyatları uçtu 4.sınıf kaynıyor şuan yurtlar dolayısıyla her sene daha az kişi yerleşebiliyor. Puanınız 55'in altındaysa yurt işini unutun kyk ve özel yurt arayışlarına başlayın tahsin banguoglu iyidir kalan arkadaşlarım çok sevmese de memnundu hem hayatı öğrenirsiniz, yokluk yaşarsınız özel yurda çok para saçmaya değmez bu seçenek varken. Diğer bir seçenek puan düşükse direkt konukevine dilekce veya mail atın eve çıkacak durumum yok vs. yer varsa oda ayarlıyorlar ben bunu sonradan öğrendim benden 20 puan düşük kişiler bu şekilde yurda girmiş.

+ hazırlık senesi çok değerli özellikle mühendislik seçtiyseniz okurken patates olacaksınız, başka bölümlerden insanlarla tanışmak için en iyi fırsat hiç çekinmeyin, güler yüzlü ve pozitif olun tanışabildiğiniz kadar kişiyle tanışın çok aga birader ortamı yapmayın lise5 arka sıra erkek ekibine dönmesin kızlarla da kaynaşın ilerde çok ekmeğini yersiniz özellikle mühendislikler dikkate alsın makine ee ceng inşaat. İlerde insan insanı getiriyor domino etkisiyle çevreniz genişler çünkü insanlar bölüme başladıkça ordan da arkadaş edinecek veya topluluktan. Siz de hazırlıktan edindiğiniz arkadaşlar vasıtasıyla onlarla tanışabilirsiniz. İtiraf sayfalarından 3. 4. sınıfa geçtim hiç arkadaşım yok diye çok post görüyorum işi o noktaya getirmeyin, itiraf boş iş reelde atılgan olup dediklerimi yapın.

+buraya gelene kadar manitanız olmamış bir şeyler yaşamamış olabilirsiniz asla sorun değil ben de bazı deneyimleri ilk defa odtüde yaşadım. Odtü'de kızlar çok tipe bakmıyor özellikle hazırlıkta böyle instadan süreci doğru yönetirseniz tipinizden bağımsız manitanız olur o yüzden özgüvenli ve cesaretli olun bir daha bu hayata gelmiceksiniz odtü'de de yaşamazsanız ilerde çok eksikliğinizi hissedersiniz. Bide aga birader ortamınız da olsun ama suyunu çıkarmayın dediğim gibi okulda çok fazla çift var, public olayı yaygın hatta bazıları bokunu çıkarıyor çatıda millet yemek yerken öpüşme vs. o yüzden canınız sıkılabilir.

+ Grup arkadaşlığı işine çok girmeyin denyonun biri grup içinden birine yürüyor sonra o grup ikiye ayrılıyor arada kalırsınız, bireysel ilişkiler geliştirin, kafanıza yatmayan insanlara çok güvenmeyin

+ gomunistler varmışş yhaa diye düşünmeyin okurken hayatınızda hayalet olacak onlar. Zaten sayıları çok az ve çoğu tatlı su solcusu. En fazla yemekhaneye girerken bu afişler ne ag diye astıklar 100 tane gereksiz afişe söversiniz veya kütüphane önünden geçerken broşür dağıtırlar umursamazsınız başka da bir etkileri yok kampüs hayatınızda rahat olun

+ kendinize uygun topluluk bulun ve çevre edinin. Ben çok hata ettim gerçi hazırlık online dı bizim ama 1 ve 2de de bir toplulukta yürüyemedim çok denedim çok girdim ama recep ivedik gibi hepsinden çıktım hiçbi anısı kalmadı şuan. Çok çeşitli topluluklar var kariyerinden, hobisine , rafine zevk içerene kendinize uygun olanı seçin ve orada gerekirse ayak işi yapıp yükselin çok güzel network edirsiniz, bölümde eğer çevreniz olmazsa onu kapatmış olursunuz. Yogayı ve eşli dansları öneririm bu konuda  

+ kampüsün tadını çıkarın, yurt odanıza bağımlı kalmayın. Böyle tipler çok özellikle batıda her gün dışardan 2 öğün as cafe veya popeyes yiyip yurt odasından çıkmayan. Olum kampüs süper orman börtü böcek tilki kipri kaynıyor çıkın gezin keşfedin bir daha gelip okumayacaksınız. Üniversite okumaya mı geldiniz indirim kuponu kovalamaya mı  

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bu deneyimler 3 senelik birikimin sonucudur. Sizin de eklemek istediğiniz olursa bekliyorum herkese BOL ŞANS  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Temmuz 2023; 10:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up faydalı  

• Ne puanından bahsediyon ne oluyo puan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

Okula yerleştikten ve kayıtlar tamamlandıktan sonra yurt başvurusu için form yollanıyor. Bu formda maddi gelir düzeyi, ailene ait arsa,tapu ve taşıt araçlar, yks yerleştirme puanın gibi bilgileri giriyorsun. bunların harmanlanması sonucunda ortaya bir puan çıkıyor genelde 40-75 arası. Okul başladıktan sonra her hafta yurt listesi yayınlanıyor yeni yerleşmeler için, puan azalarak iniyor. fakat dediğim gibi son 2 senedir büyük sıkıntı var 2-3 hafta puanın sabit kaldığı oluyor

• @great student onizuka dostum özelden mesaj banım var sbky'de okuyorum sen hangi bölümdesin ? okulda görüşebiliriz tabi ki memnuniyet duyarım tanışmaya.

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

ben de geleyim :D Forumca odtü bulusması yapalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çok iyi olur valla. Geçen sene olmuş sanırım ben dönem içinde foruma pek bakmıyorum görmedim o yüzden ama seneye dönem başlarken mutlaka yapalım lafta kalmasın güzel muhabbet döner tanışır kaynaşırız  

inş bende gelebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

İibf okuyan bi ben varım sanırım yalnız bırakma beni  

yapalım hocam güzel olur

• @great student onizuka dostum yazdım bana dönüş yap numaranın sana ait olduğundan emin olayım

gelsem bi saniye peşinizden ayrılmam hocam siz yeterki isteyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam bekliyorum mesajı attım özelden numarayı

aynen yapalım dönem başlarken güzel olur bence de. Forumda zaten odtülü çok, herkes katılım sağlayabilirse güzel ortam olur :D

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Çatıda 3 masayı işgal eden okula yeni başlamış hazırlık tayfası gibi oluruz kadro geniş  

• son gün uyarısı sonra haberimiz yoktu demeyin okula girince 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.