Şimdi Ara

Ağaç ev böcek sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla ağaç ev yapmaya karar Verdık yapım aşamasında başkaları sahıplendı sorun çıktı bızde bıraz daha otluk tenha bı yerde daha buyuk bır ağaç bulduk bı ınsanın normal sartlarda tırmanmasını nnerdeyse ımkansız oldugu bı şeklı var :D Neyse ağacın yanına tahtaları taşıdık ve tam işleme koyulacakken bitakım böcekler oldugunu fark ettık ağacın cevresınde sarmasık turunde bıtkıler var ıclerınde saklı sıyah kucuk bocekler bazı yerlerındede orumcekler goruluyor e ormandır olur dıceksınızde eskı agac evde bukadar yoktu bunu engellemenın yolu nedır deve kusu yumurtası olayını dusunduk daha ucuz bı cozumu yokmu bu arada keneye benzer bır bocek gordum kene olabılır acayıp derecede benzıyordu yardım lutfen

• boşver orayıda başkaları sahiplenir eninde sonun da
  • ordaki bocekleri al baskalarinin caldigi agac ev[bscfp=]e gotur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • south parktaki gibi kızmı atcanız la eve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarmaşıklar için kimyasal ilaç kullanabilirsiniz dökersin kurur daha da çıkmaz
    kimyasala karşıyım ama bildiğim tek çözüm bu araştırmak lazım

bimde satılan birşey var karınca tebeşiri diye böcekleri uzak tutar mı bilmiyorum ama karıncayı tutuyormuş öyle diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrknt

Arkadaşlarla ağaç ev yapmaya karar Verdık yapım aşamasında başkaları sahıplendı sorun çıktı bızde bıraz daha otluk tenha bı yerde daha buyuk bır ağaç bulduk bı ınsanın normal sartlarda tırmanmasını nnerdeyse ımkansız oldugu bı şeklı var :D Neyse ağacın yanına tahtaları taşıdık ve tam işleme koyulacakken bitakım böcekler oldugunu fark ettık ağacın cevresınde sarmasık turunde bıtkıler var ıclerınde saklı sıyah kucuk bocekler bazı yerlerındede orumcekler goruluyor e ormandır olur dıceksınızde eskı agac evde bukadar yoktu bunu engellemenın yolu nedır deve kusu yumurtası olayını dusunduk daha ucuz bı cozumu yokmu bu arada keneye benzer bır bocek gordum kene olabılır acayıp derecede benzıyordu yardım lutfen

daha uzakta ve çıkılması kolay bu iş için daha uygun bi ağaç arayın ve o eski evide gece geç saatte filan parçalayıp tahtalarını alın fazladan malzeme

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

sarmaşıklar için kimyasal ilaç kullanabilirsiniz dökersin kurur daha da çıkmaz
    kimyasala karşıyım ama bildiğim tek çözüm bu araştırmak lazım

bimde satılan birşey var karınca tebeşiri diye böcekleri uzak tutar mı bilmiyorum ama karıncayı tutuyormuş öyle diyorlar

yalan kaç kutu kullandım nafile
  • Beyler bu ağacı secmemın nedenı kımsenın ızınsız gırme olasılıgının olmaması boceklerı uzak tutmanın bı yolu yokmu ?
  • byhtk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım eski mesajın ama aynı sorunu yaşayan arkadaşın birine de attım cevabı aynen sana da kopyalıyorum. Bir faydam olursa sana ve diğer insanlara bir duanı eksik etme. :)

Beyler mesajınız eski ama olsun cevap olarak atayım belki başkası sorununun çözümünü buradan bulabilir. Başkasına faydamız olsun yani :) Sorun yaşayan genelde insanlar öldürmeye veya yuvalarına sıkıntı vererek kurtulabileceklerini sanıyorlar ki bu ev için dışarıda bu çözüm bile değil. Ama "battleSanat" arkadaşın da dediği gibi varlıklara zarar vermek doğru olmadığı gibi çözüm de değil. Ben de bu yüzden araştırmalarımda bazı güzel sonuçlara rastladım. Biliyorsunuz ki piyasada bir sürü ilaç bir sürü böcek kovucu vs. var ama ya insan sağlığına zararlı ya da direk öldürmeye odaklı. Öyle bir şey olsun ki hem sağlığa zarar vermesin hem böcekelere, hayvanara yani canlılara zarar vermesin ama bizden de uzak tutsun. Gerçekten böyle bir şey çok akıllıca benim şahsi kanaatim yani. :) Valla araştırmalarım sonucu bunu buldum arkadaşlar. Linki aşağıda vereceğim. Falcon Satinel R20 diye bir ürün adı. Ürünü çivi gibi yere saplıyoruz. yerin altında böcekleri, yılanı vs. yerin üstünden ise fareyi akrebi vs. her hayvanı uzaklaştırıyor. Öyle kısa ömürlü falan da bir şey değil o anlamda alın güneşle şarj ederek, dahili pil ile vesairede ömürlük kullanın. Böyle bakınca da fiyatı bence gayet ucuz. İnsan sağlığına zararlı değil kesinlikle hayvanları öldürmüyor. Kimseye zarar vermeden uzaklaştırıyor. Ultrasonik dalgalar yayıyormuş bu ürünler ve böylece hayvan rahatsız oluyor uzaklaşıyor. Sağlığa da zarar vermiyor. Ciddi anlamda çok iyi bence. Bu sorunu yaşayanlara gerçekten tavsiyemdir. Etkili, ucuz, pratik, zararsız bulanın eli ayağı öpülesi cinsten bir ürün resmen. Tavsiye ederim.

Umarım bu sorunu yaşayanlara sizler ve bizler gibi bir faydası olur bu yazımın. Ben de sevaba geçerim. :) Okuyanlar faydasını kesinlikle görecektir zaten ama ben sorunu yaşarken araştırdım buldum şimdi diğer insanlara faydası olur bu bilgilerimin ve bana da bir sağol derler umarım. :)

Bu da bulduğum yukarıda bahsettiğim ürün:http://www.falconelektronik.com/Urun-1442-falcon-satinel-r10-sonic-yazilimi-acik-alan-fare-yilan-kaplumbaga-kovucu.html

• http://www.haserekovucusatis.com/index.html

5 yıldır evde böcek görmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.