Şimdi Ara

Agac İtemleri Detaylı Bilgi Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Starting today, December 19th to January 2nd, players can participate in O' Christmas Tree!

Located only at Luferson and El Morad Castles, there will be Christmas Trees to gather ornaments from. Gather enough specific ornaments to bring back to [NPC] Bilbor in Moradon to earn fun holiday prizes!

Ornaments & Rewards:

Gather 10 Golden Star Ornaments and [NPC] Bilbor will reward the player with a Christmas Cross (a rare holiday accessory!)

Gather 10 Red Bow Ornaments and [NPC] Bilbor will reward the player with a Candy Cane Belt!

Gather 10 Tinsels and [NPC] Bilbor will reward the player with a Snowman Transformation Scroll!

Gather 5 Golden Stars, 1 Red Bows, and 5 Tinsels and [NPC] Bilbor will reward the player with a Random Prize!

Snowball Battle Event

Get ready for Snowball Battle! For only a limited time, celebrate the spirit of this Holiday Season within the world of Knight Online! With no level restrictions, anyone and everyone is welcome to join in on the battle and have fun!

To enter, players will need to go to Kalluga Valley at scheduled times in the chart below. No weapons or skills are allowed inside the battlefield as players' main weapon will be Snowballs that can be purchased from the Sundries at all times. Oversized Snowmen and players of the opposing nation will be the targets in the battle field and for each death of an enemy nation's Snowman, your nation will be rewarded with 50 national points!

Battle Schedule [All times are in Pacific Standard Time (GMT-8)]

Choose your Server Select your Server Ares Diez Xigenon Beramus Cypher Olympia Edana Manes Pathos Logos

Diez

Day Time
    December 22 11:30am - 12:30pm PST
    December 23 01:00pm – 02:00pm PST
    December 24 11:30am - 12:30pm PST
    December 25 11:30am - 12:30pm PST
    December 30 01:00pm – 02:00pm PST
    December 31 11:30am - 12:30pm PST
    January 1 11:30am - 12:30pm PST

ALINTIDIR

http://www.knightonlineworld.com/winter_holiday.php?sub=2

• Kusura bakma ama sitedeki şeyleri alıp buraya koymak marifet değil.Bende türkçesini yazdın sanmıştım , üşeniyorum çevirmeye ne güzel Türkçesini okuyacam diye seviniyordum.

Tekrar kusura bakma ama gereksiz bir topic olmuş.
  • Arapçası yok muydu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

Arapçası yok muydu?

Yada Japoncası?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Kusura bakma ama sitedeki şeyleri alıp buraya koymak marifet değil.Bende türkçesini yazdın sanmıştım , üşeniyorum çevirmeye ne güzel Türkçesini okuyacam diye seviniyordum.

sigara almaya gidiorm gelince resimli mesimli bi topic açıcam hemide türkçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

quote:

Kusura bakma ama sitedeki şeyleri alıp buraya koymak marifet değil.Bende türkçesini yazdın sanmıştım , üşeniyorum çevirmeye ne güzel Türkçesini okuyacam diye seviniyordum.

sigara almaya gidiorm gelince resimli mesimli bi topic açıcam hemide türkçe

Nefesini kokutma yine ya

• ALINTI OLDUGUNU SOYLEMİŞTİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burası türkiye dostum.
  • Biz türküz unutma ne kadar alıntı da olsa ya cevirmeliydin ya da hıc koymamalıydın
  • quote:

+15463
  • yılbaşı ağacı
    19 aralık -02 ocak arası
    yılbaşı ağaçları sadece luferson ve el morad kalesinde toplanabilecektir!
    yeterli süsleri toplayın ve maradondaki bilbor npc'sine götürün ve eğlenceli tatil ödülleri kazanın!
    süsler ve ödüller
    10 tane altın yıldız süsü npc'ye götüren chirstmas cross'la ödüllendirilecektir.
    10 tane kırmızı yay süsü npc'ye götüren Candy Cane belt'le ödüllendirilecektir.
    10 tane tinsels npc'ye götüren Snow man ts'si ile ödüllendirilecektir.
    5 tane altın yıldız,1 tane kırmızı bow ve 5 tane tinsels npc'ye götüren rasgele ödüllendirilecektir.
    kartopu savaşıı :D
    knight online'da tatili kutlamak için kartopu savaşına hazır olun, sadece limitli zamanda!
    hiç bir lvl sınırlandırması olmadan herkes savaşa katılabilir ve herkes eğlenebilir!
    belirlenen zamanlarda kallugaya giden oyuncular katılabilir! içeride hiç bir silah ve skille izin verilmez kar topları sundrieslerden alınabilir!karşı ırkı yendiğin zaman 50 np alırsın!
    savaş zamanları:
    diez verilmiş burada
    kendimce çevirdim :D

• Evet cok yararlı bir topic her yaştan insan anlayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: killfrenzy45

yılbaşı ağacı
    19 aralık -02 ocak arası
    yılbaşı ağaçları sadece luferson ve el morad kalesinde toplanabilecektir!
    yeterli süsleri toplayın ve maradondaki bilbor npc'sine götürün ve eğlenceli tatil ödülleri kazanın!
    süsler ve ödüller
    10 tane altın yıldız süsü npc'ye götüren chirstmas cross'la ödüllendirilecektir.
    10 tane kırmızı yay süsü npc'ye götüren Candy Cane belt'le ödüllendirilecektir.
    10 tane tinsels npc'ye götüren Snow man ts'si ile ödüllendirilecektir.
    5 tane altın yıldız,1 tane kırmızı bow ve 5 tane tinsels npc'ye götüren rasgele ödüllendirilecektir.
    kartopu savaşıı :D
    knight online'da tatili kutlamak için kartopu savaşına hazır olun, sadece limitli zamanda!
    hiç bir lvl sınırlandırması olmadan herkes savaşa katılabilir ve herkes eğlenebilir!
    belirlenen zamanlarda kallugaya giden oyuncular katılabilir! içeride hiç bir silah ve skille izin verilmez kar topları sundrieslerden alınabilir!karşı ırkı yendiğin zaman 50 np alırsın!
    savaş zamanları:
    diez verilmiş burada
    kendimce çevirdim :D

Cooooooookkkkkkk Saol Kanka Buyuk Dertten Kurdardın Beni.

• bune ya çok saolllllll çok anladımm
  • post kasmak için niye bole yollara basvuruyorsunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: theturks

post kasmak için niye bole yollara basvuruyorsunuz???

Ben Ark. Tesekkur Ediyorum.
  • Türkçeye çevirmeden ne kdr anlatsan booşşş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.