Şimdi Ara

Ağaç testeresi önerisi yapabilecek varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
7
Favori
166.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gelweri

bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarım sizlerden bir öneri isteyecektim...
    bir motorlu testere alacağım bereket TV reklamlarından gördüğüm 2testere var karasız kaldım. 2 sinden biri mi yoksa başka bir marka mı?

HYUNDAİ 550 MOTORLU TESTERE

www.etkinpazarlama.com
    Hyundai Motorlu Testere için bir şey bulunamadı
    http://www.etkinpazarlama.com/hyundai-motorlu-testere.htm

diğeri de

Secho ZM4100 Motorlu Testere
    her ikisi de benzinli ve fiyat olarak da 299 TL karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim...

Mesajiniza biraz geç cevap veriyorum ama umarım bu bahettiklerinizi almamışsinizdir.
    Fiyatları uygun diye düşünüyorsunuz heralde ama ikisinide bulaşmayın derim. Yedek parça konusunda ikisinde de çok büyük sıkıntı var. Markalı modelleri düşünün. Hem ömür boyu kullanirsiniz ;) parça sıkıntısı cekmezsiniz ve en önemlisi bir defa motorlu testere almış olursunuz. Bu bahsettiğiniz markaları en fazla 3-4 sene kullanabilirsiniz. Hele birde tamire gitmeye bir başlasınlar, tamirciyle akraba olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesajiniza biraz geç cevap veriyorum ama umarım bu bahettiklerinizi almamışsinizdir.
    Fiyatları uygun diye düşünüyorsunuz heralde ama ikisinide bulaşmayın derim. Yedek parça konusunda ikisinde de çok büyük sıkıntı var. Markalı modelleri düşünün. Hem ömür boyu kullanirsiniz ;) parça sıkıntısı cekmezsiniz ve en önemlisi bir defa motorlu testere almış olursunuz. Bu bahsettiğiniz markaları en fazla 3-4 sene kullanabilirsiniz. Hele birde tamire gitmeye bir başlasınlar, tamirciyle akraba olursunuz.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum..

Açıkcası Yoğun bir şekilde Testere kulanıcısı değilim. sadece senede 1-2 kez küçük bir bağım var oradaki ağaçları budamak maksatlı almayı düşünüyordum.

Kaliteli ve markalı olanlar da fiyat olarak 800 TL'nin üstünde.
    O kadar bütçe ayıramıyorum malesef....

Ama Daha Almadım yazdıklarınıza da katılıyorum zaten firmlar bana çok güvensz gelmişti tek cezbedici yanı fiyatıydı.
    Bir de Reklamlarınında Servis ağının geniş olduğunu falan da gösteriyorlar...
    Yedek parça konusun da önemli....

• MERHABA BEN BİR MOTORLU TESTERE ALMAK İSTİYORUM. VE BÜTÇEM 300 TL. MOTORLU TESTERE HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK .HANGİSİNİN PARCASI DAHA CABUK BULUNUR,HANGİ MARKA DAHA İYİ VB.. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mülteci orhan

MERHABA BEN BİR MOTORLU TESTERE ALMAK İSTİYORUM. VE BÜTÇEM 300 TL. MOTORLU TESTERE HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK .HANGİSİNİN PARCASI DAHA CABUK BULUNUR,HANGİ MARKA DAHA İYİ VB.. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Motorlu testereyi ne için alacağınız çok önemli çeşitli pala boyu ve güçlerde motorlu testere mevcut. 300 tl ye çok iyi bir marka alamazsiniz Sadece reklamlarda görünen çin menşei taklit ürünler var. Fakat 350-375 TL arası Stihl ms170 ler var bir inceleyin derim eğer pala boyu gücü bana yeter diyorsanız tavsiye ederim. (orada yazan fiyattan iskonto düşerler)
     Ağaç testeresi önerisi yapabilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkleader78 -- 14 Mart 2013; 9:26:32 >

• teşekkür ettim . acaba ben 300-400tl arasında başka bir testere bulabilir miyim.
  • 52 cc 36 Diş Motorlu testere 199 Tl Diyo
    Nasıl Olabiliyor arkadaşlar bu fiyata.Bu testereyi kullaan varsa yorum yazabilrmi

https://www.istanbulunfirsati.com/firsat-motorlu-testere-vnt-star-52n-52cc-36-dis-bonus-kartlara-3-taksit-sadece-199-tl-1261.aspx
  • 199 Tl ye bu işimi gorurmu .kullanan varmı ?
    ben sadece bikaç ufak ağaccık budamak istiyorum iş gorur mu

https://www.istanbulunfirsati.com/firsat-motorlu-testere-vnt-star-52n-52cc-36-dis-bonus-kartlara-3-taksit-sadece-199-tl-1261.aspx
  • s.a bence hiç bulaşma nedenmi bende şu ne olduğu belli olmayan motorlardan alan akıllılardanım ne oldu 130 tl çöpe gitti sinirlerimin bozulduğu çalıştırmak için söküp takmadığım yerinin kalmaması da cabası sadece benmi dayımda 3 tane var bunlardan hepsi hurdalıkta duruyor 3ünü toplasan bi motor etmez en son hugsvarna aldı dayım bence on numara hugsvarna shtill başka motor tanımam kaliteden şaşma 200 tl ni çöpe atma adam gibi bişey al bir kere al benim görüşüm
  • Echo marka bu işin en iyilerinden biridir herşeyi ile Japonya da üretiliyor. Sthil ve Husqvarna iyiler fakat artık çoğu ürünü Çin de yaptırıyor. Echo veya Shindaiwa da yedek parça sorunuda yaşamazsınız çünkü arza vermez zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keens

hyundai 550 motorlu testereyi aldik ve kullanıyoruz cok memnunuz gayet güclü ve kaliteli

Aynen ben de aldım ve çok memnunum. gayet güçlü ve kaliteli. Almak isteyen arkadaşlar, gönül rahatlığıyla alabilirler...
  • arkadaşlar marka konusunda değilde silindir hacmi ve beygir gücü konusunda araştırma yapıyorum orta yollu bi motorun silindir hacmi ve beygir gücü ne olmalı acaba
  • a.berge A kullanıcısına yanıt
    s.a kardeşim samsunun neresinde hangi dükkan bu acaba
  • S.A. Arkadaşlar bu hafta BİM Mağazalarına DBK Motorlu testere geliyor.Bahçedeki ağaçları budamaya, kesmeye vs. işler için uygunmudur. Fiyatı 150 TL.Uzman arkadaşlarımızdan tavsiye bekliyoruz.

ÖZELLİKLERİ:

Motor hacmi: 52 CC / 2 zamanlı
    Zincir bölünmesi: 0,325''
    Anti titreşim fonksiyonu
    Zincir freni
    Otomatik zincir yağlama
    Maksimum güç: 1,9 kW
    Pala boyut: ~50 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mch26 -- 30 Eylül 2013; 3:11:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

S.A. Arkadaşlar bu hafta BİM Mağazalarına DBK Motorlu testere geliyor.Bahçedeki ağaçları budamaya, kesmeye vs. işler için uygunmudur. Fiyatı 150 TL.Uzman arkadaşlarımızdan tavsiye bekliyoruz.

ÖZELLİKLERİ:

Motor hacmi: 52 CC / 2 zamanlı
    Zincir bölünmesi: 0,325''
    Anti titreşim fonksiyonu
    Zincir freni
    Otomatik zincir yağlama
    Maksimum güç: 1,9 kW
    Pala boyut: ~50 cm

Bizde aldik ufak tefek agac ve cok az odun kesmek icin bakalim nasil cikacak

• atcı55 A kullanıcısına yanıt
    Saglam ticaret. 3. hattın ana yoldan bulvara çıktığı yerde. Hemen sağda. Önceden çok büyük dükkan idi. şimdi küçültmüşler. Dükkanın kalan kısmına banka yapıyorlar. Adamlar pazarlık yapmıyorlar. Müşteriye bence hiç iyi davranmıyorlar. Ama en uygun fiyatlar onlarda. Bir şubeleride Termede var. onlarda aynı şekilde çalışıyorlar. Müşteriye ilgisizler.Daha önceleri Kemal ticaret vardı onlarda uygun fiyatlı idiler. Şimdilerde sadece Agromac diye bir marka satıyorlar. başka marka satmıyorlar. @atcı55
  • iki gündür Çin menşeli ucuz benzinli testerelere bakıyordum.
    net de Çin malı veya kaliteli benzinli testre hakkında daha iyi bilen ve tecrübeli yorumlar, siteler olabilir. okumaya zaman bulamadım.
    peşinen piayasada
    görüp inceleme şansı olmayınca neyin ne olduğunu bir türlü çözemedim.
    arkadaşlarımdan biri tv.de gördüğü Hyundai 550 testereyi almış. ordan öğrendik bu ne menem şeyi. elemanın hoşuna gitmiş. Husqrvarna kullanan biri... lan dedim Çin işi. ne işim olur.
    Çin işi ama belli ki kaşınıyoruz.
    neyse
    Orac Ranger 550 diye bir motor var. Hundai 550 ile aynıdır. Byorac motorlu. Güney Koreli Hyunda'i ile bir ilgisi yok belirtelim. Kulaktan dolma bilgiye dayanarak yazıyorum Orac, Hyundai ye reklamlarda ki 550 motoru üretiyormuş. Hyundai dedin mi bir marka ismi anlaşıldığından tv. reklamı sayesinde de peynir ekmek gibi satıyor şu an... kaşınırsak bizde bu furyaya katılmış olacağız.
    düşüncem eğer 350TL den fazla vereceksem Husqvarna, Stihl, Dolmar vb. geleneksel kaliteli markaların giriş seviyesinden bir benzinli testere almak. bana en mantıklı gelen bu.
    adün sitenin birinde 12 ay taksitle DBK 5201 model testerenin 149TL satıldığını öğrendim. BİM de satılan motor... ona tav olup alayım dedim 185 TL olmuş. salladım.
    şu an aklımda RTR MAX RTM950, 940 vs., Ranger 550, Ferrino. aradığım bilgileri güvenilir bir şekilde bulup öğrenebilirsem bu ürünler hakkında fikrim netleşecek. olmazsa Stihl, Husqvarna vs. paraya kıyıp istediğim modeli alacağım...
    ek Royal motor, BYorac motor, Karbütör marka-modelleri hakkında fikri, tecrübesi olan varsa bizimle paylaşmasını isterdim.

• Arkadaslar ben de bir motorlu testere almayı düşünüyorum daha almadım. Simdi herkes haklı olarak Dolmar, Stihl ve Husqvarna tavsiye ediyor. Ben de buradan hareketle bütçem de fazla olmadığı için bu markaların herhangi birinin giriş seviyesinden hafif motor sınıfı bir testere alayım diyorum. Mesela Husqvarna 236, Husqvarna 240e Series ya da Stihl MS 170. Ancak bu markaların da giriş sınıfları, Çin üretimi diyorlar, kafam bulanıyor. Ayrıca bu giriş sınıfı motorlar çok hafif mi kaçar. Daha önce hiç motorlu testere kullanmadım, hiç alakam yoktur fakat 1 aydır ben de piyasayı araştırıyorum. Bu modeller acaba nasıldır, yoksa biraz daha güçlü motorlara mı bakmak lazım. Amacım 10*10 kalas, ağaç dalı ve 25 cm çaplı kütük kesmek. Var mıdır bu modelleri kullanan, bilgisi olan? Herkese iyi forumlar

• Arkadaşlar,
    Çin malı uyduruk testerelerin hepsi aynı tatava.
    Almayın derim.
    alacaksanız illa da önerimi şöyle yapayım. görebildiğim, kurcaladığım kadarıyla;
    en ucuzunu alın gitsin. atıyorum DBK 50201, Max Extra vs. 100-150 kağıta alırsınız. gidip Hyundai zannedip Hyundai palalı 550Ranger Orac, Ama, Bolat, vs bilmem neye para vermeyin. ben gidip 80-90 TL ye olanını alacam :)) sırf merakımdan. ama kararım Dolmar veya Husqvarna olacak.
    düz kontak Çin malı motorlu testereye sakın para vermeyin derler ya durum bu şekilde. emin olun bozulsa toplamaya başlasanız yenisi fiyatına gelir. zahmeti meşakkati bir yandan.
    bu yüzden ha DBK almışsınız ha Baykal motor almışsınız Ha Hyundai. malzeme kalite aynı. bizatihi gördüm baktım. benzin deposu, rimli zincir yuvası etrafı plastik bilmem neresi hepsinde olduğu plastik.
    sadece kimisinde hangi marka karburator, bilmem ne buji, bilmem ne pala, bilmem ne zincir farkları vardır... soğuk mezelerden seçme ekmek arası yapma gibi bir şey. ortaya çıkan sonuç ise bana göre yine aynı.
    ufak birşeyler. küçük bir şey isterseniz eğer erir mi çalışır mı elde patlar mı? 10dk. çalıştırıp kapatacaksınız birşey diyemem...

her daim TV.de eğer uyduruk birşey satılsa; bunu alanlar var mı diye merak ederim. satılan ürünü tv.den reklamdan değil piyasada araştırır 2 kat daha ucuza satıldığını; almasamda bulabileceğimi bilirim. tv.reklamı daha pahalı satma ve etkileme sanatıdır. yerseniz...

bu sebeple adı sıkca geçen Hyundai 550 motora meraklandım. önce ki mesajımda dediğim gibi kaşınıyoruz ya. yutub da şurda burda bazı alan insanların çok hoşuna gitmiş felan filan. en sonunda bende bulduğum en ucuz fiyata, peşin fiyatına taksitle, iade şartlı ücretsiz kargo ile Hyundai Öm-Ka Royal motorlu testereyi aldım. bu neymiş ya dedim. gerek yok. sandım BİM de 149TL ye satılan DBK benzinli testere... bir kaç resim eklerim. detaylı. faydalı olur düşüncesiyle.

önerim ise gidip biraz daha paraya kıyıp Dolmar, Oleo Mac, STIHL, Makita, Husqvarna, McCulloch kalite markaların giriş seviyesi almak (tabi ihtiyacınızı net belirlemek kadıyla) daha mantıklı ve isabetlidir.

• kesinlikle Dolmar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.