Şimdi Ara

Ağaç testeresi önerisi yapabilecek varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
7
Favori
168.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STIHL-Husqvarna-Dolmar bunların dışında ucuzda olsa hiçbirine yaklaşma...Ben yıllardır Stihl MS360 kullanıyorum canavar gibi güç,kalite,servis imkanları ile şiddetle tavsiye ederim bugünü kadar kullandım sıkıntı yaşamadım çok kez çivi,demir teli,çelik tele dahi zinciri kaptırdım hepsini jilet gibi kesip uçurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafajx

STIHL-Husqvarna-Dolmar bunların dışında ucuzda olsa hiçbirine yaklaşma...Ben yıllardır Stihl MS360 kullanıyorum canavar gibi güç,kalite,servis imkanları ile şiddetle tavsiye ederim bugünü kadar kullandım sıkıntı yaşamadım çok kez çivi,demir teli,çelik tele dahi zinciri kaptırdım hepsini jilet gibi kesip uçurdu...
    ACİLLLL -
    Arkadaşlar çok kullanmayacağım ama evde bağda kullanacağım ....2 kaliteli üründen hangisini tercih etmeliyim....
    1- stihl ms170----alman malı(sanırım çinde üretiliyor ufak modelleri.) ---500 tl
    2-HUSQVARNA 236 isveç malı (nerdeüretim bilmiyorum)---475 tl

iki modelin bir üstleri stihl m 180 ve HUSQVARNA 240 50 tl farklı?
    Sizce hangisini almalıyım.....????? ACİLLLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

ACİLLLL -
    Arkadaşlar çok kullanmayacağım ama evde bağda kullanacağım ....2 kaliteli üründen hangisini tercih etmeliyim....
    1- stihl ms170----alman malı(sanırım çinde üretiliyor ufak modelleri.) ---500 tl
    2-HUSQVARNA 236 isveç malı (nerdeüretim bilmiyorum)---475 tl

iki modelin bir üstleri stihl m 180 ve HUSQVARNA 240 50 tl farklı?
    Sizce hangisini almalıyım.....????? ACİLLLL

Alıntıları Göster
    husqvarna alınmıştır.şimdi iş ilk çalıştırmayı yapmada.....önerisi olan var mı nelere dikkatedelm?

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

husqvarna alınmıştır.şimdi iş ilk çalıştırmayı yapmada.....önerisi olan var mı nelere dikkatedelm?

Alıntıları Göster
    ziraishopcom alışveriş yaparak hata etmişim. 1 aydır siparişten haber yok.

http://sanayi-ve-ticaret-rehberi.blogspot.com/2014/08/ziraishopcom-alsveris-sitesi.html

• SLM ARKADAŞLAR BEN İKİ TESTERE ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLACAK VARMI? BOSCH AKE 40-19 PRO VE BLACK DECKER GK 2240 TX BUNLAR HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-036CD5607

SLM ARKADAŞLAR BEN İKİ TESTERE ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLACAK VARMI? BOSCH AKE 40-19 PRO VE BLACK DECKER GK 2240 TX BUNLAR HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI????
    merhaba
    konu biraz eski ama olsun yeni bakacak olanlar için yazayım dedim
    eğer benzinli ağaç motoru almayı düşünüyorsanız ve fazla para vermek istemiyorsanız
    stihl in çin malı motorunu alın derim aklınıza hemen çin malı kötü diye gelmesin
    bizde var 6 yıl bitmek üzere hala kullanıyoruz tabi sorunlar ı oldu ama hala çalışıyor isteyen olursa resmini gönderebilirim.
    neden çin malı diyeceksiniz şöyleki parçaları çok ucuz
    bizde husqverne isveç malı motor da var ama çok hantal ve çekme kolu bozuldu yapılması gerekiyor neyse
    çin malı motorda 1 hafta önce segman dan yana sorun oldu sizin dediğiniz gibi orjinal bir motor alsanız yapımı çok pahallı olur. bu herhangi bir arıza içinde geçerli
    10 tl vererek 2 adet segman aldım ve değiştirdim sökmüşkende komple temizledim.
    bi alyan anahtarla motoru komple dağıtabiliyorsunuz :)
    motor un tek sıkıntısı ısındığı zaman duruyor onun sebebide blog dan kaynaklı profesyonel olmadığı için ısınınca duruyor motor tabiki çok uzun süre kullanımda bu oluyor yoksa bir sorun yok
    neyse demem o ki 350 tl 600 tl bir motora verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: kenw00d

merhaba
    konu biraz eski ama olsun yeni bakacak olanlar için yazayım dedim
    eğer benzinli ağaç motoru almayı düşünüyorsanız ve fazla para vermek istemiyorsanız
    stihl in çin malı motorunu alın derim aklınıza hemen çin malı kötü diye gelmesin
    bizde var 6 yıl bitmek üzere hala kullanıyoruz tabi sorunlar ı oldu ama hala çalışıyor isteyen olursa resmini gönderebilirim.
    neden çin malı diyeceksiniz şöyleki parçaları çok ucuz
    bizde husqverne isveç malı motor da var ama çok hantal ve çekme kolu bozuldu yapılması gerekiyor neyse
    çin malı motorda 1 hafta önce segman dan yana sorun oldu sizin dediğiniz gibi orjinal bir motor alsanız yapımı çok pahallı olur. bu herhangi bir arıza içinde geçerli
    10 tl vererek 2 adet segman aldım ve değiştirdim sökmüşkende komple temizledim.
    bi alyan anahtarla motoru komple dağıtabiliyorsunuz :)
    motor un tek sıkıntısı ısındığı zaman duruyor onun sebebide blog dan kaynaklı profesyonel olmadığı için ısınınca duruyor motor tabiki çok uzun süre kullanımda bu oluyor yoksa bir sorun yok
    neyse demem o ki 350 tl 600 tl bir motora verilmez

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, birader de benden bir benzinli ağaç kesme motoru istedi.tabi araştırmaya başlayınca donanım haber in tecrübelerinden faydalanmak istedim.
    sayfayı komple okudum.
    kaliteli birşey istersen

stihl
    husqvarna
    dolmar

biraz önce hırdavatçım ile görüştüm. o da ısrarla dolmar marka yı tavsiye ederim diyor. tabi fiyatını vs. araştıracağım muhakkak pahallı kalacak.

şuda var ki köyde birader bunu aktif olarak kullanacak. bunu da göz önünde tutmak istiyorum.
    parası komple benden çıkacağı için bunu da göz önünde tutmak istiyorum.

eğer dolmar alamaz isem. klasik satılan hyundai yada şu an revaşta olan dbk-gs 5201 modeli alacağım. bu dbk hepsiburada da en çok satılanlar arasında.
    hepsiburada da 351tl iken tekzen de 250tl.

bir de bauhause u gezerim bir bakarım.

demem şu ki parası olan için yukarıda ki 3 marka. hele stihl i köyde çocukluğumdan beri görmüşümdür.başka bir marka da hiç duymamıştırm.

yine sonucu burdan bildiririm.. ki araştıracaklara yine faydam olsun donanım haber bu konuda hakkı olan değerlendiriciliği ön plana çıksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: çötenek

arkadaşlar, birader de benden bir benzinli ağaç kesme motoru istedi.tabi araştırmaya başlayınca donanım haber in tecrübelerinden faydalanmak istedim.
    sayfayı komple okudum.
    kaliteli birşey istersen

stihl
    husqvarna
    dolmar

biraz önce hırdavatçım ile görüştüm. o da ısrarla dolmar marka yı tavsiye ederim diyor. tabi fiyatını vs. araştıracağım muhakkak pahallı kalacak.

şuda var ki köyde birader bunu aktif olarak kullanacak. bunu da göz önünde tutmak istiyorum.
    parası komple benden çıkacağı için bunu da göz önünde tutmak istiyorum.

eğer dolmar alamaz isem. klasik satılan hyundai yada şu an revaşta olan dbk-gs 5201 modeli alacağım. bu dbk hepsiburada da en çok satılanlar arasında.
    hepsiburada da 351tl iken tekzen de 250tl.

bir de bauhause u gezerim bir bakarım.

demem şu ki parası olan için yukarıda ki 3 marka. hele stihl i köyde çocukluğumdan beri görmüşümdür.başka bir marka da hiç duymamıştırm.

yine sonucu burdan bildiririm.. ki araştıracaklara yine faydam olsun donanım haber bu konuda hakkı olan değerlendiriciliği ön plana çıksın.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bende bir süredir benzinli ağaç motoru bakıyorum. stihl ve husqvarna arasında kaldım.
    model konusunda tavsiyelerinize açığım. istediğim özellikler palasının küçük olması ve en azından bacak kalınlığında ağaçları zorlanmadan kesebilmesi. ağrıca merak ettiğim bir husus; 50cm palası olan güçlü bir motor almış olsak buna 35cm pala takabilirmiyiz? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: pkm

merhaba arkadaşlar bende bir süredir benzinli ağaç motoru bakıyorum. stihl ve husqvarna arasında kaldım.
    model konusunda tavsiyelerinize açığım. istediğim özellikler palasının küçük olması ve en azından bacak kalınlığında ağaçları zorlanmadan kesebilmesi. ağrıca merak ettiğim bir husus; 50cm palası olan güçlü bir motor almış olsak buna 35cm pala takabilirmiyiz? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    dedemin konusu takipteyiz arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1771

dedemin konusu takipteyiz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Shindaiwa tavsiye etti orman kesimci bi arkadaşım o üçlü pahalı satılanlardan alacağına bundan ekmek yersin diye toyota gibi kolay kolay arıza yapmıyo piston şişirmeyip bi o kadar kullanırsın diyen dostum hepsini kulllandım ettim shindaiwa gibi devirlisini görmedim demişti.ama türkiye pazarında tutunamayan japon şirketlerinin başında diyebilirim.

• Arkadaşlar tekrar Merhaba. Bu konu pek ilgi çekici bir konu değil herhalde. Mesaji dikkate alan olmadı. Ben yinede deneyimlerimi paylasmak isterim belki faydasi olur merak edene. ilk mesajım dan sonra araştırmalarım devam etti ve husqvarna 236 x torq almaya karar verdim. 450 milyona adana yetkili bayisinden satın aldım. 1.9 beygirlik güzel bir motor. Ancak bu gün yaklaşık 3 siter odun kestikten sonra (en kalini bacak kadar, satici 30 cm genislige kadar herseyi keser demisti) motor teklemeye ve zinciri donmemeye başladı. Yarın bayisine götüreceğim bakalım ne diyecekler. Bu arada tüm kullanma talimatını harfiyen uyguladim. Ancak sonuç hüsran... batıdan aldığım cevabı tekrar paylaşmaya çalışırım sizinle. Bu arada ilk mesajdaki sorumun cevabı evet yani 50cm lik pala 35 cm lik pala ile degistirilebiliyormus... esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkm -- 13 Nisan 2015; 23:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pkm

Arkadaşlar tekrar Merhaba. Bu konu pek ilgi çekici bir konu değil herhalde. Mesaji dikkate alan olmadı. Ben yinede deneyimlerimi paylasmak isterim belki faydasi olur merak edene. ilk mesajım dan sonra araştırmalarım devam etti ve husqvarna 236 x torq almaya karar verdim. 450 milyona adana yetkili bayisinden satın aldım. 1.9 beygirlik güzel bir motor. Ancak bu gün yaklaşık 3 siter odun kestikten sonra (en kalini bacak kadar, satici 30 cm genislige kadar herseyi keser demisti) motor teklemeye ve zinciri donmemeye başladı. Yarın bayisine götüreceğim bakalım ne diyecekler. Bu arada tüm kullanma talimatını harfiyen uyguladim. Ancak sonuç hüsran... batıdan aldığım cevabı tekrar paylaşmaya çalışırım sizinle. Bu arada ilk mesajdaki sorumun cevabı evet yani 50cm lik pala 35 cm lik pala ile degistirilebiliyormus... esen kalın.
    elmas testere hakkında fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelosido

elmas testere hakkında fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    Husqvarna 240E benzinli testerenin otomatik zincir gerdirme sistemi son derece kötü. Çalışması zor. Üstelik kolayca bozulabilen zayıf plastik malzemeyle yapılmış.
    Bu model için gelen arızalar incelenip gerekirse ithalatı tamamen durdurulmalıdır.

http://sanayi-ve-ticaret-rehberi.blogspot.com.tr/2015/09/husqvarna-240e-benzinli-testere-alirsaniz.html

• geçen senelerde de bu başlığı takip ediyordum ta ki son günlere kadar son bir haftadır babam benzinli ağaç kesme motoru istiyor, kendisinin 3 adet ağaç kesme motoru var üçüde çin malı sahte motorlar ama son çin malı sahte motoru HUSGVARNA 455 diye bir şey çok memnun kalmış babam lakin altı yanmış tamir masraf çıkarmış babam da iyi bir şey istiyor artık önce 1,200 tl bütçe varken bu bütçemiz 600 800 tl ye düştü bir haftadır araştırıyorum ve ne alacağımıza karar veremedik, babam sadece odunu keser hem ev içni kesiyor hem komşular için kesiyor baya yoğun kesiyor.

dolmar 111 alacaktık vazgeçtik benim amacım 600-8000 lira arası güvenilir bir markada 3 beygirlik yağ gibi kesecek bir makina markalarını tanımıyorum modelleri bilmiyorum hangi marka ne malı bilmiyorum lakin size güveniyorum kesim gücü yüksek olan başımızı ağırtmayacak bir makina önerin benimde bu stresim son bnulsun.

• Herkese merhaba. Benim de sorum şudur ki; kullanımı kolay, tehlikesiz, hafif, çocuk ve kadınların kullanabileceği yani güç istemeyen bir model biliyor musunuz?

• Bende bir tavsiye istesem çook_mu olurum acaba...?

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmaziz

Bu mesaj silindi.
    Geçen bu forumdan çok fayda gördüm bu soru cevap sayesinde . Ben geçen Sonmak marka Elmas testere aldım. Memnun kaldım sizinle de paylaşmak isterim . :D Hem diğer ürünlere göre sessiz hemde çok kullanışlı.

http://www.sonmak.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg55

Geçen bu forumdan çok fayda gördüm bu soru cevap sayesinde . Ben geçen Sonmak marka Elmas testere aldım. Memnun kaldım sizinle de paylaşmak isterim . :D Hem diğer ürünlere göre sessiz hemde çok kullanışlı.

http://www.sonmak.com/

ürünün linkini atsan daha iyi olur hangi ürün olduğunu anlayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

ağaç testeresi istiyor annemler. hb ye baktım fiyatlar normal ama marka seçimim nasıl olmalı? black&decker var iyi marka olarak bildiğim. öneride bulunurmusunuz?

husgvarna biraz pahalıdır ama bir kere alırsın

güvenilir bir siteden link verme imkanınız varmı ?
    ben genelde hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum. bu markalar mevcut. Belirtmeyi unutmuşum. Bu arada benzinli testere uygun bizim için.

http://www.hepsiburada.com/liste/zincirli-agac-kesmeler/department.aspx?categoryId=451867

Hepsiburada.com dan uzak durmanızı şiddetle öneririm. 2013 yılında samsung galaxy S3 cep telefonu aldım.Telefon kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı hb ye gönderdim cevap "garanti dışı" dendi.Konuyla ilgili genel merkezlerini defalarca aradım anlaşmalı servisleri ne karar verirse o olurmuş hiçbir şey yapamazlarmış. Servise götürdüm 130 tl ödeyerek tamir ettirdim. 6 yılda toplam 78 bin tl lik alışveriş yaptığımız hepsiburada comu bu olayla daha iyi tanımıs olduk. Adamların gözünde hiçbir yerimiz yok.

• Arkadaşlar bende husquvarna 236xtork var. Geçen sene kullanmistik genel olarak fena değildi. Ama bu sene illahhah dedirtti bize. 30 dk çalışmadan sonra sürekli sürekli stop ediyor. Rezil etti resmen. Belki bizden kaynaklı mi bilmiyorum ama ne olursa olsun böyle bir marka bu kadar sıkıntı cikarmamamali bence. Kesim esnasında Problem yok, rahatça kesiyor ama bu stop etmesi yokmu durmadan, çıldırttı bizi. Daha iyisi varsa bilen söylesin, ya da arıza konusunda fikri olan varsa yorumlara acigiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.