quote:Orijinalden alıntı: FireBenderevt oldum o1 bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :)
quote:Orijinalden alıntı: GoldsteinBende dc oldum we giremiom connecting pls Alıntıları Göster hayırlı olsun serverlar da sorun var hemen hallederler ıns
quote:Orijinalden alıntı: _NetKing_bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :)Alıntıları Göster launcher doluyor server seçiyorum yapraklar durmuyor hala connecting
quote:Orijinalden alıntı: _NetKing_bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :)Alıntıları Göster Logos Mu Geliyor Acaba .gif
quote:Orijinalden alıntı: _NetKing_bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :)Alıntıları Göster ben andranda show yaparken herkes dc oldu tek tek bende oldum şimdi oyuna giriyom charım askıda kaldı
quote:Orijinalden alıntı: Beyaz Kedilauncher doluyor server seçiyorum yapraklar durmuyor hala connecting Alıntıları Göster res geldi heralde yada inş.. Logos gelio sitede bi açıklama varmı?
quote:Orijinalden alıntı: Muslukchuben andranda show yaparken herkes dc oldu tek tek bende oldum şimdi oyuna giriyom charım askıda kaldı Alıntıları Göster bu ne hız
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanLogos Mu Geliyor Acaba .gifAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yellowboyy Logos Mu Geliyor Acaba .gif inş allahım lütfenn artık sıkıldım apos dan worm görmek istiorum
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanLogos Mu Geliyor Acaba .gifAlıntıları Göster bu ne hiz diyoruz ama biz de anında cevap yazmakta gecikmemisiz haa.
quote:Orijinalden alıntı: _NetKing_bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _NetKing_ bu ne hız yeni konuyu acıp bekliyonmu dc olunca gondere mi basıyon :) Yok Beyaw rogue_man_forever a sordum 2-3 arkadasa sordum hemen açtım benim bilg o kadar hızlı değil yani oyundan 2-3 dakkada cıktım dc yeyince