agalarım paşalarım gün bugündür bıçaklarınızı bileyin,kılıçlarınızı parlatın,asalarınızı silin,clubları yıkayın ata binin kılıç kuşanın,oklarınızı hazırlayın pelerin takın,np kasın,pelerin atını kesin moradona gidin aga 5k pls diyin
agalarım paşalarım gün bugündür re spawn larda gidin boss ları kesin unik takı kasın,item yapın agalar paşalar birbirinize saygıda kusur etmeyin olmadı blocked private messages yapın
agalarım paşalarım gün bugündür oyunuzu mutlaka kullanın kralınızı mutlaka seçin kraldan aga 1m pls demeyi de unutmayın
agalarım paşalarım gün bugündür lunar war'a eziksavaşına gidin. karus kesin el morad kesin milletinizi savunun kalelerinize sahip çıkın
ister el morad ol agam ister karus ol agalarım paşalarım oyununuza sahip çıkın
Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım Konunun başlığı içerikle ilgili birşey anlatmıyor Sanırım Şiir yazmaya çalışmışsın İdare eder
?
quote:
Orijinalden alıntı: onur45
?
Beğenmedim.
bende ko kestanı yazacam adamlar bir oyun için nelerle ugrasıyor not : az güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: onur45
?
Çok çalışman lazımm çok genede emeğe saygı
quote:
Orijinalden alıntı: exselans562
bende ko kestanı yazacam adamlar bir oyun için nelerle ugrasıyor not : az güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: exselans562
eğleniyo kendince dio topic açtığı yere bak bide agalar agalar beni banlayın dio
quote:
Orijinalden alıntı: q0p
eğleniyo kendince dio topic açtığı yere bak bide agalar agalar beni banlayın dio
Alıntıları Göster
begenmedim bende bişiye benzemiyo
quote:
Orijinalden alıntı: B J K
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
Katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Money0verBitches
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
Katılıyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: gelibolu
Alıntıları Göster
BerBat hatta mıgdem buLandı
quote:
Orijinalden alıntı: 4Wanhelsing
BerBat hatta mıgdem buLandı
Alıntıları Göster
salla olm sen hiç kasma bnce yetenek yoq
quote:
Orijinalden alıntı: anqruiel
salla olm sen hiç kasma bnce yetenek yoq
Alıntıları Göster
size beğendirmek gibi bir hayalim yoktu bunu yazarken zaten bunu yazarken düşünerek yazmadım.tek seferde yazılmış bir düzyazı bu.Şiir filan değil agalar
quote:
Orijinalden alıntı: naytahmet
size beğendirmek gibi bir hayalim yoktu bunu yazarken zaten bunu yazarken düşünerek yazmadım.tek seferde yazılmış bir düzyazı bu.Şiir filan değil agalar
Alıntıları Göster
belli ilham gelmiş ama geliştiricen daha yürümeyi bilmeden koşamazsın değilmi?
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
belli ilham gelmiş ama geliştiricen daha yürümeyi bilmeden koşamazsın değilmi?
Alıntıları Göster
Baslıga bak cay demle ıgggghhh
quote:
Orijinalden alıntı: naytahmet
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: naytahmet
GARİP
quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
Baslıga bak cay demle ıgggghhh
Alıntıları Göster
Uyku bastı herhalde İyi qeceler...
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
quote:
Orjinalden alıntı: naytahmet
GARİP
Alıntıları Göster
Beğendim desem bukadar kişiye karşı olcam varsın olsun çok hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
Beğendim desem bukadar kişiye karşı olcam varsın olsun çok hoşuma gitti
Alıntıları Göster
emeğe saygıı içindeki mesajlar gusel kafıye olmasada