ben 4 yıl kullanacam ios 10a guncellemeden kasarmı
İos 10 cikinca kurup soylerim kasiyomu
sende 5smı var
rahat kullanılırmı sırf hava olsun dıye alanlar var ben stabilite ve ekran boyutundan alıyorum bırde 5s alma sunu al dıyecegınız teller varmı
1 ay once kipa dan aldim 1400 e sifir
Sadece ekrani ufak o kadar hizli sorunsuz...
Paran varsa 6 yada 6s al
ince tel kullanamıyorum kardeşim
sence bu saatten sonra 5s alınırmı ve 3-4 yıl gidermi
Çok temiz kullanırsanız 3-4 yıl idare eder. Fakat 2 sene sonra batarya değiştirmek gerekebilir. ios 9.2.1 ile bile 3 yıl kullanılır. 4 ve 4S'leri ios 6.1.3 sürümde kullananlar bile var.
teşekkürler kardeşim bide senin temiz kullanmaktan maksadın ne ben guncelleme yavaslatır dıye biliyordum
Dün akşam kontratli 5s aldim 2 sene kullanirim rahat,daha sonra baska cihaza gecis yaparim. Herseyinden cok memnunum. Bataryasi ve stabilitesi memnun etti.
Yarın yeni 4 inç bir iphone modeli tanıtılacak ve 5s in fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Tabi bu Türkiye'de ne zaman etkisini gösterir bilmiyorum ama aceleniz yoksa biraz daha bekleyin derim.
5SE nin fıyatı sızce ne olur
içimde bir kararsızlık var 5s almakda yeni ios sistemiyle kasarmıı ben 3 yıl kullanmam lazım 3 yıl rahat gidermi 3 yıl kasmasın 1 yıl kassın jhsjssjhsjkj olurmu öyle
içimde bir kararsızlık var 5s almakda yeni ios sistemiyle kasarmıı ben 3 yıl kullanmam lazım 3 yıl rahat gidermi 3 yıl kasmasın 1 yıl kassın jhsjssjhsjkj olurmu öyle?
quote:
Orijinalden alıntı: ardazer
içimde bir kararsızlık var 5s almakda yeni ios sistemiyle kasarmıı ben 3 yıl kullanmam lazım 3 yıl rahat gidermi 3 yıl kasmasın 1 yıl kassın jhsjssjhsjkj olurmu öyle?
30 yıl bile kullanırsın.
sende varmı
quote:
Orijinalden alıntı: ardazer
sende varmı
500 daha ver 5SE al. pişman olmazsın. 2gb ram,12mp kullanım süreleri 10 saatten 13 saate çıkmış.
aradaki farka her türlü değer.
e_capkan
kullanıcısına yanıt
Ram 1gb deniliyor ama?
quote:
Orijinalden alıntı: qeep
Ram 1gb deniliyor ama?
6s ile aynı performansta dediler. 1gb olma ihtimali yok. ipadler bile 4gb oldu.
götümün zoruyla ordan burdan tamamladım imkan yok SE alamam