Şimdi Ara

AGALAR Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİYELİM BENİM MANES DE CHARIM WAR HANİ "L" YE BASIP YOLION YA ÖLE EDANADAKİNE YOLLAYABİLRMİYİM ?

• pfff sen oyundan anlamıyon heralde :D öle seymı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_164

DİYELİM BENİM MANES DE CHARIM WAR HANİ "L" YE BASIP YOLION YA ÖLE EDANADAKİNE YOLLAYABİLRMİYİM ?

Diorum valla

Hayir yollayamassin
  • Yok kardeşim o öyle değil bak şimdi ben sana anlatıyım

zuhahahahhahahahahahhahaha..Başka isteğin?
  • Yok artık kaedeş yapma öle bişiy olsa neler olabileceğini bi düşünmeni isterim ..
    cvp sadece aynı serverdeki kişilere gönderebilirsin server 1/2/3 farketmez tabiki ....
  • adam soru sormuş cvp vermiyecekseniz yazıp geçmeyin doğrusunu yazın da adam öğrensin.
    arkadaşım L tuşu ile sadece server içi item veya para gönderebilirsin,istersen c3 te ol c1 de oynayan arkadaşına mektup ile item yollayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CéM] -- 2 Nisan 2007; 21:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cempektas

adam soru sormuş cvp vermiyecekseniz yazıp geçmeyin doğrusunu yazın da adam öğrensin.
    arkadaşım L tuşu ile sadece server içi item veya para gönderebilirsin,istersen c3 te ol c1 de oynayan arkadaşına mektup ile item yollayabilirsin

Iyi okursan yazdik!!!
  • ah evladım aha keske her sey senin istediğin gibi olsa ama yaklaşımını sewdim
  • dene bakalm oluo mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: b4b41

pfff sen oyundan anlamıyon heralde :D öle seymı olur

Sen ne zamandır burlardasın ya

Bu arada ben eKoFReSH

• quote:

Orjinalden alıntı: anqruiel

dene bakalm oluo mu??

zuhahaha +7 raptor dene ama akıllanırsın
  • he evet savasta ben manesdeyim aresdeki arkadasdan hp pot istiyorum L den atıor kanka:D
  • sadece +8 high class itemlerde oluyormuş diye duydum ama +8 itemim olmadığı için denedim bir dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: smallhunter

sadece +8 high class itemlerde oluyormuş diye duydum ama +8 itemim olmadığı için denedim bir dene istersen

Senin olmadığı için başkalarının da olmasın istiorsun heralde ama açılmayan letterlar 1 hafta sonra geri dönüyor boşuna uğraşma adam doru düzgün bir soru sormuş bilmio demekki sen adamı kandırmaya çalısıon

• quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_164

DİYELİM BENİM MANES DE CHARIM WAR HANİ "L" YE BASIP YOLION YA ÖLE EDANADAKİNE YOLLAYABİLRMİYİM ?

paraylamı veriyolar sizi bu foruma ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyücü_13

quote:

Orjinalden alıntı: smallhunter

sadece +8 high class itemlerde oluyormuş diye duydum ama +8 itemim olmadığı için denedim bir dene istersen

Senin olmadığı için başkalarının da olmasın istiorsun heralde ama açılmayan letterlar 1 hafta sonra geri dönüyor boşuna uğraşma adam doru düzgün bir soru sormuş bilmio demekki sen adamı kandırmaya çalısıon

Bula bula benimi buldun istersen çık şöle yukarıdaki mesajlarıda oku bir istersen.Bende ki itemler senin bırak knighttaki gerçekhayttaki herşeyini satın alır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.