Şimdi Ara

AGALAR PRO DEFANS DAMI ÇIKIO YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar dies de warrior um var skill sıfırlatcam pro büyüsü ne bilen var mı
    yardım edin plssss

• provoke alan büyüsü 45 de açılıo yani belirli bi alana yapıosun o alandaki tüm yaratıklar gelio provoke en çok zombide yarıo we abssy de eğer tanıdığın bir nowacı warsa abssy de 6-7 katta akrepler war sen pro atarsın o keser 1000 küsür ex gelio we 1-2 item bnim warriorum provoke we rahatım zombi her party ye giriorum kimse bilmio pro oldunu hem zombi hemde deru partylerine girebiliosun 55 den sonra deiştircem yada 60
  • yani pro luk defans ın 45 inde mi çıkıo
  • evet defence skilinin 45 inde
  • hayır hep defansa verırsen 25 de cıkıo teklısı ama full atack san 45 i beklicen
  • ben sana sunu onerırım lwl 54 olunca reskıll yap ve de soyle wer 45 defans 45 attack bunu yaparsan eger hem pro acılır hemde attack ın 2 . guclu buyusu cleave !
    bende bır pro olarak bunu bılır bunu solerım
  • eftt eftt
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man

hayır hep defansa verırsen 25 de cıkıo teklısı ama full atack san 45 i beklicen

• bende zaten hem voke hem de cleave yapabiliyorum her gün yaklasık bi 80 tane abys kasıorum 40 tanesini satıp geri kalanı kırdırıom arkadaslar abys e kanmayın bana su ana kadar en fazla rogue chitin cıktı 3 tane başka hiç bişi cıkmadı ne İB ne raptor ne ironx bow NE DE TC hiç bişi cıkmadı
  • artık pro ya pek ihtiyaç kalmadı ama yinede güzel abyys partileri bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_of_the_death

agalar dies de warrior um var skill sıfırlatcam pro büyüsü ne bilen var mı
    yardım edin plssss

pro dediğine göre adını biliosun bi zahmet skill listene baksan GEREKSİZ TOPİC

• BEYLER BENDE PRO YA DÖNMEYİ DÜŞÜNÜOM LWL 60 A KADAR AMA ARTIK PRO ÇOĞALDI GALİBA İHTİYAÇ YOK KALMIAM BİDE ORTADA YANİ KESİN PARTİ BULURMUYUZ ZOMBİDE FLN ?
  • yani agalar pro luk iki tane biri çok fazla canavar çekio biri az biri 25 lik biri 45 ölemi

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

BEYLER BENDE PRO YA DÖNMEYİ DÜŞÜNÜOM LWL 60 A KADAR AMA ARTIK PRO ÇOĞALDI GALİBA İHTİYAÇ YOK KALMIAM BİDE ORTADA YANİ KESİN PARTİ BULURMUYUZ ZOMBİDE FLN ?

dönmeni ywasiye ederim defans a werince 45 de çıkıo hem zombi hem deru yapabilirsin we kesin partylerre girersin zombi gibi tek başına bişey kesemezsin ama olsun
  • yani 25 verince defans a pro luk ve ya güçsüz ü çıkmıo
    ölemi??????????????????????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.