ulan herkes de örenmiş ne arabam olduunu.tamam yakalandım arabam hibrit değl ama kendim yapacam.bugün başlıyom çalışmalara.bittiğ zaman forumda yeni başlık altında görürsünüz resimleri makine örencisiyim ya kozumu kullanacam.
hibridler geleceğin teknolojisi olmıycak sadece petrol devleri hidrojen teknolojisine izin verene kadar az yakıt harcamamızı sağlıyan bir geçiş teknolojisi olucak bence.
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
ulan herkes de örenmiş ne arabam olduunu.tamam yakalandım arabam hibrit değl ama kendim yapacam.bugün başlıyom çalışmalara.bittiğ zaman forumda yeni başlık altında görürsünüz resimleri makine örencisiyim ya kozumu kullanacam.
bende suzuki swift ti elektirikli yapmayı düsünüyorum kısa mesafeler için ama burda malzeme bulmak başlı başına bi dert adm burda ne güzel sürüyo http://www.youtube.com/watch?v=wneCRRb0Y5U
hibrit dünyayı pil çöplüğünden başka bir şey yapmaz. gelecekte ya gelece dönüş filmindeki gibi miksere birşeyler atacağız ya da hidrojen...
Hort
quote:
Orjinalden alıntı: UrbanRacer
Hort
Madem konu hortlamış,fikrimi belirteyim.Ülkemizde hybrid araçlara vergi indirimi olması lazım,yoksa tutmaz.İzmir'de 3 kere gördüm.
HİBRİT OLAYI YENİ DEĞİLDİR ELEKTRİK MOTORUNUN İXCADIYLA BERABER VARDI VARIN NE SEVYEDE OLDUĞUNU SİZ HESAP EDİN AMA YAVAŞ YAVAŞ PİYASAYA GELECEKLER
quote:
bigün petrol biticek o zaman ne olucak merak ediyordum o zaman böyle arabalar çıkar elektrikli eve gelir şarj ederiz sonra yola devam artık burdada şöyle yazarız yeni punto aldım 380 volt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme