+8 Sword Breaker İçin Bunları Verdim +7 Cleaver +7 Cleaver +7 Horn Crassbow 22 tane skeleton Bunları Verdimm
quote:Orijinalden alıntı: Me®tFazla vermişsin dostum .Alıntıları Göster +8 sb zaten 76 ap sen +7 cleaver niye kullanmıyosun
quote:Orijinalden alıntı: pekaSanırım +8 in büyüsüne kapılıp iyi bir takas yaptıgını sanmış.Olmadı bu takas iyi degilkazık yemişin
quote:Orijinalden alıntı: SpyPyrevayyy müthiş takas olmuşquote:Orjinalden alıntı: SpyPyre vayyy müthiş takas olmuş sanane yaw alla alla istediğini sorar bana sorarsan tks çok çok çok çok kötü
quote:Orijinalden alıntı: [A]narchyquote:Orjinalden alıntı: SpyPyre vayyy müthiş takas olmuş sanane yaw alla alla istediğini sorar bana sorarsan tks çok çok çok çok kötüAlıntıları Göster naptın sen yaww
quote:Orijinalden alıntı: .dM®.kotu bir takasAlıntıları Göster cleaverları kullansan daha iyiydi dostum takas kötü olmuş
quote:Orijinalden alıntı: Endoplazmik RetikulumNe yaptın sen yigen yav.Alıntıları Göster +7 dual clavar taksan daha iyidi 80 ap +7 clavar 76 ap +8sb tahminimce sekil olsun diye aldın
quote:Orijinalden alıntı: ByEVOL+7 dual clavar taksan daha iyidi 80 ap +7 clavar 76 ap +8sb tahminimce sekil olsun diye aldın Alıntıları Göster Ağa babandır İyi takas oLmamıs
quote:Orijinalden alıntı: daRkfuN3r4LAğa babandır İyi takas oLmamısAlıntıları Göster kotu bı takas oLmus dostum..
quote:Orijinalden alıntı: RobertoFirminokotu bı takas oLmus dostum..Alıntıları Göster kötü olmuş etmeseydin keşke
quote:Orijinalden alıntı: TheBattlePriestkötü olmuş etmeseydin keşkeAlıntıları Göster valla 80 ap 70 pos. var cleaver 7 de. gayet iyi dual kullanarak exp kasabilirdin. ama +8 sevdası senide vurdu
quote:Orijinalden alıntı: Güvenvalla 80 ap 70 pos. var cleaver 7 de. gayet iyi dual kullanarak exp kasabilirdin. ama +8 sevdası senide vurduAlıntıları Göster çok kötü bir takas olmuş bence de +7 cleaverları kullansan çok daha iyi olurdu