Şimdi Ara

Ağaoğlu her gün bedava gazete dağıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz ağaoğlu konutlarından birinde oturuyoruz ancak isim vermek istemiyorum. benim anlamadığım 2012 nisan ayında başladı bu uygulama hala devam ediyor. Milliyet,Sabah ve Vatan gazetelerini dağıtıyor. Ne için dağıttığınıda anlamış değilim. Sakın yanlış anlamayın şimdi aranızdan biri çıkar yav he he ağaoğlunda oturuyorsun diye saçma bişey söylemesin. siz daha önce duydunuz mu bu olayı? aklıma tiraj yükseltmek için geliyor ancak neden milyarlar versin 3000 daireye?

• anladık ağaolunda oturuyorsun
  • Anladık okuma yazman var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: Ağaoğlu konutlarında oturuyorum.
  • Anladık "bir şey" yazmayı bilmiyorsun.
  • anladık tanesi 600.000$ olan ağoğlu konutlarında oturuyorsun .
  • saçma sapan yorumlar yapıp durmayın. okulların tatile girdiği ne kadarda belli oluyor.ben burda ciddi bir soru soruyorum gelip yazdığınız şeylere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

arkadaşlar biz ağaoğlu konutlarından birinde oturuyoruz ancak isim vermek istemiyorum. benim anlamadığım 2012 nisan ayında başladı bu uygulama hala devam ediyor. Milliyet,Sabah ve Vatan gazetelerini dağıtıyor. Ne için dağıttığınıda anlamış değilim. Sakın yanlış anlamayın şimdi aranızdan biri çıkar yav he he ağaoğlunda oturuyorsun diye saçma bişey söylemesin. siz daha önce duydunuz mu bu olayı? aklıma tiraj yükseltmek için geliyor ancak neden milyarlar versin 3000 daireye?

Konuyu buraya açarsan tabi dalga geçerler dostum

Olaya gelince ben o adamın bedavadan 1 lira bile vereceğini düşünmüyorum.Muhtemelen gazetelerle anlaşmıştır yada ilk birkaç ay memnuniyet amaçlı yapıyordur o işi.Sen böyle diyince ata demirer in ağaoğlu esprisi geldi nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

arkadaşlar biz ağaoğlu konutlarından birinde oturuyoruz ancak isim vermek istemiyorum. benim anlamadığım 2012 nisan ayında başladı bu uygulama hala devam ediyor. Milliyet,Sabah ve Vatan gazetelerini dağıtıyor. Ne için dağıttığınıda anlamış değilim. Sakın yanlış anlamayın şimdi aranızdan biri çıkar yav he he ağaoğlunda oturuyorsun diye saçma bişey söylemesin. siz daha önce duydunuz mu bu olayı? aklıma tiraj yükseltmek için geliyor ancak neden milyarlar versin 3000 daireye?

Konuyu buraya açarsan tabi dalga geçerler dostum

Olaya gelince ben o adamın bedavadan 1 lira bile vereceğini düşünmüyorum.Muhtemelen gazetelerle anlaşmıştır yada ilk birkaç ay memnuniyet amaçlı yapıyordur o işi.Sen böyle diyince ata demirer in ağaoğlu esprisi geldi nedense

hocam haklısında başka bir yer aklıma gelmedi valla. Banada öyle geldi bu adamın bir çıkarı olmadan iş yapmaz dedim. muhtemelen gazetelerle anlaştı tirajını yükseltmesi açısından. memnuniyet açısından olucağını düşünmüyorum çünkü neredeyse 1 sene olcak dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Anladık okuma yazman var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.