Bildirim
Agar.io da son zamanlarda meydana gelen değişiklik
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayrıca ortağınıza yeşillerde patlayarak verin w kullanmaktansa.
böyle oynayacak sağlam oyuncular yazabilir. yoksa takımsız sıkıcı olmaya başladı oyun -
W yi sakın kullanmayın. Liderlikten aniden listeden düştüğüm oldu. Yeşilleri ve boşluk ile tamamlayın birbirinizi -
Dün oynarken birisiyle takım olduk takım olurken 900 civarındaydım o kadar adam yedik bir bakdım 300 lerdeyim sebebini düşünüp duruyodum :) saolun bilgilendirdiğiniz için bundan sonra space kullanırız. -
iyi olmus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık 665 den fazla w de veremiyorsunuz bide bu çıkmış...665 puandan sonra atılan w ler boşa birde sistem takım oyunu yakaladığı anda puan hızlı bir şekilde düşüyor bu yüzden takım oyununu FFA da değilde Party modunda oynayın :) -
Doğru . 9817 deyken bir anda takım arkadaşımla 300 e düştük .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
party modunda değişiklik yok mu yani. takım kurma durumunda erime olmuyorsa ffa oynamaktansa party mod girelim. günlük party linki paylaşımı yapalım kopalım o zaman. -
Aynen öyle artık tek başınızada olsanız party modunda oynayın -
iyi olmuş -
Tadı kalmadı artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X