Şimdi Ara

Ağda açılmayan Messenger 8.0 Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşyerinde ağdan dolayı Messenger 7.5'u açabilirken,8.0 Beta versiyonunu açamıyorum.Bu sorunu aşacak bir yama da ek bi yazılım var mı?Ya da nasıl çözebilirim?Teşekkürler şimdiden....

• Nasıl bir hata alıyorsun?
  • kardeş senin dediğin hata değil. MSN live messenger a ayrıca küçük bi kayıt olma işlemi var onu yapacaksın.www.inndir.com a gir orda en çok indirilenler var msn 8.0 betaya gir ve sayfada link veriyo sana
  • arkadaşlar
    sorunumu tam anlatamadım
    messenger 8.0 beta kullanıyorum zaten
    ama işyerinde başka bilg larda yüklü olan 7.5 açılabilirken,kendi laptopumla bağlandığımda 8.0 la bağlanamıyorum...
  • ya ben bu msn 8 i kurdum,bin pişman oldum
    sonra sevmedim kaldırdım msn 8 i ama bu sefer de msn 7.5 saçmalamaya başladı
    ne bilgisayarımdan kaldırabiliyorum ne üzerine tekrar kurabiliyorum,deli etti beni
    en son formatla kurtuldum valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, Teknoloji Tv'deki uyarılardan dolayı MSN8'i kurmadım. MSN 7.5 kullanıyorum.
    Program hakkındaki söylentileri az çok duymuşsunuzdur. Microsoft tarafından MSN 8'in çıkarıldığına dair resmi bir açıklama yapılmadı diye biliyorum. Nedir işin aslı?
  • bu programı zamanında bende denemiştim ama bende de bağlantı sorunu vermişti
  • bence msn 8 i kurmamış olanlar kurmasın
    sonuçta daha beta sürümü yani
    ben kurdum ve pişman oldum çünkü kaldırınca saçmaladı msn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déstiny -- 22 Nisan 2006; 15:07:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.