p4 2.0 işlemci 256mb sd ram var. Üç kişi bir modemi kullanarak internete bağlanıyoruz ve aramızdada ağ bağlantısı var diğer kullanıcılarde herhangi bir sorun olmuyor fakat benim pc ile internette gezerken pc donuyor veya ağ üzerinden birşey yapmaya çalıştığımda donuyor dosya aktarımında donuyor. Ağ ı ve pc yi virus taramasından geçirdik herhangi birşey bulamadık. Sorun hangi donanımdan sizce?
hocam spyware veye sağlam bir antivirüs(nod32) denemelisin eğer olmazsa zaten pc de aşırı virüs sisteme yerleşmiştir her zaman antivirüsler her derde ilac olmaz format at kurtul eski hızına kavuş
Ağ bağlantısı meşgul iken HDD kullanımı artıyor mu ? Eğer artıyorsa , yada HDD sürekli çalışıyorsa , bence 256 SD-RAM yetersiz kalıyor. Ne alakası var demeyin , "Task Manager" dan SD kullanımını , ve ayrıca işlemci kullanımını izleyin ve görün... Bende de benzer problem vardı , RAM takviyesi yaptım ve kurtuldum.
arda1811 o türlü şeyleri denedik kaç kere format atıp ağı yeniden kurduk ama sonuç göremedik. msakalar yardım için teşekkürler. Bende ramden şüpheleniyordum ama emin olamıyorum şimdi yeni ram aldırırım düzelmez falan boşuna masraf. Pc kuzenimin yarın kontrol edip yeniden yazarım.