Şimdi Ara

ağda hızı sınırlandırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde 3 bilgisayardan oluşan bir ağ ile internete bağlanıyoruz.ana bilgisayardan diğer 2 bilgisayarın internete bağlanırken download ve upload hızını nasıl sınırlandırabilirim?bunun için bir program bileniniz varmı?

• Netlimiter işinizi fazlasıyla görecektir.
  • evimde 3 bilgisayarlı network var.2 bilgisayar ana bilgisayara hubdan bağlanarak internete giriyor.ana bilgisayarda net limiter 2.18 versiyonunu kurdum.ayarlardan network manager'a girdim(sanırım buradan kısıtlama yapılacak) fakat buradan hangi adapterin(local area network 2 ve 6 geçiyor) dl ve up değerini sınırlandırdıysamda bağlı olan bilgisayarlar yüksek hızda download yapıyor.sabahtan beri uğraştım bu programla işin içinden çıkamadım.acaba eksik birşeymi yapıyorum?programı bilen varsa yardım lütfen
  • kardeş bu bilgisayarlar senin evindemi gerçekten yoksa komşularla felan bağlanıyonda onalara çok bu bağlantı mı diyosun kendi evindeki diğer bilgisayarın download hızını niye düşürmek isteyesinki. o bilgiasayarrdan download yapıyosan hızlı olması daha iyi yok yapmıyosan ayarada gerek yok
  • aynı sorun bendede var.kardeşimle netteyiz.ufaklığı bi türlü durduramıyorum.ya video izliyor yada dosya iniditiyor.onun için sınırlandırmak lazım.

net limiterdan bende sonuç alamadım.başka çözüm varmı.bu sınırlandırma işini nasıl yapabiliriz?
  • interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz ve bunu proxy server bir programla yapmanız lazım. Yoksa sınırlandırma yapma işi her bilgisayar için netlimiterli kendisini kısıtlama şeklinde yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz ve bunu proxy server bir programla yapmanız lazım.

"interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz" derken neyi kastettin hocam. bende 4 portlu modem var. nasıl yaparız acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Hızı Sınırlandırma
    11 yıl önce açıldı
    Dalgalı İnternet Hızı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani Her İhtimalde server görevi görecek bi cihaz gerekiyor arkadaşlar yoksa bunu kontrol edemezsiniz.Ben üniversite öğrencisiyim aynı evde 3 kişi kalıyoruz başım çok ağrıdı bu yüzden ama server sız halledemedik bu işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.