Bildirim
ağda hızı sınırlandırmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Netlimiter işinizi fazlasıyla görecektir. -
evimde 3 bilgisayarlı network var.2 bilgisayar ana bilgisayara hubdan bağlanarak internete giriyor.ana bilgisayarda net limiter 2.18 versiyonunu kurdum.ayarlardan network manager'a girdim(sanırım buradan kısıtlama yapılacak) fakat buradan hangi adapterin(local area network 2 ve 6 geçiyor) dl ve up değerini sınırlandırdıysamda bağlı olan bilgisayarlar yüksek hızda download yapıyor.sabahtan beri uğraştım bu programla işin içinden çıkamadım.acaba eksik birşeymi yapıyorum?programı bilen varsa yardım lütfen -
kardeş bu bilgisayarlar senin evindemi gerçekten yoksa komşularla felan bağlanıyonda onalara çok bu bağlantı mı diyosun kendi evindeki diğer bilgisayarın download hızını niye düşürmek isteyesinki. o bilgiasayarrdan download yapıyosan hızlı olması daha iyi yok yapmıyosan ayarada gerek yok -
aynı sorun bendede var.kardeşimle netteyiz.ufaklığı bi türlü durduramıyorum.ya video izliyor yada dosya iniditiyor.onun için sınırlandırmak lazım.
net limiterdan bende sonuç alamadım.başka çözüm varmı.bu sınırlandırma işini nasıl yapabiliriz? -
interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz ve bunu proxy server bir programla yapmanız lazım. Yoksa sınırlandırma yapma işi her bilgisayar için netlimiterli kendisini kısıtlama şeklinde yapılabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Aldaron
interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz ve bunu proxy server bir programla yapmanız lazım.
"interneti bir bilgisayar üzerinde diğerine vermeniz" derken neyi kastettin hocam. bende 4 portlu modem var. nasıl yaparız acaba? -
Yani Her İhtimalde server görevi görecek bi cihaz gerekiyor arkadaşlar yoksa bunu kontrol edemezsiniz.Ben üniversite öğrencisiyim aynı evde 3 kişi kalıyoruz başım çok ağrıdı bu yüzden ama server sız halledemedik bu işi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X