Şimdi Ara

Ağda ki bilgisayarlar benim istedğim sitelere girsinler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağdaki bilgisayarlar benim istedeğim sitelere girsinler kısıtlama getirmek istiyorum ör:haber siteleri dışında her hangi bir siteye girmesinler.Böyle birşeyi nasıl yapa bilirim bunlar işi iyice cozuttuşimdiden teşekkür ederim

• arkdaşlar bu durum benim için hayati önem arz ediyor lütfen yardım edin :'(
  • selam,bu işin yapan programlar ücretlidir..Yani para varsa huzur var...ancak demo olarak Kidsafe diye bir program var..Onu kullan
    15-30 günlük demo..Başarılı bir program...
  • ama bunun başka bir çözümü yok mu peki???
  • ortam nasıl.?workgroup veya domain..biraz açarmısın...
  • domain olarak açılan bir yapı biraz daha açim data sever üzerinde (NT-2003)user olarak açılmış kullanıcılar var.ve adsl modem server üzerinden kullanıcılara hizmet veriyor yeterince açıkmı
  • yardımcı olmaya çalışıyorum.açıklamak zor geliyorsa interneti araştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok özür dilerim ama beni yanlış anladın sanırım ben yeterli açıklama yazıp yazamdığım için sordum bu olay öyle canımı sıktıki sinir oldum kusura bakma yanlış cümle kurduysam
  • istediğini belli programlar haricinde yapamazsın.... en sağlıklı yolu ISA server kurmaktır..Ancak bu da deneyim ve bilgi gerektirir..Ayrıca websense de işini görür...Öncelikle patronu bu konuda ikna etmen gerekecek...durumu izah et.."Şirket güvenliği için internete kısıtlama getirmek istiyorum" de...Tabi patron duyarlı ise....Yok değilse kidsafe indir..Önce herhangi bir client makineye kur kurcala...sonra hepsine kurarsın..
  • ok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.