Şimdi Ara

Ağdaki bilgisayarı kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumdan normal bilgisayarımı kontrol etmek istiyorum
    Bir kaç program buldum ama internet üzerinden kontrol falan diyor ama zaten aynı ağdalar internet üzerinden ulaşıma gerek yok kısacası
    Var mı önerebilceğiniz bir program?
    Teşekkürler....

• Radmin
  • Aslında denedim de şöyle bir problem var
    İki bilgisayar kendi arasında bağlı değil modeme bağlı
    Sanırım bu yüzden olmuyor
    Desktopta da laptopta da bir ethernet girişi var birbirlerine bağlayınca görmüyorlar birbirlerini
    Pek de anlamam açıkçası bu işlerden doğru bir şey mi yaptım bilmiyorum
    Ama öyle yapsam bile desktop internete bağlanamıyor bir çözüm lazım bu işe :(
    Teşekkürler.....
  • Birbirlerine bağlamana gerek yok. İkiside aynı modeme bağlı ise aynı networkde olurlar ve internete çıkışlarında problem olmaz.

Radmini'de localde kurucaksın zaten internete ihtiyaç yok.
  • Normal bilgisayarınızın uzaktan erişimini açıp direkt olarak "Remote Desktop Connection" ile bağlanmayı neden düşünmüyorsunuz? Hiçbir ek programa da ihtiyacınız kalmaz. "Teamviewer" programını da denemenizi tavsiye ederim. Salonda kullandığım HTPC'yi ana makinemden erişmek için kullanıyorum.
  • quote:

Normal bilgisayarınızın uzaktan erişimini açıp direkt olarak "Remote Desktop Connection" ile bağlanmayı neden düşünmüyorsunuz? Hiçbir ek programa da ihtiyacınız kalmaz. "Teamviewer" programını da denemenizi tavsiye ederim. Salonda kullandığım HTPC'yi ana makinemden erişmek için kullanıyorum.

Uzaktan masaüstü bağlantısını denemiştim başta olmadı
    "Uzaktan erişimi açmak"tan kastınız nedir tam olarak bu kısmı bilmediğimden olmamış olabilir
    Teşekkürler....
  • Normal makine olarak kullandığınız bilgisayarın işletim sistemi nedir acaba?

XP için olanın linkini (TIKLA) koyuyorum. Windopws 7'de de aynı şekilde ayarlamanız lazım bağlanacağınız makineyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 12 Kasım 2011; 13:02:57 >
  • Hallettim
    Yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim :)
    İyi günler.....
  • KaVoom KVM v5.35 (Tüm Bilgisayarları Tek PC den Yönetin)

KaVoom KVM bir sanal KVM Switch programıdır. Gerçekte 1 den fazla bilgisayarı tek bir yerden kontrol edebilmeniz için KVM Switch dediğimiz cihaza ihtiyaç duyarsınız. Bu cihaz hem pahalıdır hem de sınırlı sayıda kullanabilirsiniz. KaVoom KVM ise bu işlemi yazılımsal olarak yapıyor. Birçok bilgisayarı aynı ağda olması koşuluyla tek bir biilgisayardan kontrol edebilirsiniz. Böylece pahalı KVM Switchlerden ve kablo trafiğinden kurtulmuş oluyorsunuz.Tek bir tuşa tıklayarak istediğiniz bilgisayara geçiş yapabiliyorsunuz..

aynı agda isen bunuda kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.