Şimdi Ara

AĞDAKİ BİLGİSAYARLARIN EKRANINI GÖREBİLME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KENDİ AĞIMDAKİ DİĞER BİLGİSAYARLARIN MONİTÖRLERİNİ NASIL GÖRÜTÜLEYEBİLİRİM BUNUNLA İLGİLİ BİR PROGRAM VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ağdaki Bilgisayarların Ekranını Görme

Bilgisayar ağlarına erişim, ağdaki bilgisayarların ekranlarını görmeyi sağlayan çeşitli teknolojilerle mümkündür. Bu, uzaktan sorun giderme, teknik destek ve güvenlik izleme gibi çeşitli amaçlar için faydalı olabilir.

Ağdaki bilgisayarların ekranını görmenin en yaygın yollarından biri, Uzak Masaüstü Protokolü (RDP) kullanmaktır. RDP, kullanıcıların uzak bir bilgisayara grafiksel kullanıcı arayüzü (GUI) üzerinden bağlanmalarını sağlayan bir teknolojidir. Windows ve macOS gibi işletim sistemlerinde yerleşiktir.

Bir diğer yöntem ise Sanal Ağ Arayüzü (VNC) kullanmaktır. VNC, platformdan bağımsız bir uzaktan erişim protokolüdür ve herhangi bir işletim sistemiyle çalışabilir.

Bu teknolojiler, ağdaki bilgisayarların ekranlarını görmenize ve bunları sanki yerel olarak kullanıyormuş gibi kontrol etmenize olanak tanır. Bununla birlikte, uzak bilgisayara bağlanmak için genellikle yönetici ayrıcalıklarına sahip olmanız gerekir.

Ağdaki bilgisayarların ekranını görmenin bir diğer yöntemi de ağ izleme yazılımı kullanmaktır. Bu yazılım, ağınızdaki tüm cihazların aktivitesini gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlar. Ağ trafiğini analiz ederek anormal davranışları tespit edebilir ve potansiyel güvenlik risklerini tanımlayabilirsiniz.

Bilgi Güvenliği Hususları

Ağdaki bilgisayarların ekranını görme özelliği güçlü bir araç olsa da, bilgi güvenliği açısından dikkate alınması gereken hususlar vardır. Uzaktan erişim izinlerini dikkatli bir şekilde yönetmeniz ve yetkisiz erişimi önlemek için güçlü güvenlik önlemleri uygulamanız çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • asp ile ne ilgisi var ki

lamer programlarinda vardi gerci o, agdaki bilgisayarda bi dosyayi calistiriyodun ondan sonra agdaki bilgisayarin ipsini gorup baglanip gorebiliyodun bilgisayari

hack forumlarinda arastir istersen (asp ile hic bi alakasi yok )
  • lamerlıkle alakası yok nette remote admınıstrator adındakı programı arattır ok
  • goverlan adındaki programı şiddetle tavsiye ederim ben yıllardır kullanıyorum arkadasım cok basarılıdır.
  • Netop remote control programını tavsiye ediyorum. Kendi makinana guest olanı bağlanacağın makinayada host olanı kurmalısın.

http://help.netop.com/download/current_rc/windows/updateuk.htm
  • arkadaşlar aynı modemi kullanan iki bilgisayar birbirini görebilirmi
    yani masaüstü bilgisayardan ethernetle bağlanan bilgisayar kablosuz ağla bağlanan laptop u görebilirmi acaba
  • görür tabi sonuçta kabloluda bağlansa kablosuz da bağlansa ip alıyor modemden : P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki nasıl yapabilirim
  • remote adminstrator,netbus,prorat en iileri bunlar...
  • Ana bilgisayardan diğer monitörleri görmek için diyorsun galiba.Bunun için radmini yani remote administratoru hem kendi bilgisayarına hem de görmek istediğin bilgisayarlara yükleyeceksin...Ondan sonra sanırım ip falan yazıyodun bağlanıyodun..
  • Benim bağlantıyı paylaştığım kişinin belgelerini görebiliyordum ben, ağ bağlantılarından.
  • radmin ve real vnc iyi programlardır. ayrıca windows xp pro da ve win2000 de (home da varmı bilmiyorum) uzak masaüstü bağlantısı var.

kullanmak için:

ilk olarak bilgisayarıma sağ tıklayıp uzak kartından "kullanıcıların uzaktan bu bilgisayara bağlanmasına izin ver'i" seç istersen kullanıcı atayabilirsin. (adminstrator olarak direkt kullanıcı atamadan bağlanılıyor)

sonra başlat/donatılar/letişim/uzak masaüstü bağlantısını aç, oradan istersen ayarlarını yap , sonra pc adı yada ip adresinden bağlan. bilgisayarın içindesin. diğer pc nin masaüstünü bir pencere içinde görecek ve kontrol edebileceksin.
    yanlız bu sistemin kötü yanı bağlandığın anda, bağlandığın bilgisayarın oturumunu kapatır.

o yüzden en iyisi bir radmin kurmak. başka kullanıcı varken kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

arkadaşlar aynı modemi kullanan iki bilgisayar birbirini görebilirmi
    yani masaüstü bilgisayardan ethernetle bağlanan bilgisayar kablosuz ağla bağlanan laptop u görebilirmi acaba

tabiki görebilir. zaten aynı ağı paylaşırlar.

en kolay yolu.

denetim masası/ağ ayarlarından/ yerel ağ bağlantısını aç. oyun oynamak isterseniz iletişim kurallarında ipx/spx yükle.

zaten ayarlar otamatik olarak var. ondan sonra bilgisayar adı altında (bilgisayarım özellikler) değiştir düğmesinden çalışma grubu adını iki bilgisayarda aynı olacak sekilde gir. daha sonra ağ bağlantılarımdan, çalışma grubu bilgisayarlarından pc lere bağlanabilirsin.

ama iki pcde de diskleri paylaşıma açman gerekir. ayrıca windows 2000 kullanıyorsan, işletim sizstemi yüklü oln bölümğn kök dizinini paylaşıma açamazsın

• sağol hocam bilgiler için

yalnız diskleri paylaşıma nerden açıcam, iki bilgisayarda xp professional kullanıyor
  • up
  • biraz karışık ve acele oldu. köydeyim ve dialup kullanıyorum (yağmur yağdı adsl gitti garip ) şöyle başlayayım.

AĞ AYARLARI:
    -bağlantını yap, ışıklar yanıyorsa ilk adım tamam
    -bilgisayarım sağ tık/ özellikler/bilgisayar adı- uradan çalışma gurubunu iki bilgisayarda aynı yap
    -denetim masası/ ağ bağlantılarım/yerel ağ bağlantısı/özellikler/genel altında bulunan TCP/IP İnternet İletişim kuralına çift tıkla, aşağıdaki ip adresi kullan kısmına, ip adresi ve ağ geçidi yaz (ağ geçidi tek ağa sahip sistemlerde gereksizdir bilgin olsun diye) yalnız iki makneye aynı numara verme..

ÖRNEK: ip adresi; (birinci makinaya 192.168.0.1) (2. makinaya 192.168.0.2) ,alt ağ maskesi 255.255.255.0, ağ geçidi: 192.168.1.0

yalnız son maddeyi modemini bilmediğim için yazdım. çünkü modem router özellikli ise ip kendi atar . değilse windows otamatik atarsa windows dhcp sunucusu yavaş ve pc nin açılmasını yavaşlatıyor... modemin router özellikliyse bile anlattığım şekilde yap, öğrenirsin ileride lazım olduğunda işine yarar...

PAYLAŞIM:

-örneğin, d diskini paylaşmak istiyorsun. d ye sağ tıkla, paylaşım ve güvenliği seç. eğer ilk ise "riskini bilezi karşı kök dizini paylaştırmayı" gibi bir zır va çıkıyo onu tıkla bu klasörüü ağda paylaşıma aç, ağ kullanıcıları dosyalarımı değiştirebilsin kutucuklarını tıkla tamamdır.
    aynı şekilde sadece diskteki bir klasörü paylaşmak istersen dosyaya sağ tıkla ve aynı işlemi yap..

vallahi dial up ta beni bu kadar kastırdın ha

• quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

biraz karışık ve acele oldu. köydeyim ve dialup kullanıyorum (yağmur yağdı adsl gitti garip ) şöyle başlayayım.

AĞ AYARLARI:
    -bağlantını yap, ışıklar yanıyorsa ilk adım tamam
    -bilgisayarım sağ tık/ özellikler/bilgisayar adı- uradan çalışma gurubunu iki bilgisayarda aynı yap
    -denetim masası/ ağ bağlantılarım/yerel ağ bağlantısı/özellikler/genel altında bulunan TCP/IP İnternet İletişim kuralına çift tıkla, aşağıdaki ip adresi kullan kısmına, ip adresi ve ağ geçidi yaz (ağ geçidi tek ağa sahip sistemlerde gereksizdir bilgin olsun diye) yalnız iki makneye aynı numara verme..

ÖRNEK: ip adresi; (birinci makinaya 192.168.0.1) (2. makinaya 192.168.0.2) ,alt ağ maskesi 255.255.255.0, ağ geçidi: 192.168.1.0

yalnız son maddeyi modemini bilmediğim için yazdım. çünkü modem router özellikli ise ip kendi atar . değilse windows otamatik atarsa windows dhcp sunucusu yavaş ve pc nin açılmasını yavaşlatıyor... modemin router özellikliyse bile anlattığım şekilde yap, öğrenirsin ileride lazım olduğunda işine yarar...

PAYLAŞIM:

-örneğin, d diskini paylaşmak istiyorsun. d ye sağ tıkla, paylaşım ve güvenliği seç. eğer ilk ise "riskini bilezi karşı kök dizini paylaştırmayı" gibi bir zır va çıkıyo onu tıkla bu klasörüü ağda paylaşıma aç, ağ kullanıcıları dosyalarımı değiştirebilsin kutucuklarını tıkla tamamdır.
    aynı şekilde sadece diskteki bir klasörü paylaşmak istersen dosyaya sağ tıkla ve aynı işlemi yap..

vallahi dial up ta beni bu kadar kastırdın ha

tamamdır hocam
    ilgilendiğin için teşekkür ederim

• merhaba,
    arkadaşlar ben okulda netop programını kullanıyorum. çok memnunum. bir monitörü diğer tüm sınıfa aktarabiliyosun. çok güzel bir program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.