Ozaman en basitinden Onlarin bilgisayarlarina Realvnc diye bir program var ucretsiz,bu programin server olanini onlarin pc ye kurucaksin Viewer olanini kendi pc ne,eger onlarin kullandiklari isletim sistemi windows 7 ise saatin ordaki iconlari ozellestir diyerek vnc nin bildirimlerini gizle dersen sen baglandiginda ruhlari bile duymaz tabi baglanti penceresi icerisinde mause oynatmadigin surece,normalde o simgenin bildirimlerini gizlemezsen sen baglandiginda kurmus onldugun vnc serverin saatin ordaki simgesinin rengi degisiyor sadece,gizlediginde o simgenin renginin degistigini gormemis olurlar;)
PEKİ KİMİN BAĞLANDIĞINI GÖREBİLİRLER Mİ ? BİRDE SEN ŞU PRG'IN ADRESİNİ VERSENE BANA
Yok gormezler simgenin uzerine mause getirseler bile kendi iplerini gorurler,google realvnc yaz direkt kendi sitesinden cekebilirsin:) ucretli versiyonlarida var sen free olanini cekersin
Merhaba. Ben kesmek değilde ağdaki interneti kullanan pc'ler arasında haksız kullanımı engellemek için belli bir pc'ye giden veri akışının hızını sınırlamak istiyorum. Bu nasıl mümkün olur..? Bilen varsa yardım lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme