Şimdi Ara

AĞDAKİ DİĞER KİŞİLERİN İNTERNETİNİ KESMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
33.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bumperracerz

Ozaman en basitinden Onlarin bilgisayarlarina Realvnc diye bir program var ucretsiz,bu programin server olanini onlarin pc ye kurucaksin Viewer olanini kendi pc ne,eger onlarin kullandiklari isletim sistemi windows 7 ise saatin ordaki iconlari ozellestir diyerek vnc nin bildirimlerini gizle dersen sen baglandiginda ruhlari bile duymaz tabi baglanti penceresi icerisinde mause oynatmadigin surece,normalde o simgenin bildirimlerini gizlemezsen sen baglandiginda kurmus onldugun vnc serverin saatin ordaki simgesinin rengi degisiyor sadece,gizlediginde o simgenin renginin degistigini gormemis olurlar;)

PEKİ KİMİN BAĞLANDIĞINI GÖREBİLİRLER Mİ ?
    BİRDE SEN ŞU PRG'IN ADRESİNİ VERSENE BANA

• Yok gormezler simgenin uzerine mause getirseler bile kendi iplerini gorurler,google realvnc yaz direkt kendi sitesinden cekebilirsin:) ucretli versiyonlarida var sen free olanini cekersin
  • Merhaba. Ben kesmek değilde ağdaki interneti kullanan pc'ler arasında haksız kullanımı engellemek için belli bir pc'ye giden veri akışının hızını sınırlamak istiyorum. Bu nasıl mümkün olur..? Bilen varsa yardım lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.