Bildirim
AĞDAN FORMAT HAKKINDA YARDIM!!!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
asuslarda f9 recovery tusu varmıs diye duymustum ama emin değilim -
ya bu f9 tuşu recovery cdsinin ayarlanması için değilmi yoksa ben mi yanlış biliom -
Sonuçta yine cd'le yükleme yapılmış olmayacakmı? Ben cd'siz bir yükleme istiyorum... Yardımlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var... -
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu... Anlaşılan bi combo almanın zamanı geldi... -
f9 tuşu ile yükleme yapılırken cd gerekmez.cd den yükleme için açılışta esc tuşuna basman gerekir.bilgisayrın harddiskinde gizli bir bölümde sistem yedeği var.açılışta f9 tuşuna bastığında karşına 4 seçenek gelicek.bunlardan ikincisi seçmeni tavsiye ederm.bu seçenek sadece c diskini geri yükler ve diğer hiç bir bölüme dokunmaz.2 no yu seçip dewam ettkten sonra,eminmsinz,kabul ediyomusnz gibi standrt sorular gelir.bunları da onayladıktan sonra 4 dakika içinde windowsun eski haline yüklenecektir.kolay gelsin. -
evet katılıyorum,hdd bir kısmı yedek için ayrılmış ve yedekle yüklü durumda cd kullanmadan fabrika ayarları yüklü hale getirebiliyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: cihanx
f9 tuşu ile yükleme yapılırken cd gerekmez.cd den yükleme için açılışta esc tuşuna basman gerekir.bilgisayrın harddiskinde gizli bir bölümde sistem yedeği var.açılışta f9 tuşuna bastığında karşına 4 seçenek gelicek.bunlardan ikincisi seçmeni tavsiye ederm.bu seçenek sadece c diskini geri yükler ve diğer hiç bir bölüme dokunmaz.2 no yu seçip dewam ettkten sonra,eminmsinz,kabul ediyomusnz gibi standrt sorular gelir.bunları da onayladıktan sonra 4 dakika içinde windowsun eski haline yüklenecektir.kolay gelsin.
bu konu ile ilgili topic var zaten...
http://forum.donanimhaber.com/m_17311867/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X